nickka 19.02.2025 18:24 пишет: https://a.aliexpress.com/_EuKHLbi А різати буду наступного тижня коли потеплішає. Перевірив штангу з акумом макіта і моїм секатором працює.
звір. валив ним і абрикосові гілки, і навіть випадково пару разів сітку металічну(в огорожі) перекушував. ніж достатньо гострий. і 1-рядний акум йому норм підходить.
звір. валив ним і абрикосові гілки, і навіть випадково пару разів сітку металічну(в огорожі) перекушував. ніж достатньо гострий. і 1-рядний акум йому норм підходить.
днями їх по 600 грн. розпродавали(може ще є), я не втримався та ще одного взяв))
днями їх по 600 грн. розпродавали(може ще є), я не втримався та ще одного взяв))
розумію) саме тому минулого літа за 7 чи 8 баксів взяв - був період коли дико класно працювали монетні знижки, в тому числі на інструмент. То тоді монети впали мало не до нуля) Але додалося макітних інструментів))) Вже і не знаю що ще взяти(окрім явниих варіантів які мені не треба типу плиткоприсосок)
Aziz 14.03.2025 11:16 пишет: хтось купляв собі проектор, що зараз рекламують? Як він по якості і в кого на аліку краще купляти?
я. Шумить. Пил майже зразу потрапляє всередину через обдув.видно. Брати,якщо що, не mini версію. Вдень треба штори, бо не видно. Використовую разом з Chromecast через hdmi.
Всім привіт. Таке питання, замовив один товар більше місяця тому. Місяць як зміна статусу не відбувається (митне оформлення в країні отримання завершене). Що порекомендуєте робити, чи може "забити" на це відправлення, коштує пару долларів.
AleXeyII 28.03.2025 11:38 пишет: Всім привіт. Таке питання, замовив один товар більше місяця тому. Місяць як зміна статусу не відбувається (митне оформлення в країні отримання завершене). Що порекомендуєте робити, чи може "забити" на це відправлення, коштує пару долларів.
Якщо посилка в Україні і в ній якась електроніка, то чекати з митниці. Плюс контролювати дату доставки на Алі і подати на рефанд своєчасно. Якщо через багато часу не прийде, є якийсь шанс повернути гроші.
AleXeyII 28.03.2025 11:38 пишет: Всім привіт. Таке питання, замовив один товар більше місяця тому. Місяць як зміна статусу не відбувається (митне оформлення в країні отримання завершене). Що порекомендуєте робити, чи може "забити" на це відправлення, коштує пару долларів.
Звонить на горячую линию Укрпочты и спрашивать, чего посылка застряла. Они там ее слегка поищут и, может быть, даже найдут. Я меня пару раз так срабатывало.
приїхав проектор, то якістю я більш ніж задоволений. Так, є шуми, зображення дещо зернисте, але ж і ціна була 25 баксів. Андроїд доволі шустрий, до ві-фі під'єдналося без питань, БТ-колонка теж одразу піймалася. Накрутив проектор на фотоштатив - дуже зручно зроблено. Тепер питання щодо екрану. Хтось замовляв собі з алішки? Що можете порадити?
В мене таке було, вартість - копійчини, а їхав більше двох місяців. Слідкувати на алі за терміном щоб не настало "автоматичне отримання", здається там 90 днів з маменту відправки. Якщо не приїде - віткривати спір і вимагати рефанд. Ну і так, дивитися ким воно доставляється (укрпошта, НоваПошта, міст) та пинати сслужбу доставки.
Замовляв на Ali патрони ламп дхо для Октавії, у нас вони по 600 гривень, там були по 100. Те що приїхало, в мої фари не влазить. Відкрив спор, перший раз відповили десь через 20 годин, попросили надіслати більше доказів. Надіслав більш детальні фото, через 1 (!!!) секунду прилітає прохання надіслати більше доказів. Це мене так посилають до біса? Таке відчуття що відповідь автоматична.
А хтось із регіонів, куди Алі ссить відправляти через небезпеку, уже знайшов інший варіант отримувати замовлення? Бо старий через індекс уже не працює, а замовляти на родичів у Києві набридло.