Всі продавці в один голос рекомендували VARTA Blue Dynamic 60 Ач 540 А 560411054 або аналогічний Bosch S4 Silver (0092S40240). Тільки ніхто не сказав про нюанси кріплення. Привезли. А закріпити його можливості немає оскільки він призначений для кріплення хомутом зверху акумулятора а в туксоні штатний акум кріпиться за "ніжки" внизу корпуса. Видно на фото. То який же акумулятор для туксона купити? ЗІ: В профільний розділ не пишу бо він практично мертвий
А закріпити його можливості немає оскільки він призначений для кріплення хомутом зверху акумулятора а в туксоні штатний акум кріпиться за "ніжки" внизу корпуса. Видно на фото. То який же акумулятор для туксона купити?
Такий, котрий у ділера продається.
Підозрюю, що ціна у них зовсім не 700 грн. А якщо так то вже краще хомут присобачити. Але ж цікаво - я ж не перший хто акум міняю на туксоні. Щось не зустрічав таких питань.
да бывают такие, спрашивай у продавцов. не помню марки, но на прошлые машины покупал, т.к. такое же крепление было
Підозрюю, що ціна у них зовсім не 700 грн.
А ти перевір. Я колись, ще у минулому строріччі, був дико здивований, що ремінь ГРМ на мою Хонду у київського ділера виявився найдешевшим з усіх можливих варіантів.
что-то мне припоминается, что у ВАЗа даже такое было - крепление планочкой в самом низу с одной стороны. ИМХО, лучше бы подобрал вариант крепления, чем аккум под крепление.
То який же акумулятор для туксона купити?
Та же Днепропетровская Иста, на стремных деревенских Москвичах, легко 3 года живет. Почему бы не ее родимую? Тем более крепления такие у них точно есть. Может конечно цена у нее сейчас, как у Варты или Боша, - тогда сори.
Европейский, а ты взял азиата (в смысле на япошек такие идут)
АМегу купи,нормальный акум. 36 мес.гарантии.
Народ, все ви правильно говорите. І я не проти істи. Зразу її і хотів купити. Тільки не робить вона на туксона акуми. Вся фішка в висоті - 225мм! Ну і як виявилось ще в кріпленні.
+ 1 за Исту. В черату поставил. Крепление такое же как и у тебя - все закрепилось штатными средствами. Гарантия 36 месяцев. Сейчас стоит в районе 500грн.
Если не ошибаюсь вам нужен такой 0092S40280 Всё отличие в исполнении днищевой планки. B01 крепление.
Цей не підходить по струму.
не знаю по каталогу Бош он идет на все Туксоны короче смысл понятен, нужна другая планка
Европейский, а ты взял азиата (в смысле на япошек такие идут)
+1 Повелся на торчащие клемы не посмотрев на крепления. Бери самый обычный европейский.
Народ, все ви правильно говорите. І я не проти істи. Зразу її і хотів купити. Тільки не робить вона на туксона акуми. Вся фішка в висоті - 225мм! Ну і як виявилось ще в кріпленні.
зачем тебе именно 225 ? если он крепится за дно?
Если не ошибаюсь вам нужен такой 0092S40280 Всё отличие в исполнении днищевой планки. B01 крепление.
ошибаешься причем очень сильно. 95 А/ч там ваще не в тему. Туда обычный 050 нужен и плевать что он ниже.
зачем тебе именно 225 ? если он крепится за дно?
вово +500 пытался донести в аське - не вышло )
Тю, скока акумов покупал, все были с выступом, как на нижней фотке
Тю, скока акумов покупал, все были с выступом, как на нижней фотке
У тя азиатов не было (японцев корейцев), так что не шаришь )