Людина декілька років працювала в Європі (Нідерланди), за кілька місяців у неї закінчується контракт, після цього хоче фізично повернутись в Україну. Але гроші хоче залишити на рахунку в банку однієї з країн ЄС. Нідерландський банк, в якому людина обслуговувалась декілька років, каже, що без фізичної адреси не зможе обслуговувати клієнта. Підкажіть якийсь банк в Європі, в який можна перевести зароблене в Нідерландах і не заводити в Україну. Гроші - легальні.
Xit 11.03.2025 12:34 пишет: Людина декілька років працювала в Європі (Нідерланди), за кілька місяців у неї закінчується контракт, після цього хоче фізично повернутись в Україну. Але гроші хоче залишити на рахунку в банку однієї з країн ЄС. Нідерландський банк, в якому людина обслуговувалась декілька років, каже, що без фізичної адреси не зможе обслуговувати клієнта. Підкажіть якийсь банк в Європі, в який можна перевести зароблене в Нідерландах і не заводити в Україну. Гроші - легальні.
ING цілком собі задовольнився українською адресою, коли я повернувся, але питав чому я маю залишити рахунок. Відповідь, що це більш безпечно та маю певні інтереси в країні буди зараховані. Але це було у 22-му році, можливо щось змінилось. Без адреси Револют може відкрити рахунок.
Xit 11.03.2025 12:34 пишет: Людина декілька років працювала в Європі (Нідерланди), за кілька місяців у неї закінчується контракт, після цього хоче фізично повернутись в Україну. Але гроші хоче залишити на рахунку в банку однієї з країн ЄС. Нідерландський банк, в якому людина обслуговувалась декілька років, каже, що без фізичної адреси не зможе обслуговувати клієнта. Підкажіть якийсь банк в Європі, в який можна перевести зароблене в Нідерландах і не заводити в Україну. Гроші - легальні.
ING цілком собі задовольнився українською адресою, коли я повернувся, але питав чому я маю залишити рахунок. Відповідь, що це більш безпечно та маю певні інтереси в країні буди зараховані. Але це було у 22-му році, можливо щось змінилось. Без адреси Револют може відкрити рахунок.
Дякую, за інформацію про власний досвід з ING. Передам. П.с. Про револют - в курсі. Тримають його, як план Б.
В мене був рахунок у ABN AMRO. Як переїхав до Австралії оновив дані у їх банкінгу, нові карти приходили на нову адресу. Ніяких питань не було. Закрив рахунок через 4-5 років після того як виїхав з Нідерландів.
Мені ABN AMRO також сказав що при виїзді має бути виконана процедура закриття рахунку. Дали здається 30 днів після віїзду, після цього рахунок закривався і гроші переводились туди куди я вказав. В мене був рахунок в польському Millenium - туди гроші перевелись. З цими взагалі ніяких питань не було - я його закрив десь за рік після переїзду в Канаду, не-польська адреса їх цілком влаштовувала. Я б спробував з ними, якщо нічого не змінилось - в мене тільки позитивний досвід