Смотрю в продаже немало предложений X5 Е70 из Америки по адекватным ценам в пределах 16000$ За последние 2012-13 года выпуска что выглядит заманчиво. А стоит ли на сегодняшний день рассматривать такой кузов? Действительно ли он сильно морально устарел? (В плане состояния есть машины с пробегом до 150 тысяч км)
alexkit 31.01.2025 11:53 пишет: Только вчера смотрел ролик хантерс на ютубе, почистить впускной тракт 20 тгрн, поменять цепь 45-50 тгрн)))
хоч тема і ботівська, але "апоговорити " піде у сусіда така. вже таке відро з гайками. то він його навіть не лагодить, а інше авто купив, а це стоїть на приколі. бо стара, а лагодити дорого, продати - дешево (навіть полагоджену). Дешевше інше авто купити, а на це забити
alexkit 31.01.2025 11:53 пишет: Только вчера смотрел ролик хантерс на ютубе, почистить впускной тракт 20 тгрн, поменять цепь 45-50 тгрн)))
хоч тема і ботівська, але "апоговорити " піде у сусіда така. вже таке відро з гайками. то він його навіть не лагодить, а інше авто купив, а це стоїть на приколі. бо стара, а лагодити дорого, продати - дешево (навіть полагоджену). Дешевше інше авто купити, а на це забити
Они есть свежепригнанные с пробегом до 150 тысяч км. Стоит ли как альтернативу рассматривать Инфинити QX70 3.7 они есть 2016-2017 годов. Хотя тоже выпускать модель начали 16 лет назад
мені згадався чувак тут був років 10 тому, який помоєму продав Авео та купив лохмату Е39. то він до якогось моменту викладав витрати зі сподіванням, що ось-ось оце останній ремонт і все... кумедно було читати
мені згадався чувак тут був років 10 тому, який помоєму продав Авео та купив лохмату Е39. то він до якогось моменту викладав витрати зі сподіванням, що ось-ось оце останній ремонт і все... кумедно було читати
Tigor, якщо не помиляюсь він потім ще китайця купив маленького після 39ї ...капець, яке я старе, такі теми пам'ятаю
я пам'ятаю читав його, і думав, що там акуратна така вилизана е39 А потім він виклав фото, а там крива і коса корчелига фарбована віником, з китайськіми мутними фарами.