juiT 03.02.2025 21:37 пишет: Старанно якось. Бо я слідкую за s23+, то до нового року він коштував 32, зараз 31+- ціна не змінилась. Чого "сірого" не хочеш, якщо б/у був готовий купити?
Мені теж дивно, але маємо факти. Сірого, як власне й білого - не те що не хочу...наразі, не можу собі дозволити бо дорого для мене, а також, якщо чесно, оті всі флагмани надмірні для моїх поточних потреб. Та й пріоритети мають властивість змінюватися із часом...То ж, цей гештальд поки лишається відкритим
Тоді А55. Або американець до 20тис +-, якщо з англійським більш менш товаришуєш. Це якщо потрібно телефон замінити, на щось краще, і не сильно дорого. Або в росрочку, щоб не помічати тих виплат.
juiT 03.02.2025 21:37 пишет: Старанно якось. Бо я слідкую за s23+, то до нового року він коштував 32, зараз 31+- ціна не змінилась. Чого "сірого" не хочеш, якщо б/у був готовий купити?
Мені теж дивно, але маємо факти. Сірого, як власне й білого - не те що не хочу...наразі, не можу собі дозволити бо дорого для мене, а також, якщо чесно, оті всі флагмани надмірні для моїх поточних потреб. Та й пріоритети мають властивість змінюватися із часом...То ж, цей гештальд поки лишається відкритим
Тоді А55. Або американець до 20тис +-, якщо з англійським більш менш товаришуєш. Це якщо потрібно телефон замінити, на щось краще, і не сильно дорого. Або в росрочку, щоб не помічати тих виплат.
В моєму випадку, переважає саме доцільність, а не спроможність, купити щось краще... Бо мій поточний самсунг М34, повністю закриває усі мої користувацькі потреби та не встиг ще, сильно за рік набриднути , тому умовний А55(та навіть S-ки але не ультра) - це не про мене, я власне й купив нещодавно А55 для дружини, а коли його поклацав то ніякого "профіту" від заміни, для себе (та й для неї), не виявив. А поки що, флагманськи ультри хай будуть в моїх мріях, це теж непогано, коли здійснення мрії вже десь зовсім поруч...але все ще лишається мрією
Тут правда твоя. В мене в принципі ситуація схожа, але батарейка вже втомилась + хочеться більший екран. Але мене більше S серія цікавить, бо стілус не знаю навіщо і потрібен, ні я, ні дружина не оцінили. Тому сину і купив S22+ не за конський прайс, з прицілом для себе на майбутнє.
juiT 04.02.2025 15:38 пишет: Тут правда твоя. В мене в принципі ситуація схожа, але батарейка вже втомилась + хочеться більший екран. Але мене більше S серія цікавить, бо стілус не знаю навіщо і потрібен, ні я, ні дружина не оцінили.
в мене, ще простіша ситуація, бо S-pen (мені зайшов) маю на 2-му, все ще живому нут 10 та на планшеті
Скептикам присвячується... Був на Новій Пошті, заодно і перевірив зв'язок у американського Samsunga, як і очікував, по іншому бути не могло, Snapdragon рулить по якості зв'язку. LTE і антена 4/5. Ексінос взагалі не ловив, навіть H+.
juiT 05.02.2025 20:04 пишет: Скептикам присвячується... Був на Новій Пошті, заодно і перевірив зв'язок у американського Samsunga, як і очікував, по іншому бути не могло, Snapdragon рулить по якості зв'язку. LTE і антена 4/5. Ексінос взагалі не ловив, навіть H+.
