stud 22.12.2024 15:46 пишет: Вчера на заправке ОККО на Ивасюка заправлялись. Кешбек не насчитался, газа влили на 10 литров больше чем могло туда влезть. А если бы не остановил заправщик заправку, услышав объем бака, то влезло бы еще больше.
21-го і 22-го на окко були знижки (-5грн дизель, на газ не вникав). Кешбек не нараховувався.
stud 22.12.2024 15:46 пишет: Вчера на заправке ОККО на Ивасюка заправлялись. Кешбек не насчитался, газа влили на 10 литров больше чем могло туда влезть. А если бы не остановил заправщик заправку, услышав объем бака, то влезло бы еще больше.
21-го і 22-го на окко були знижки (-5грн дизель, на газ не вникав). Кешбек не нараховувався.
так, на цих вихідних ДП євро коштував 49.99 замість 54.99. А сьогодні він вже 55.99
Это нормально. Дизеля влазит в бак наибольше на ОККО. Видать бак растягивают на заправке. Как то влезло 60 литров.
А навіщо ти їм об'єм кажеш? Влізти тобі могло і 72 літри, відсікач продавлюється доволі часто. Подивись на пробіг.
Приехали туда с полностью пустым газовым баллоном чтобы проверить стоит ли соваться на эту заправку. До ОККО заправлялись в основном на КЛО, но в последнее время расход сильно на их топливе вырос, поэтому решили попробовать другие заправки, сразу оценив не дурят ли по литражу
stud 26.12.2024 22:38 пишет: Приехали туда с полностью пустым газовым баллоном чтобы проверить стоит ли соваться на эту заправку. До ОККО заправлялись в основном на КЛО, но в последнее время расход сильно на их топливе вырос, поэтому решили попробовать другие заправки, сразу оценив не дурят ли по литражу
Свою витрату по газу ти знаєш, викатай повністью балон, порівняй, а вже потім роби висновки. КЛО більш туди не заїзжаю, дуже рідко на трасі можу заправитись.
Ну що, напишу і я в копилочку ОККО, негативчик. Останні півроку заправлявся я дизелем на цій заправці, і десь в кінці року почав мотор працювати явно голосніше, тяга пропала, спочатку я подумав що щось не так зробили на ТО, але ні, заправив два баки UPG дизеля, мотор шепче, тяга в нормі, машина полетіла. Значить якість дизеля на ОККО впала, старі дизелі я думаю не помітно буде, але сучані, як в мене, дуже відчутно гірше працюють на бодязі. Машина MB GLE 300D ( 2.0 дизель на 245 кс )
ПС Якість дизеля впала в часи, коли були великі знижки на паливо на вихідних, щось типу по 49 грн / л, тому всі ти акції - лохотрон. Просто паливо відповідало ціні.
Я то думаю, чого мені останнім часом Окко не подобається і запах з вихлопної не дуже. А вони вже до якості Маршала дійшли, тільки ціни як за преміум бензин.
plach 30.01.2025 14:28 пишет: Ну що, напишу і я в копилочку ОККО, негативчик. Останні півроку заправлявся я дизелем на цій заправці, і десь в кінці року почав мотор працювати явно голосніше, тяга пропала, спочатку я подумав що щось не так зробили на ТО, але ні, заправив два баки UPG дизеля, мотор шепче, тяга в нормі, машина полетіла. Значить якість дизеля на ОККО впала, старі дизелі я думаю не помітно буде, але сучані, як в мене, дуже відчутно гірше працюють на бодязі. Машина MB GLE 300D ( 2.0 дизель на 245 кс )
ПС Якість дизеля впала в часи, коли були великі знижки на паливо на вихідних, щось типу по 49 грн / л, тому всі ти акції - лохотрон. Просто паливо відповідало ціні.
я лью зараз Окко , дизель отой що самий дорогий то іде добре, на юпіджі мені теж подобається паливо