сіль не використовую, бо мию таблетками фейрі все в одному, хз що це таке...
Дарма сіль не використовуєш, бо ото "все-в-одному" не працює на іонообміннику. Треба сіль окремо! Щодо наявності пластин - треба дзвонити в оф. СЦ (шукайте в гуглі контакти). Там все є. Іноді буває, що треба чекати поставки.
та я гуглити теж вмію))...й мені дуже багато подібних вивалює, питання ж в тому, чи є в наявності/під замовлення та реальна(а не та шо на малюнках) ціна.
сіль не використовую, бо мию таблетками фейрі все в одному, хз що це таке...усей інший посуд відмивається без зауважень, включаючи сковороди. Але стан пластин гриля не дуже добре виглядає, бо має шар нагару, що не відмивається а ні в ПММ, а ні щіткою/губкою. Влітку, 3-4 міс., гриль працював на дачі, там немає посудомийки то вимивав щіткою, але дуже ніжно...От тепер, маю клопіт - міняти пластини на нові чи відновлювавти старі.
відновити думаю буде дешевше
от не факт, треба перевіряти...твої думки - пальцем у небо. нових може тупо не бути в наявності, от на сайті тефаль їх тупо нема взагалі ...тоді відновлення буде єдиним можливим варіантом.
та десь тут чи в виборі пательні писали що десь відновлюють непогано не чим не гірше ніж оригінал
та я гуглити теж вмію))...й мені дуже багато подібних вивалює, питання ж в тому, чи є в наявності/під замовлення та реальна(а не та шо на малюнках) ціна.
ну хз, тут написано, что готово к отправке. не проверял)))
ну хз, тут написано, что готово к отправке. не проверял)))
хз - то правильна відповідь, писати в нас навчилися й не тільки на парканах))... для моєї моделі(GC750) там тільки верхня "готова для відправки", дозвонитися, щоби перевірити - не реально, включають дурака автовідповідач бла-бла...
...А от в іншому магазі, знайшов "свій" комплект(2 шт) - за 2034 грн, а якщо окремо брати то по 985 грн/шт...боги маркетингу))
...А от в іншому магазі, знайшов "свій" комплект(2 шт) - за 2034 грн, а якщо окремо брати то по 985 грн/шт...боги маркетингу))
а тепер порівняємо з цінами на відновлення... виходить, наче вигідніше відновлення, але якщо врахувати подвійну відправку/доставку Київ-Одеса-Київ... то вже й не факт) ...ну і, якщо нову, можна по одній міняти, а відновлені - від 2х шт приймають, ятр. Мабуть оптимально, взяти на заміну нові, щоби мати 2 комплекти та потім відправляти на відновлення, коли виникне потреба, як картриджі змінні))
а тепер порівняємо з цінами на відновлення... виходить, наче вигідніше відновлення, але якщо врахувати подвійну відправку/доставку Київ-Одеса-Київ... то вже й не факт) ...ну і, якщо нову, можна по одній міняти, а відновлені - від 2х шт приймають, ятр. Мабуть оптимально, взяти на заміну нові, щоби мати 2 комплекти та потім відправляти на відновлення, коли виникне потреба, як картриджі змінні))
Восстановленное покрытие (прошеф/про) намного лучше штатного, я тебе уже об этом не раз писал. Нахрена тебе 4 панели, солить их будешь? Восстановление занимает неделю с дорогой туда-сюда
Восстановленное покрытие (прошеф/про) намного лучше штатного, я тебе уже об этом не раз писал. Нахрена тебе 4 панели, солить их будешь? Восстановление занимает неделю с дорогой туда-сюда
Як там, в класиків?: "поучи жену щи варить..."
Розкажи краще, ти нові та відновлені гриль-панелі/сковороди миєш у посудомийці чи ні? Трохи в мене дисонанс виник, бо оті одеські відновлювачі категорично не рекомендують мити у ПММ, як же так? говорили-балакали...
При тому, що той же тефаль, що дозволяє мити в ПММ, дає гарантію 12 міс., а ця артєль дає лише 6 міс.
Як там, в класиків?: "поучи жену щи варить..."
Розкажи краще, ти нові та відновлені гриль-панелі/сковороди миєш у посудомийці чи ні? Трохи в мене дисонанс виник, бо оті одеські відновлювачі категорично не рекомендують мити у ПММ, як же так? говорили-балакали...
При тому, що той же тефаль, що дозволяє мити в ПММ, дає гарантію 12 міс., а ця артєль дає лише 6 міс.
Я тебе сказал, что это покрытие просто на голову лучше, чем родное, при чем тут гарантия? Родное у меня облезло за несколько месяцев, купил новые пластины оригинальные - то же самое, нанес новое в Одессе и забыл о проблеме. Плюс я еще у них наносил новое покрытие на сковородку и форму для запекания. Мою вручную, если хочешь мыть в ПММ, то тебе надо покрытие ПРО, которое зеленоватое, оно для профи машин и они там указывают, что оно как раз устойчивое к химии и можно мыть в пмм.
А не проще пергамент класть, между продуктом и поверхностью? И сейчас стою перед выбором. Тефаль брать в Комфи за 10999 грн. Или такую же модель, но в онлайн магазинах, где цены от 7 700 стартуют за такую же модель. В чём подвох?
Sillent 04.02.2025 18:49 пишет: А не проще пергамент класть, между продуктом и поверхностью? И сейчас стою перед выбором. Тефаль брать в Комфи за 10999 грн. Или такую же модель, но в онлайн магазинах, где цены от 7 700 стартуют за такую же модель. В чём подвох?
перше комфі, тефаль то офіціал і в них гарантія два роки і можливо купити в оплату частинами у інших це сіряк і гарантія рік. Ось тут недорого Гриль ну і Ви бачили що це ХЛ розмір а якщо не треба такий великий то е така ж модель дешевше і менша
egorka 05.02.2025 13:37 пишет: ...перше комфі, тефаль то офіціал і в них гарантія два роки і можливо купити в оплату частинами у інших це сіряк і гарантія рік. Ось тут недорого Гриль ну і Ви бачили що це ХЛ розмір а якщо не треба такий великий то е така ж модель дешевше і менша
А я так думаю, щоб 4 стейка за раз класти. У мене родина така, що тільки 4 надо. )) Тому дивлюсь ан ХЛ. А так да, інші магазини дають рік гарантії. Але переплачувати, умовно 3 000 грн. у Комфі за рік, не має сенсу. Той же Стилус дає додатковий рік гарантії за 700 грн. Тому, поки що думаю.