З'ясувалося, що донька і син полюбляють постріляти, тому підшукую пневматику, щоб в тир не ходити)) У кого є для продажу - пропонуйте Хтось може щось порадить із власного досвіду яку саме і де саме шукати/купляти - буду вдячний
Друзі, поки на паузу поставлю. Дізналась наша мама і ми з малим мали що слухати пів вечора))) а донька одразу на бік дружини, справжня жінка... почекаємо до весни...
baton82 15.01.2025 23:08 пишет: Друзі, поки на паузу поставлю. Дізналась наша мама і ми з малим мали що слухати пів вечора))) а донька одразу на бік дружини, справжня жінка... почекаємо до весни...
Одразу порада. Купив якось Хатсан 125. Могутний. Наступного дня сдав. Жінка не зиогла переломити, я разів 5 і зрозумів що це вже не розвага. Тому вибірати тільки з дітьми щоб попробуаали заряджати. Або купити револьвера на балончиках. Все одно по банках стриляти на 7-10 метрів будуть, а не полювати на ворон.
baton82 15.01.2025 23:08 пишет: Друзі, поки на паузу поставлю. Дізналась наша мама і ми з малим мали що слухати пів вечора))) а донька одразу на бік дружини, справжня жінка... почекаємо до весни...
Одразу порада. Купив якось Хатсан 125. Могутний. Наступного дня сдав. Жінка не зиогла переломити, я разів 5 і зрозумів що це вже не розвага. Тому вибірати тільки з дітьми щоб попробуаали заряджати. Або купити револьвера на балончиках. Все одно по банках стриляти на 7-10 метрів будуть, а не полювати на ворон.
дякую за пораду. Також думав про особливості використання дітьми
Якщо цікаво можу занедорого віддати пару класики - Байкал-38 и Иж-61 Треба невеликий ремонт (заміна манжет), займусь якщо хтось купить. З покупця будуть тільки додатково оплатиити запчастини