до 4-5к$ пасажир або вантажний не принципово з того що їздить по вулицях багато Віваро та Трафік але ж напевно щось ше є на що увагу звернути Треба простий в обслуговуванні двигун адеквактна корозійостійкість вартість запчастин не космічна
Трафики Виварики с 2000года в приличном состоянии бегают. Кузова не гниют так сильно как Вито или тЭчики. Запчастюли и бу и новые полно. Я на 2016г катаюсь пятый год и норм. Ищите ВТП с 2.0 от 2007г и только пасс по докам,....слова груз пасс или груз будете два раза в год тех осмотр проходить и страховка дороже.
2093306 30.01.2025 17:41 пишет: Трафики Виварики с 2000года в приличном состоянии бегают. Кузова не гниют так сильно как Вито или тЭчики. Запчастюли и бу и новые полно. Я на 2016г катаюсь пятый год и норм. Ищите ВТП с 2.0 от 2007г и только пасс по докам,....слова груз пасс или груз будете два раза в год тех осмотр проходить и страховка дороже.
Цінна порада. Їх же тих ВТП в пасажирі від 2007 і до 5$ - хоч греблю гати, вибирай-не хочу)
Тут дивлячись для чого потрібен бус? Якщо цеглу або будівельні матеріали то е Т4 з двигуном 2,4 самий простий якщо людей возити то каравела мультіван там два вида двигунів 2.5 турбо дизель але за 5 не купиш ні те ні те вони хоч і старі але чомусь дорогі. Це по Фольксвагену. Віваро. Трафік там теж е 1,9 і 2,0 дизель. Кажуть 2.0 краще, то шукати щось свіжіше під свої потреби
Softkpk 31.01.2025 11:31 пишет: Бус треба щоб возити людей та іноді 2 мотоцикла кросові
тоді краще шукати орігінал пасажир віваро трафік вони і свіжіші будуть і побільше розмір чим течікі, ну і тут на форумі наврядче знайдеш, дивись в фейсбуці профільни групи по віварікам трафікам, там знайдеш швидше