В наявності ! Доставлю по Києву, Броварах під будинок ! зарядная станция
вартість 41 000 грн т. 0674067992
Портативна зарядна станція потужністю 2400 Вт. Незалежно від того, чи використовуєте ви пристрій високої потужності, призначений для домашнього використання або для роботи на відкритому повітрі, портативна зарядна станцыя буде продовжувати живити його електроенергію. Також ви можете використовувати цю станцію як резервне джерело живлення в разі збою електроживлення вдома та в кемпінгу. Крім того, цей пристрій підтримує зарядку від сонячних батарей для накопичення енергії у будь-який час і в будь-якому місці.
13 вихідних портів для різних пристроїв 3 гнучкі способи підзарядки Забезпечує захист від перевантаження струмом, перенапруги та перегріву Екологічно чистий / Не використовує пального / Безшумний / Економічний
Технічні характеристики Ємність 2232 В-г Вихід змінного струму 220 В/2400 Вт (номінальне значення), 5000 Вт (пікове значення) Вихід постійного струму 12 В 12В/10А 3 Виходу USB-А 5 В/3 А, 9 В/2 А, 12 В/1,5 А (макс. 18 Вт) 1 Вихід USB-А 5 В/2 А (порт оновлення програмного забезпечення) 2 Виходи USB-C 5 В/3 А, 9 В/2 А, 12 В/3 А, 15 В/3 А, 20 В/3 А (макс. 60 Вт) Вхідна напруга 12~45В Вхідна потужність 2*24В/200Вт; 2*28В/300Вт; 2*45В/500Вт Світлодіодний ліхтар 7 Вт (слабке світло-повний режим-SOS) Форма хвилі Чиста синусоїда Вага, кг 20.7 Розмір, мм 420*270*320
З 41тис до 28 тис. ознака того,як просіли ціни на ринку Я свою фосібот 2400 минулого літа брав за 48 тисяч і тоді це була доволі непогана ціна,а зараз її можна і за 24 тисячі вже знайти
якщо не горить - почекай до літа. там знов відключення підуть.
Насичення ринку таке, що якщо вони і будуть, то це нічого не змінить. Кожен продавець просто додасть ще якусь акцію щоб злити і забути як страшний сон.
абсолютна більшість тих,хто хотів придбати і мав на це кошти, вже давно це зробили. ті,хто не придбав, не будуть купувати і влітку. я дивлюсь на ціни і думаю:може, придбати ще. а потім думаю: а для чого мені потрібна ще одна станція або аккум навіть за цікавою ціною?
абсолютна більшість тих,хто хотів придбати і мав на це кошти, вже давно це зробили. ті,хто не придбав, не будуть купувати і влітку. я дивлюсь на ціни і думаю:може, придбати ще. а потім думаю: а для чого мені потрібна ще одна станція або аккум навіть за цікавою ціною?
Як казав один "Це самий коштовний пауєрбанк з тих що я купляв" :-)