Взагалі то мій кіт такої породи (регдолл), яку характеризують як найбільш ледача і малорухлива з усіх порід котів, яка більше за всіх спить і погано стрибає. Але він усе одно кіт і час від часу чимось грається.
А мій-чистокровний дворянин,тобто повинен бути активним,мабуть.Молодий-десь 1,5-2 роки.Лапи в нього травмовані,але він гратись і не намагається чомусь.
У кота сегодня банный день наметился Сняли с него воротник защитный,так он все время умывается-за целых 10 дней.И еще теперь можно свободно задней лапой за ухом почесать
Александер 1 25.02.2025 07:44 пишет: У кота сегодня банный день наметился Сняли с него воротник защитный,так он все время умывается-за целых 10 дней.И еще теперь можно свободно задней лапой за ухом почесать
У кота зараз ще й період линьки, то ж лизатися і чухатися буде багато. А то що не грається - якщо з ним постійно намагатися погратися і кіт молодий, то ще розіграється.
Прочитал много тем в этой ветке.Многие пишут,что сухой корм всегда насыпан в тарелке.У кого-то весь день,у кого-то на ночь.А как же нормы кормления? Пытаюсь своего вписать в эти нормы,но получается плохо.Если начну без ограничений сыпать корм,хищник превратится в бегемота через пару недель
Це від кота залежить. Якщо ненажера то просто відміряй йому зранку його добову пайку сухого корму, насипай у миску і до наступного ранку більше не давай. А якщо кіт не дуже схильний до переїдання (у мене зараз такий і його попередник так само не переідали) то я навіть не міряю порцію, а просто підсипаю сухий корм коли у місці починає проглядатися дно.
harald67 25.02.2025 19:58 пишет: Якщо ненажера то просто відміряй йому зранку його добову пайку сухого корму, насипай у миску і до наступного ранку більше не давай.
harald67 25.02.2025 19:58 пишет: Якщо ненажера то просто відміряй йому зранку його добову пайку сухого корму, насипай у миску і до наступного ранку більше не давай.
Так покоя не дает,требует,на жалость давит
Звикай. Підвищений апетит - зворотній бік кастрації. Як боротися із вимаганням котом їжі людство ще не вигадало.