Що саме цікаве - в мене в Єдиному реєстрi зброї було два стволи, які чомусь тепер зникли і відповідно в дію не підтягнулись... Є чуйка що доведеться такі їхати в дозвільну та продовжувати))
kkk_GAZ240 14.03.2025 15:51 пишет: подовжував восени - то всі є, замовив виписки щоб були на всяк випадок за день з'явилися, скачав, роздрукував
в мене прой.. строки по цих двох але ж вони були в реєстрі, коли його запустили... короч доведеться такі при можливості пхатись на Єреванську вирішувати питання...
kkk_GAZ240 14.03.2025 15:51 пишет: подовжував восени - то всі є, замовив виписки щоб були на всяк випадок за день з'явилися, скачав, роздрукував
в мене прой.. строки по цих двох але ж вони були в реєстрі, коли його запустили... короч доведеться такі при можливості пхатись на Єреванську вирішувати питання...
Так в реєстрі тільки та що "дійсна". Раз прострочена ,то звісно в реєстрі нема.
геть рiзнi ) будете продлевать - внесут в реестр, тогда и появится в Дие.
Пролонгував в 23 році. Тоді ще не було реєстру?
Если у тебя не забрали книжку а внесли в нее изменения и отдали с новым сроком -то тогда еще не вносили в базу собственников оружия. Так понимаю эта база формируется отдельно от старого реестра,не переносят данные оттуда, а формируют заново , внося данные когда собственники приходят на продление.
геть рiзнi ) будете продлевать - внесут в реестр, тогда и появится в Дие.
Саме так. Внесуть в ЄРЗ та книжечку заберуть. У мене вся зброя в Дії є. Це добре, що зараз не треба носити роздруківки з ЄРЗ (де є покриття мобільного звязку ).
Одже підсумуємо. Цифровий реєстр почали формувати з середини 23 року. Ті хто виконував дії з реєстрації або пролонгування дозволів після цього старту, в нього попали. Хто робив це раніше поки що ні.
serg-ss 15.03.2025 16:33 пишет: Одже підсумуємо. Цифровий реєстр почали формувати з середини 23 року. Ті хто виконував дії з реєстрації або пролонгування дозволів після цього старту, в нього попали. Хто робив це раніше поки що ні.
Всім дякую за роз'яснення.
Саме так. ХОЧА старий єлектронний теж існує. Бо про те що в мене був ще пістолет спитали.
Знайомий говорив, що коли продовжував дозвіл, з'явилося в Дії. Знаю точно приклад, дозвіл кінця 22 року, продовжувати в кінці 25-го. Після оновлення Дії - з'явилося. Тільки не знаю чи автоматично чи там треба "додати документ". Мабуть вони потихегньку оцифровують дані