Краще мати декілька карт різних банків, бо деякі можуть не прийняти - то їм не підходить тип, то ще щось. Мені колись кото-банківську картку відмовили, а укрсіб та приват влаштували.
Декілька раз практикував, береш в одній частині країни, а повертаєш в іншій.
Колись , коли ми мали можливість іздити за кордон , користувався букінговським додатком агрегатором rentcars. Зручно. В Україні забукав, прилетів, забрав в аеропорту, там же здав через дві неділі. Страховку додаткову брав, як виявилось згодилась, так як мені зчесав весь задній бампер автобус. На карті нічого не блокували , потім зписали плату за платні дороги. Це була Португалія.
mr smith 14.03.2025 22:33 пишет: Доброго всім,якщо не туди перенесіть будь ласка, хочу взяти авто в оренду в аеропорту Катовіце на пару днів як це зробити?
Брав минулого року у Вроцлаві в аеропорту, здавав у Краківському. Нічого незвичного. Хотіли кредитку, але наша карта Привата в них не билась як кредитка, то влаштувала дебітова, але заблокували щось в районі 300 евро, які повернули десь за пару тижнів. Не думаю, що в Катовіце якось по іншому.