Звучить якось неправильно ). Снепдрагон і ексінос - це процесори, не ловлять процесори радіохвилі )
В ответ на: Був на Новій Пошті, заодно і перевірив зв'язок у американського Samsunga, як і очікував, по іншому бути не могло, Snapdragon рулить по якості зв'язку. LTE і антена 4/5. Ексінос взагалі не ловив, навіть H+
В ответ на: Був на Новій Пошті, заодно і перевірив зв'язок у американського Samsunga, як і очікував, по іншому бути не могло, Snapdragon рулить по якості зв'язку. LTE і антена 4/5. Ексінос взагалі не ловив, навіть H+
Звучить якось неправильно ). Снепдрагон і ексінос - це процесори, не ловлять процесори радіохвилі )
У мобільних процесорах Snapdragon радіомодуль (який відповідає за зв'язок: LTE, 5G, Wi-Fi, Bluetooth, GPS тощо) інтегрований у сам процесор. Це означає, що радіомодуль є частиною системи на кристалі (SoC)
У дружини був Самсунг на ексіносі, на новій пошті не ловив інтернет, виходила з приміщення, щоб в додаток зайти. Зараз Айфон, все добре ловить. В мене на Пікселі 5 стоїть процесор Снапдрагон, інтернет ловить без питань в цьому самому відділенні. Замовив сину Піксель 7 на Тензорі, така сама бяка, як із Самсунгом на ексіносі, інтернет не ловить, світиться тільки Е. Прийшов за посилкою, взяв із собою S22+ американську версію, щоб перевірити зв'язок. Ловить так само добре як і Піксель 5, і Айфон. На дачі така сама фігня була, Пікселі на Снапдрагоні ловлять 4ж, у Самсунга на Ексіносі ледь Н+ показує, і швидкість така, як на початку 00 "Укртелеком" в час пік. Всім все зрозуміло?
Я не знаю з чим це пов'язано, якщо не з процесором? Тензор/Ексінос інтернету немає, Самсунг на Снапдрагоні інтернет є.
У дружини був Самсунг на ексіносі, на новій пошті не ловив інтернет, виходила з приміщення, щоб в додаток зайти. Зараз Айфон, все добре ловить. В мене на Пікселі 5 стоїть процесор Снапдрагон, інтернет ловить без питань в цьому самому відділенні. Замовив сину Піксель 7 на Тензорі, така сама бяка, як із Самсунгом на ексіносі, інтернет не ловить, світиться тільки Е. Прийшов за посилкою, взяв із собою S22+ американську версію, щоб перевірити зв'язок. Ловить так само добре як і Піксель 5, і Айфон. На дачі така сама фігня була, Пікселі на Снапдрагоні ловлять 4ж, у Самсунга на Ексіносі ледь Н+ показує, і швидкість така, як на початку 00 "Укртелеком" в час пік. Всім все зрозуміло?
Я не знаю з чим це пов'язано, якщо не з процесором? Тензор/Ексінос інтернету немає, Самсунг на Снапдрагоні інтернет є.
це все - про якусь певну Нову пошту чи глобально? Бо маю самс на ексиносі(такий самий як в твоєї дружини) та ще один самс також на ексиносі...так от, жодного разу на різних НП(як у Києві так й в області) жодних подібних проблем із зв'язком та додатком я не мав А от на дачі(60+ км від Києва) таки проблеми відчутні із зв'язком та моб.інетом, походу тільки заради того, щоби перевірити ще й на дачі, все ще мрію про С23-24Ультру))
Може комусь цікаво, на ноліку продають Шановні, вашій увазі пропоную офіційний телефон Samsung Galaxy S23 ULTRA 12/512 Gb. Телефон, куплявся новим в офіційному магазині Самсунг на пр-т. Бандери (є чеки) Телефон, ще на гарантії до травня місяця. Стан телефона: Дисплей: ідеал весь час під плівкою, або захисним склом (наразі на телефоні скло з аліекспресс, знімемо при продажі, приклеєно не дуже якісно, це видно на фото) Додам, що дисплей без яких небудь вигорянь і дефектів. Бокові грані: можна сказати, що теж майже ідеал (може 1-2 цятки знайдемо) Верхня і нижня грані: ще під транспортировочною плівкою. Спинка: має трошки цяток від потрапляння бруду під чохол. Скло камер: ідеал, було наклеєно захисне скло. Комплект: повний (коробка, шнурок, макулатура) Також, віддам чорний чохол від Ringke, доволі якісна річ. Продаж з рук в руки без пересилок і повернень. Причина продажу: s25ultra Дивитися, Борщагівка або Оболонь за домовленністю. ВАРТІСТЬ: 28000 ГРН.
