Більш підходящої назви не придумав,соррі. Маємо лампу настільну, в ній в середині треба підкрутити гайку, що тримає патрон в самомі тілі лампи. Гайка глибоко, ще й з проводом в середині. Автоуа знає все, тому хелп [зображення][/зображення] [зображення][/зображення]
hugo-smk 04.02.2025 00:27 пишет: Якщо це воно, то трошки не те,що треба. [зображення]https://ireland.apollo.olxcdn.com/v1/files/ycg69359mxhe1-UA/image;s=1000x700[/зображення]
Посилання не відкривається, а фото гайки нечітке. Якщо я вірно зрозумів то тобі треба щось типу того, що я купував колись на авторинку для викручування/закручування гайки, яка тримає акумулятор на 107/с1. Просто саморобна трубка довжиною сантиметрів 15-20, з двох кінців обжата під шестикутні гайки певного розміру. Під 12 та 10 здається у мене є і зараз. Коштувала тоді гривень 10 але і курс був 8.
Посилання не відкривається, а фото гайки нечітке. Якщо я вірно зрозумів то тобі треба щось типу того, що я купував колись на авторинку для викручування/закручування гайки, яка тримає акумулятор на 107/с1. Просто саморобна трубка довжиною сантиметрів 15-20, з двох кінців обжата під шестикутні гайки певного розміру. Під 12 та 10 здається у мене є і зараз. Коштувала тоді гривень 10 але і курс був 8.
Скорiше сантехнiчний такого типу. Бо там кабель, пiд звичайний трубчастий доведеться демонтувати. Але розмiр треба перевiряти якщо там дюймовий стандарт.
hugo-smk 03.02.2025 16:33 пишет: Більш підходящої назви не придумав,соррі. Маємо лампу настільну, в ній в середині треба підкрутити гайку, що тримає патрон в самомі тілі лампи. Гайка глибоко, ще й з проводом в середині. Автоуа знає все, тому хелп [зображення][/зображення] [зображення][/зображення]
Якщо просто ослабла - простіше, якщо щось зламалось - складніше.
Абажура снимаем, берем палочки для суші ( не кажи що в запасі на кухні нема). Працюючи ними як довгими пальцями - закручуємо максимально як вистачяить сили. Потім беремо тільки одну, впираємо максимально можливим кутом в виступи на гайці и сткаємо по паличці затягуємо гайку.
Годину/дві прийдеться витратити. Головне не поспішати. Я зараз перестав поспішати - споекійно краще виходить
Скорiше сантехнiчний такого типу. Бо там кабель, пiд звичайний трубчастий доведеться демонтувати. Але розмiр треба перевiряти якщо там дюймовий стандарт.
Функціонально те саме, але цей твій універсальний. Той, про який я писав це така сама порожня трубка, з обох кінців якої шестигранний профіль. Тобто кабель без проблем усередину втягується. А стосовно дюймового стандарту то взагалі не проблема - крутиться найближчим за розміром (звісно у більший бік) метричним ключем без проблем.
Если там обычная гайка, допустим под ключ на "15", то берем самую дешёвую/ненужную/ржавую головку на 15 (вероятно лучше высокую, непонятна высота трубки, на которую накручивается гайка) и на ней делаем боковой прорез по провод. Т.е. делаем головку по типу головки для откручивания лямбда-зонда (там эта головка на "22") И откручиваем/закручиваем без всяких проблем.
Функціонально те саме, але цей твій універсальний. Той, про який я писав це така сама порожня трубка, з обох кінців якої шестигранний профіль. Тобто кабель без проблем усередину втягується. А стосовно дюймового стандарту то взагалі не проблема - крутиться найближчим за розміром (звісно у більший бік) метричним ключем без проблем.
Кабель усередину не увійде, бо в саму лампу він заходить через отвір менше 1 см в діаметрі. Хіба кабель розрізати. А цей універсальний ключ виглядає підходящим
lvv 04.02.2025 12:08 пишет: Если там обычная гайка, допустим под ключ на "15", то берем самую дешёвую/ненужную/ржавую головку на 15 (вероятно лучше высокую, непонятна высота трубки, на которую накручивается гайка) и на ней делаем боковой прорез по провод. Т.е. делаем головку по типу головки для откручивания лямбда-зонда (там эта головка на "22") И откручиваем/закручиваем без всяких проблем.
Кабель усередину не увійде, бо в саму лампу він заходить через отвір менше 1 см в діаметрі. Хіба кабель розрізати. А цей універсальний ключ виглядає підходящим
Як кабель може не увійти в порожню трубу діаметром мінімум 10 мм?
Не так висловився,соррі. Кабель входить в лампу не знизу, де широкий отвір, а в окремий отвір чисто під кабедь збоку лампи. І в цей отвір не увійде труба, хіба тільки порізати кабель, а потім скрутити назад.
Патрон зазвичай розбірний, адже виробник якось цю всю конструкцію зібрав. Розібрати патрон, від'єднати дроти, витягти дроти геть. Закрутити гайку звичайною головкою з подовжувачем. Зібрати в зворотному порядку.
Не так висловився,соррі. Кабель входить в лампу не знизу, де широкий отвір, а в окремий отвір чисто під кабедь збоку лампи. І в цей отвір не увійде труба, хіба тільки порізати кабель, а потім скрутити назад.
кабель може треба бути витягти з трубки, яка з'єднує верхню та нижню частини. З нижньої частини витягати не треба. Як на мене, купувати всякі ключи та приспособи ще зарано. Треба роз'єднати верхню та нижню частини та подивитись, що і як. 90%, що все затягнеться "руками".