Я так розумію вибір на адвенчери (турендуро це стара назва цього сегменту) впав через те, що хочется комфорту по роздовбаним дорогам? Треба спочатку зрозуміти на якіх колесах хочеш їздити, бо у списку зараз каша з різних сегментів.
Я розділяю мотоцикли по діаметру колеса: Зад 17" - перед 17": це виключно асфальт, 0% оффу, лише гарні дороги 17-19: це 20% оффу, "паркєтнік", аналог SUV 18-21: це 50% оффроуду і більше, дуал-спорт
У БМВ в цьому сегменті є малий гусь F 850GS Adventure - дууже класний мот якщо напакований, може бездоріжжя якраз до 30% (умовно), але досить важкий для недосвідчених райдерів
Yamaha Tenere 700 - це божєствєний мотоцикл для оффа та дальнячків, дуже надійний, надійніше за хонду! Але тут оффа треба йому 70%(умовно) тоді він розкривається. З недоліків - сідло лише для їзди соло, нема трекшн контроля - в дощ можна розкластися.
Найкращій в цьому списку по ТТХ це КТМ890 але там велика проблема з розподільчими валами((( Тріумфи в цьому списку - ніяки, дешеві. Норм тріумф це 900 GT, 900 Rally ітп
Середнячок в усьому це Трансальп, якраз 30% оффа та досить надійний.
Там ще Сузукі обіяцяє в цьому році завезти в Україну 800DE ...
hollywood 06.02.2025 12:44 пишет: Я так розумію вибір на адвенчери (турендуро це стара назва цього сегменту) впав через те, що хочется комфорту по роздовбаним дорогам? Треба спочатку зрозуміти на якіх колесах хочеш їздити, бо у списку зараз каша з різних сегментів.
Я розділяю мотоцикли по діаметру колеса: Зад 17" - перед 17": це виключно асфальт, 0% оффу, лише гарні дороги 17-19: це 20% оффу, "паркєтнік", аналог SUV 18-21: це 50% оффроуду і більше, дуал-спорт
У БМВ в цьому сегменті є малий гусь F 850GS Adventure - дууже класний мот якщо напакований, може бездоріжжя якраз до 30% (умовно), але досить важкий для недосвідчених райдерів
Yamaha Tenere 700 - це божєствєний мотоцикл для оффа та дальнячків, дуже надійний, надійніше за хонду! Але тут оффа треба йому 70%(умовно) тоді він розкривається. З недоліків - сідло лише для їзди соло, нема трекшн контроля - в дощ можна розкластися.
Найкращій в цьому списку по ТТХ це КТМ890 але там велика проблема з розподільчими валами((( Тріумфи в цьому списку - ніяки, дешеві. Норм тріумф це 900 GT, 900 Rally ітп
Середнячок в усьому це Трансальп, якраз 30% оффа та досить надійний.
Там ще Сузукі обіяцяє в цьому році завезти в Україну 800DE ...
подяка прям на рівні все описав Поки дійсно почав споглядати на гуся маленького але в новій лінійці є F 800 GS або F 900 GS і пішов дивитись що то за сузука