egorka 07.02.2025 19:05 пишет: Може комусь цікаво, на ноліку продають Шановні, вашій увазі пропоную офіційний телефон Samsung Galaxy S23 ULTRA 12/512 Gb. Телефон, куплявся новим в офіційному магазині Самсунг на пр-т. Бандери (є чеки) Телефон, ще на гарантії до травня місяця. Стан телефона: Дисплей: ідеал весь час під плівкою, або захисним склом (наразі на телефоні скло з аліекспресс, знімемо при продажі, приклеєно не дуже якісно, це видно на фото) Додам, що дисплей без яких небудь вигорянь і дефектів. Бокові грані: можна сказати, що теж майже ідеал (може 1-2 цятки знайдемо) Верхня і нижня грані: ще під транспортировочною плівкою. Спинка: має трошки цяток від потрапляння бруду під чохол. Скло камер: ідеал, було наклеєно захисне скло. Комплект: повний (коробка, шнурок, макулатура) Також, віддам чорний чохол від Ringke, доволі якісна річ. Продаж з рук в руки без пересилок і повернень. Причина продажу: s25ultra Дивитися, Борщагівка або Оболонь за домовленністю. ВАРТІСТЬ: 28000 ГРН.
так ти у долі з тим продавцем, судячи із ціни, я так зрозумів?
egorka 07.02.2025 19:05 пишет: Може комусь цікаво, на ноліку продають Шановні, вашій увазі пропоную офіційний телефон Samsung Galaxy S23 ULTRA 12/512 Gb. Телефон, куплявся новим в офіційному магазині Самсунг на пр-т. Бандери (є чеки) Телефон, ще на гарантії до травня місяця. Стан телефона: Дисплей: ідеал весь час під плівкою, або захисним склом (наразі на телефоні скло з аліекспресс, знімемо при продажі, приклеєно не дуже якісно, це видно на фото) Додам, що дисплей без яких небудь вигорянь і дефектів. Бокові грані: можна сказати, що теж майже ідеал (може 1-2 цятки знайдемо) Верхня і нижня грані: ще під транспортировочною плівкою. Спинка: має трошки цяток від потрапляння бруду під чохол. Скло камер: ідеал, було наклеєно захисне скло. Комплект: повний (коробка, шнурок, макулатура) Також, віддам чорний чохол від Ringke, доволі якісна річ. Продаж з рук в руки без пересилок і повернень. Причина продажу: s25ultra Дивитися, Борщагівка або Оболонь за домовленністю. ВАРТІСТЬ: 28000 ГРН.
так ти у долі з тим продавцем, судячи із ціни, я так зрозумів?
я тільки побачив сьогодні оголошення а тут може кому і потрібен буде, продавця незнаю від слова зовсім, це ж ви по самсунгам а я ні
це все - про якусь певну Нову пошту чи глобально? Бо маю самс на ексиносі(такий самий як в твоєї дружини) та ще один самс також на ексиносі...так от, жодного разу на різних НП(як у Києві так й в області) жодних подібних проблем із зв'язком та додатком я не мав А от на дачі(60+ км від Києва) таки проблеми відчутні із зв'язком та моб.інетом, походу тільки заради того, щоби перевірити ще й на дачі, все ще мрію про С23-24Ультру))
Та Нова Пошта тут не при чому, просто в приміщенні де вона знаходиться погано ловить тільки Ексінос, як ловив в інших приміщеннях не знаю, я не розпитував у дружини, да і пофіг, вже продав. А почалось все на дачі, бо тільки Самсунг на Ексіносі там погано ловить. Також, якщо в тебе погано ловить зв'язок, як узнати, що це тільки в тебе? Ходити заглядати до інших в екран? " У вас як ловить, добре? Бо в мене погано!" В мене також буває десь погано ловить, але хз, це із-за телефону чи оператора? Все це "всплило" випадково на дачі, бо у всіх трьох однаковий моб. оператор, а телефони різні. Дружина завжди бідкалась на відсутність інтернету. Завжди питала: "чого це у вас ловить, а в мене ні? "
І від Пікселя прийшлось відмовитись, саме із-за процесора, хоча планував купувати його.
ПС. Для того щоб перевірити на дачі, візьми у когось Айфон або нормальний Андроїд на Снапдрагоні і постав свою картку.
У мобільних процесорах Snapdragon радіомодуль (який відповідає за зв'язок: LTE, 5G, Wi-Fi, Bluetooth, GPS тощо) інтегрований у сам процесор. Це означає, що радіомодуль є частиною системи на кристалі (SoC)
Не знаєш випадково, як справи із зв'язком у процесора Dimensity?