Karcher WD3 (4) - Потужно(с), надійно, збирає воду - за певної сноровки і миючого не треба, можна хоч вулицю пилососити, може бути дуйкою (штатно). Із мінусів - не компактний. Але і не монстр. Мішки легко переробляються на багаторазові, якщо треба, але мені наприклад одного вистачає на півроку.
harald67 02.10.2024 07:40 пишет: Зараз у мене кіт з довжиною хутра приблизно як у німецької вівчарки, але дуже мʼяким (як у кроля) то іробот порається без проблем.
В нас три кота, з різною шерстю - і з кожного шерсть летить дуже по різному. З когось майже ніскільки не випадає, причому це сама довгошерста кішка (хіба інші вискубуть з неї трохи), а з когось - постійно дуже багато линяє (шерсть середньої довжини). Відповідно, раз в нас коти - то коври (небагато) або дуже тонкі (0,5 см) або 1 см зовсім без шерсті.
Робот не варіант: в мене дратхаар, в неї жорстка довга шерсть. Можливо, якийсь робот за дурні гроші впорається, але мені вистачає рзтк за 50ує раз на день 5 хв помахати
Потрібен не великого розміру, основне це чистка або дивану, стільців або сидінь авто і ще щось до дому і авто, той же карпет в авто.
Можливо хтось знає що за звір Kаrcher SE 3 Compact Home Floor/SE 3 Compact Home?
ви коли-небудь користувались миючим пилососом? Як що ні, я б порадив добре подумати перед купівлею- навряд чи це велике задоволення мити його після прибирання.
Потрібен не великого розміру, основне це чистка або дивану, стільців або сидінь авто і ще щось до дому і авто, той же карпет в авто.
Можливо хтось знає що за звір Kаrcher SE 3 Compact Home Floor/SE 3 Compact Home?
ви коли-небудь користувались миючим пилососом? Як що ні, я б порадив добре подумати перед купівлею- навряд чи це велике задоволення мити його після прибирання.
Так були, знаю що то за гемор! Були великі Thomas та LG, більше не хочу. Тому шукаю щось невелике.
Так були, знаю що то за гемор! Були великі Thomas та LG, більше не хочу. Тому шукаю щось невелике.
То з власного досвіду маєте розуміти що якісний функціональний миючий пилосос не може бути маленьким. хіба яка пародія. р.с. сам вже більше 15 років користуюсь Зелмером. 2 тушки маю один для брудних робіт по хазяйству, інший для будинку. та і немає там великих проблем його мити, якщо відразу після використання. в мене для цього мийка високого тиску є:)