Саня2 02.02.2025 21:10 пишет: Є запит від сусіда ЗСУ на пиріжок чи бус, дизель. Відповідно маю на примітці 2 авто, що роками стоять зі здутими колесами і без номерів. Що думаєте?
десь проскакувало що почали безхозні забирати. Але воно і раніше забирали, тільки владі воно було не дуже цікаво - морока, а штраф мертвий дід не заплатить. Але якщо корч на номерах стоїть хоч 10 років на легальному паркомісці - то які претензії? Дупобіль мешканців двору - не вважається. У нас наче нема вимог як в Європах ставити на максимум стільки-то там годин.
в житті всяке буває в самого 2 3 автівки постійно 1 на ходу інша в ремонті інша запасна але в оправдання - вони на подвір'ї стоять
а так є в наших людей така особливість не продам хай стоїть і гниє років 10 тому коли ше вольву 340 сам в сосідньоу селі молодьож на такій самій в дерево влетіла мінус стойка криша скло дверки і тд і тп але на тросу тягнути можна було так як автівка рідкісна (на олх штук 20 всього ) а мою 340 із за роботи в той час на нп кожна собака в районі знала запропонували на зп забрати приїхав подивився кажу 200 доларів не самі будем розбирати через рік самі подзвонили поїхав подивився забрав за 100 (не було ні запаски ні акума ні мафона ні колонок )
я до того що інколи краще зразу продати аніж нехай стоїть всім мішає аж пки там бомжі не поселяться
Саня2 02.02.2025 21:10 пишет: Є запит від сусіда ЗСУ на пиріжок чи бус, дизель. Відповідно маю на примітці 2 авто, що роками стоять зі здутими колесами і без номерів. Що думаєте?
Думаю, що треба уважно почитати кримінальний кодекс України, пошукати статтю та відповідну санкцію …
opexkiev 04.02.2025 10:28 пишет: десь проскакувало що почали безхозні забирати. Але воно і раніше забирали, тільки владі воно було не дуже цікаво - морока, а штраф мертвий дід не заплатить. Але якщо корч на номерах стоїть хоч 10 років на легальному паркомісці - то які претензії? Дупобіль мешканців двору - не вважається. У нас наче нема вимог як в Європах ставити на максимум стільки-то там годин.
То, що забирають я знаю. У дворі забрали одну, офіціальну. Власника ТЦК забрав. А ось куди їх забирають, хз.
Забирають на штрафмайданчик, де автівка наче пів року стоїть і чекає на власника, потім типу продаж через торги. Не певен наскільки це узгоджена з поточним законодавством, умовно люидна була закордоном, повернулась, є свідки шо місто прибрало авто, в теорії з хорошим юристом можна буде відбити вартість авто, Сьогодні в нас у Львові новий скандал, на штрафмайданчику стоять десятками позашляховики, деякі зі спущеними колесами в траві.