Доброго дня хочу змінити машину, хочеться щось трошки вище, те що найбільше подобається це MAZDA CX 5. машину хочу хочаб 2018 року. в цьому бюджеті зазвичай сильно биті може ще щось порадите
nazarperfeckij 17.01.2025 14:22 пишет: Доброго дня хочу змінити машину, хочеться щось трошки вище, те що найбільше подобається це MAZDA CX 5. машину хочу хочаб 2018 року. в цьому бюджеті зазвичай сильно биті може ще щось порадите
Honda CR-V або HR-V порадив би з досвіду глянути, але це битки з США. Дуже ретельно перевіряти треба, бажано на якомусь із довірених клубних СТО
вибір досить великий але я зі Львова і якось їхати в інший регіон нехочеться може тут хтось запропонує на обмін мазду , а як щодо Subaru outback хтось має позитивний досвід
baton82 02.02.2025 00:01 пишет: Теж шукаю паркет в цьому діапазоні. Поки Аутбек поза конкуренцією.За 18 можна взяти щось толкове, але краще тягнути собі самому зі штатів.
А можна і тут купити. Ще й дешевше буде)) на власному досвіді продаж кажу. Ну і точно швидше.
baton82 02.02.2025 00:01 пишет: Теж шукаю паркет в цьому діапазоні. Поки Аутбек поза конкуренцією.За 18 можна взяти щось толкове, але краще тягнути собі самому зі штатів.
... і запчастини до нього також із штатів, бо від японського аутбека, який продавався і у нас і в ЄС, багато чого на американський не підходить.
juiT 02.02.2025 14:51 пишет: Хтось порівнював на ходу Аутбек і Форестер? В чому суттєва різниця і чи є вона?
Я порівнював, коли обирав. Обидва брав на тестдрайв. Форестер на трасі - типовий паркетник типу ікс трейла, аутлендера, срв тощо. У аутбека поведінка ближче до седану/універсалу. Коли колега придбав форестера вже наступної генерації - 2019 року мені взагалі не сподобалася "поведінка" задка. Якось невпевнено я себе за кермом відчував- здавалося що в занос от от піде, а коли пересів на задній ряд то підстрибував набагато більше за аутбек. На бездорі на форестері не їздив, але мабуть буде кращим за аутбек. І геометрична прохідність у форестера краща, але і аутбек у порівнянні з іншими кросоверами має гарну геометрію.