тп-лінк 842 не брати, він не з усіма модемами стартує. Отой д-лінк наче нічого в якому слот під сім-карту, нетіс. Це якщо стаціонарний треба. Оті всі нователи і зте які 3ж швидкість 3ж і дадуть, треба 4ж дивитися, крім того, деякі з них (це обов'язково треба уточнювати) стартують тільки при ввімкненому живленні. Новател у мене був в селі, свої 3ж видавав, зовнішня антена підключається легко, якщо треба, акумулятор тримав довго. Потім протягли оптику, я його використовував як мобільний, потім в ньому зламався слот, здох акум і я його викинув.
Alex2064 02.02.2025 09:02 пишет: Желательно чтоб работал на дуалсимкее
вот это что? Жсм роутеров на 2 симки не видел
Дуалсим, это фишка киевстара, когда у симкм есть официальный клон для передачи данных. Не требует отдельных счетов и дополнительных оплат, что удобно для настроил и отправил.
Сам "роутер" (я вважаю що це ближче до модемів) досить стабільний, прийшов налаштований та майже заряджений. Вставив свою картку та все запрацювало десь секунд за 15-20. На одну сімку, два входи на антени. Антена прийшла одразу з довгим кабелем та роз'ємом що підходить до роутера ( трохи не відповідає рахунку, проте в полі простіше буде)
Вже поїхало за призначенням. Дякую Андрію - вчасно виручив, я додав свою премію за один з проектів та один "моїм" викупив, а на той що "сусідам" - хлопці самі запропонували скинути гроші ( типу в них теж є регулярна допомога)