Дошли руки до второго подхода к этому аппрату. В принципе он рабочи ( вроде бы) - попал ко мне в составе целого мешка ноутов еще летом. Вроде все рабочее. Диск залочен битлокером. Ну в принципе он мне и не надо. Скинул биос на деф, скинул в биосе секьбр на деф. Ставлю пустой диск - все ок типа нет системы ребут. Супер, ребут с флешки, грузит файлы, и как только появляется иконка винды - ребут. И так по кругу. Ладно, хрен на тебя олень... Берем диск с установленой системой Только доходит до иконки - ребут раз, ребут два, создаем восстановление - вешалка. конфиг вот
kkk_GAZ240 01.03.2025 18:24 пишет: Дошли руки до второго подхода к этому аппрату. В принципе он рабочи ( вроде бы) - попал ко мне в составе целого мешка ноутов еще летом. Вроде все рабочее. Диск залочен битлокером. Ну в принципе он мне и не надо. Скинул биос на деф, скинул в биосе секьбр на деф. Ставлю пустой диск - все ок типа нет системы ребут. Супер, ребут с флешки, грузит файлы, и как только появляется иконка винды - ребут. И так по кругу. Ладно, хрен на тебя олень... Берем диск с установленой системой Только доходит до иконки - ребут раз, ребут два, создаем восстановление - вешалка. конфиг вот
kkk_GAZ240 01.03.2025 18:24 пишет: Дошли руки до второго подхода к этому аппрату. В принципе он рабочи ( вроде бы) - попал ко мне в составе целого мешка ноутов еще летом. Вроде все рабочее. Диск залочен битлокером. Ну в принципе он мне и не надо. Скинул биос на деф, скинул в биосе секьбр на деф. Ставлю пустой диск - все ок типа нет системы ребут. Супер, ребут с флешки, грузит файлы, и как только появляется иконка винды - ребут. И так по кругу. Ладно, хрен на тебя олень... Берем диск с установленой системой Только доходит до иконки - ребут раз, ребут два, создаем восстановление - вешалка. конфиг вот
Феном дуни на а6-9220
Гм... А где логіка? він же напряму наче не працює з диском? я ще хочу розуміти чому саме, якщо не важко. А чому тоді картинка однакова як з диска та с флешки? наче не повинно так бути
А не на инициализации ли графики оно ребутится? Был похожий случай при подбитой графике. Вариант "не перегружать при ошибке (ф9) в вариантах загрузки пробовал? Вариант "низкого разрешения" (ф6) ?
Феном дуни на а6-9220
Гм... А где логіка? він же напряму наче не працює з диском? я ще хочу розуміти чому саме, якщо не важко. А чому тоді картинка однакова як з диска та с флешки? наче не повинно так бути
Djohny 02.03.2025 09:05 пишет: А не на инициализации ли графики оно ребутится? Был похожий случай при подбитой графике. Вариант "не перегружать при ошибке (ф9) в вариантах загрузки пробовал? Вариант "низкого разрешения" (ф6) ?
Якось так
Ага, это-ж амд, нет бриджа. ТОгда прогрев не поможет наверное - глюк и на юсб и на ссд. Это разные шины. А вот на видео больше похоже. Если позадрачивать до воосановления иногда картинка срывается в рябую инверсию. Действительно больше похоже на графикс инит. Если так, то наверное материнку в топку придется. А жалко, состояние ноута неплохое.
Djohny 02.03.2025 09:05 пишет: А не на инициализации ли графики оно ребутится? Был похожий случай при подбитой графике. Вариант "не перегружать при ошибке (ф9) в вариантах загрузки пробовал? Вариант "низкого разрешения" (ф6) ?
Хм, єто при загрузке винды? Не сталкивался.
это в восстановлении 8-10-11 дополнительно - выбор варианта загрузки. в 95-7 там по ф8
Якось так
Ага, это-ж амд, нет бриджа. ТОгда прогрев не поможет наверное - глюк и на юсб и на ссд. Это разные шины. А вот на видео больше похоже. Если позадрачивать до воосановления иногда картинка срывается в рябую инверсию. Действительно больше похоже на графикс инит. Если так, то наверное материнку в топку придется. А жалко, состояние ноута неплохое.
