autoua
Autoua.netФорумНаші за кордоном

Банк в Європі, якому не принципова реєстрація

Xit
СуперСтар ***
Киев
С нами с 14.11.2005

Банк в Європі, якому не принципова реєстрація
      11 марта 2025 в 12:34 Гілками

Людина декілька років працювала в Європі (Нідерланди), за кілька місяців у неї закінчується контракт, після цього хоче фізично повернутись в Україну. Але гроші хоче залишити на рахунку в банку однієї з країн ЄС. Нідерландський банк, в якому людина обслуговувалась декілька років, каже, що без фізичної адреси не зможе обслуговувати клієнта. Підкажіть якийсь банк в Європі, в який можна перевести зароблене в Нідерландах і не заводити в Україну. Гроші - легальні.

Змінено Xit (12:35 11/03/2025)

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
СуперСтар **
46 лет (27 лет за рулем), UA
С нами с 20.11.2003

Re: Банк в Європі, якому не принципова реєстрація [Re: Xit]
      11 марта 2025 в 12:54 Гілками

Xit 11.03.2025 12:34 пишет:

Людина декілька років працювала в Європі (Нідерланди), за кілька місяців у неї закінчується контракт, після цього хоче фізично повернутись в Україну. Але гроші хоче залишити на рахунку в банку однієї з країн ЄС. Нідерландський банк, в якому людина обслуговувалась декілька років, каже, що без фізичної адреси не зможе обслуговувати клієнта. Підкажіть якийсь банк в Європі, в який можна перевести зароблене в Нідерландах і не заводити в Україну. Гроші - легальні.

ING цілком собі задовольнився українською адресою, коли я повернувся, але питав чому я маю залишити рахунок. Відповідь, що це більш безпечно та маю певні інтереси в країні буди зараховані. Але це було у 22-му році, можливо щось змінилось. Без адреси Револют може відкрити рахунок.

Xit
СуперСтар ***
Киев
С нами с 14.11.2005

Re: Банк в Європі, якому не принципова реєстрація [Re: keen]
      11 марта 2025 в 13:07 Гілками

keen 11.03.2025 12:54 пишет:

Xit 11.03.2025 12:34 пишет:

ING цілком собі задовольнився українською адресою, коли я повернувся, але питав чому я маю залишити рахунок. Відповідь, що це більш безпечно та маю певні інтереси в країні буди зараховані. Але це було у 22-му році, можливо щось змінилось. Без адреси Револют може відкрити рахунок.

Дякую, за інформацію про власний досвід з ING. Передам.
П.с. Про револют - в курсі. Тримають його, як план Б.

важничающий писатель **
42 года (17 лет за рулем), Sydney, AU
С нами с 20.03.2008

11 марта 2025 в 21:47 Гілками

В мене був рахунок у ABN AMRO.
Як переїхав до Австралії оновив дані у їх банкінгу, нові карти приходили на нову адресу. Ніяких питань не було. Закрив рахунок через 4-5 років після того як виїхав з Нідерландів.

Xit
СуперСтар ***
Киев
С нами с 14.11.2005

Re: Банк в Європі, якому не принципова реєстрація [Re: slivabox]
      12 марта 2025 в 09:29 Гілками

slivabox 11.03.2025 21:47 пишет:

В мене був рахунок у ABN AMRO.

Рахунок саме в цьому банку. Українська адреса їх не влаштовує.

V.I.P *
Vancouver, BC, Canada
С нами с 08.09.2006

14 марта 2025 в 18:15 Гілками

Мені ABN AMRO також сказав що при виїзді має бути виконана процедура закриття рахунку. Дали здається 30 днів після віїзду, після цього рахунок закривався і гроші переводились туди куди я вказав. В мене був рахунок в польському Millenium - туди гроші перевелись. З цими взагалі ніяких питань не було - я його закрив десь за рік після переїзду в Канаду, не-польська адреса їх цілком влаштовувала. Я б спробував з ними, якщо нічого не змінилось - в мене тільки позитивний досвід

Autoua.netФорумНаші за кордоном
Додаткова інформація
0 користувачів і 1 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Yorc, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 623

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія