Усім привіт. Пропонують придбати Форестер з США за 12К дол. Биток, була бита в ліву задню дверку, але по фото з аукціону нічого критичного. Пробіг зараз 170 ткм. Машину дали покататися на кілька днів, продають друзі і нікуди з продажем не спішать.
Машина подобається, але є певні мінуси
милі і ткм - доведеться або звикати, або перепрошивати тупа "голова" без андроїд-авто кондиціонер замість клімату двозонного немає датчика світла? салон біла тряпка зайві американськи кнопки замість футляра для окулярів дуже нервова педаль газу. таке враження, що там "спорт-режим" по дефолту.
плюси - динаміка, розміри, кліренс, повний привід, перевірена історія за останні 2 роки.
"Чи є розумная цьому альтернатива?" за такі гроші?
baton82 06.02.2025 12:56 пишет: Зараз сам розгляду аутбек і форестер, як альтернативу… За такі гроші - немає, як на мене. Єдине, комплектація голий бубєн((
baton82 06.02.2025 12:56 пишет: Зараз сам розгляду аутбек і форестер, як альтернативу… За такі гроші - немає, як на мене. Єдине, комплектація голий бубєн((
Аутбеки бувають у бубнових комплектаціях?
Так, бувають. Є комплектації навіть без протитуманних фар, з "гумовим" кермом, без клімат контролю
Тут мова йшла про цей форестер. Якщо щодо аута - так, бувають… той же преміум на тряпці і без допоміжних функцій. Не розумію, чого це вас так здивувало…
Тут мова йшла про цей форестер. Якщо щодо аута - так, бувають… той же преміум на тряпці і без допоміжних функцій. Не розумію, чого це вас так здивувало…
комплектація "преміум" то вже по-багатому є ще окмплектація "base", от там все дуже сумно Хоча, треба дивитись комплектацію конкретного авто. буває "преміум" з додатковими опціями", яких не має в наступній комплектації "лімітед".
Тому що я бачив останні бубнові аутбеки (американського виробництва) лише 10 річної давнини (і більше). Після цього без клімату або камери заднього виду не бачив. А японські (ті що для Європи) взагалі навіть у найдешевшій комплектації вже достатньо напаковані. Так само і форестери - бубнові бували лише з двигунами 2.0, а з 2,5 вже більш менш нормальна комплектація йшла.
Цей голий бубєн у них називається Premium
Зате люк і панорама, влітку каеф І адаптивний круїз, тільки я ще з ним не розібрався. Можливо, глючить після заміни лобового на днях. І їде шо дурне
Ти так пишеш, наче Бентлі обговорюємо. Звичайна бюджетна жоповозка, звісно що бувають.
Цей голий бубєн у них називається Premium
Зате люк і панорама, влітку каеф І адаптивний круїз, тільки я ще з ним не розібрався. Можливо, глючить після заміни лобового на днях. І їде шо дурне
Бубен, це у американців комплектація Base Преміум, це хоч щось там є Адаптивний круїз - система Eyeside, на Outback то додаткова платна опція. її може не бути в комплектації Limited, але може стояти на Premium. Скоріш за все і на Forester так само.
harald67 06.02.2025 14:27 пишет: або камери заднього виду не бачив.
Так в США без камери не можна продавати авто з якогось року. Камера на короллах йшла з 2013 року, в другій комплектації. Чи для Субару це ноу-хау?
На аутбеках що продавалися в Україні, камера була на всіх комплектаціях з кінця 2012 року і досьогодні. Айсайт зараз також на всіх комплектаціях аутбека стоїть, і мені здається що року з 2018 так у офіційних салонах субару.
jollyroger 05.02.2025 12:26 пишет: Усім привіт. Пропонують придбати Форестер з США за 12К дол. Биток, була бита в ліву задню дверку, але по фото з аукціону нічого критичного. Пробіг зараз 170 ткм. Машину дали покататися на кілька днів, продають друзі і нікуди з продажем не спішать.
Машина подобається, але є певні мінуси
милі і ткм - доведеться або звикати, або перепрошивати тупа "голова" без андроїд-авто кондиціонер замість клімату двозонного немає датчика світла? салон біла тряпка зайві американськи кнопки замість футляра для окулярів дуже нервова педаль газу. таке враження, що там "спорт-режим" по дефолту.
плюси - динаміка, розміри, кліренс, повний привід, перевірена історія за останні 2 роки.
"Чи є розумная цьому альтернатива?" за такі гроші?
голову можна замінити милі перешиваються швидко і недорого
що з іншим по комплектації робити не скажу, бо в мене пощастило взяти лімітед і там мене не влаштовують хіба що сідухи та відсутність підігріву руля
По педалі звикаєш. Навіть в міліметрах паркуватись легко. А от динаміка на стартах це прям супер плюс, дуже виручає в багатьох ситуаціях.
Зате люк і панорама, влітку каеф І адаптивний круїз, тільки я ще з ним не розібрався. Можливо, глючить після заміни лобового на днях.
За майже 5 років користування авто з люком і панорамою воно не відкривалось влітку майже ніколи Хіба що після 8ї вечора - коло зайшло сонце. Пече, світить, заважає - кайфу 0. Ну або в лісі десь, коли пряме сонце не попадає
Зате люк і панорама, влітку каеф І адаптивний круїз, тільки я ще з ним не розібрався. Можливо, глючить після заміни лобового на днях.
За майже 5 років користування авто з люком і панорамою воно не відкривалось влітку майже ніколи Хіба що після 8ї вечора - коло зайшло сонце. Пече, світить, заважає - кайфу 0.
а в мене пиж3008 з панорамою на весь дах з 2011 року і я прям дуже хотів люк. вона закрита шторкою тільки коли дуже вже пече.
Панорама - це взагалі зло))), особливо влітку. Єдиний варіант використання- це коли в село заїхав і їдеш потихеньку по вуличці, то малий любив ставати на підлокітник і вилазити в ту панораму…. Все, більше позитиву немає. Перший день користування і все на цьому. Панорама була на 3-х автівках, якщо що…
За майже 5 років користування авто з люком і панорамою воно не відкривалось влітку майже ніколи Хіба що після 8ї вечора - коло зайшло сонце. Пече, світить, заважає - кайфу 0.
а в мене пиж3008 з панорамою на весь дах з 2011 року і я прям дуже хотів люк. вона закрита шторкою тільки коли дуже вже пече.
Ок, не знав що є досвід користування панорамою Мій пост тоді нідочого. П.С.: А влітку коли залишаєш авто десь запарковане - теж відркита?
Ок, не знав що є досвід користування панорамою Мій пост тоді нідочого. П.С.: А влітку коли залишаєш авто десь запарковане - теж відркита?
коли пече, то так, звісно, закриваю вона непогано затонована заводом, але ж на сильному сонці машина все одно буде розпечена.
а от люка в мене не було, і хочеться.
хоча досвід негативний був, коли стоячи навіть на невеликій швидкості по лісній дорозі піймав ротом хруща
завжди рахував панораму лишнім: додаткова вага, гірша шумка, +до ціни, треба обслуговувати... але в лінкольні вибору не було. маю тільки позитивні враження. а от заднім пасажирам тих вражень значно більше. зрозуміло, що відкривається не часто. але в гарному місці прям кайф. та навіть у Києві в певні моменти. сонце не пече. майже завжди шторка відкрита. тільки влітку коли прямі сонячні промені. а захисна сітка ловить всяких хрущів щоб не залітали в рота) перевірено.
чи замовив би цю опцію зараз - 90% що так. чи це відігравало якусь роль при виборі авто - не значну. є значно прикольніші штуки. але вау ефект має.