прогрев может помочь - у амд чаще не текстолит от материнки а кристал от текстолита отваливает и там прогреть может временно помочь. Но временно. Вероятно ноут прожарок с валенком в СО или отвалом вентилятора.
kkk_GAZ240 02.03.2025 17:30 пишет: Здається що нема сенсу колупати цю. Робоча від 1200грн. В цих ноутах матриця коштує як хвіст від боінга, тому є сенс материнку спробувати знайти
Той Амд мертвонароджений проц, він тупив ще 8 років назад, коли вийшов в люди. Шукай краще плату на інтел від 250 g6.
kkk_GAZ240 02.03.2025 17:30 пишет: Здається що нема сенсу колупати цю. Робоча від 1200грн. В цих ноутах матриця коштує як хвіст від боінга, тому є сенс материнку спробувати знайти
Той Амд мертвонароджений проц, він тупив ще 8 років назад, коли вийшов в люди. Шукай краще плату на інтел від 250 g6.
у мене така. Працює без питань, доволі шустро, не дивлячись на вік. Подобається що ноут не гріється, а завдяки ССД на М2 ОС завантажується за лічені секунди
у мене така. Працює без питань, доволі шустро, не дивлячись на вік. Подобається що ноут не гріється, а завдяки ССД на М2 ОС завантажується за лічені секунди
Дякую за відгук. будемо дивитись по грошах. Ну може спочатку ще над трупіком познущаюсь
VITASS 07.03.2025 14:48 пишет: Пробуй. Я колись асус мертвий за копійки взяв. Правда там gf графіка. Подуф феном - років 5 вже працює
Да все тепер руки не дійдуть - почав розгрібати стіл паяльний... вже кілька днів допаюю те що на нього "на потім" скидав. Ще фольгу товсту не можу знайти куди подів...
Як кажуть натхнення зникло. Я його тільки розібрав, підготував... і відклав
Проте ще дивніше глючивший делл е6410 зробив. там Мсерія проців. на 560м не хотів бачити більше ніх 2х2, ще й не всю підряд бачила вінда. Ще й на роботі з диском це позначалося синьками. Виявилось що так себе вело ТРИ з 4-х проців що в мене були. і3-М330 побачив і 2х4 пам'яті і з диском нормально працює. Трохи шаманства з спидфаном, бо ця серія ну дуже гаряча, ну дуже. Залишшлось акум на нього купити та можна віправляти
VITASS 07.03.2025 14:48 пишет: Пробуй. Я колись асус мертвий за копійки взяв. Правда там gf графіка. Подуф феном - років 5 вже працює
Спробував посмажтити материнку краще не стало, навпаки виліт графіки став стабільним. при ініціалізації пристроїв. Те саме тільки з написом - підготовка відновлення і при автоматичному процесі після 3-х невдалих спроб. Тому мабуть проц в смітник, материнку можна мабуть залишити на запчастини - все інше живе наче
Спробував посмажтити материнку краще не стало, навпаки виліт графіки став стабільним. при ініціалізації пристроїв. Те саме тільки з написом - підготовка відновлення і при автоматичному процесі після 3-х невдалих спроб. Тому мабуть проц в смітник, материнку можна мабуть залишити на запчастини - все інше живе наче
Мав я колись справу з такою бідою. В моїй ситуації ліцензійний ключ віндовс був прописаний в біосі. Тобто бук купувався вже з встановленою ліцензійною ОС. І коли я повністю зніс ОС, то при спробі встановити нову, отримував ось таку свистопляску на моніторі. Вилікував дуже просто: знайшов установочний пакет Win якоїсь старої версії. Все стало як годиться, але потім суток троє система грузила оновлення версії. І зараз все працює. Яка версія віндовс підійшла, вже не пам"ятаю... Але пошукаю і напишу. Якось так