В ответ на: 7)по мелким неровностям и по средним и даже большим(на скоростях до 60-70 км/ч) едет очень достойно не досаждая неприятностями(но один раз ехал по участку где не было дороги и был рассыпан крупный щебень-больше 15км/ч ехать было невозможно). хорошо едет по асфальту и грунтовке.
В ответ на: 2)очень крупные ямы на скоростях 100км/ч пробиваю подвеску "в кузов". Дастер бы даже не почувствовал.
И у дастера резина 65,против 55 у субы
суть не тільки в резині,я от колись на фюж теж більшу резину ставив,він від того набагато м"якше йти не став,і в логана і в дастера ходова заточена під наші дороги,це вам скаже будь який власник цих авто.
на руминах нема тріщин,це гон,проблема чисто російської збірки,враховуючи те що у нас певний час такі авто продавались з раші цілком може бути що частина власників стикнулась з даною проблемою,фарба і якість металу румунського дастера така сама як і в логана,сандеро степвея з тої ж країни,там нема ніяких серйозних недоліків.Купа тем вже була за це і обговорень,якшо у вас такий нездоровий інтерес до дастера то підніміть архів автоюа,там купа обговорень цією проблеми,дана тема давно
Незнаю,я по традиции вбил в гугл "дастер трещины",открыл первую же тему на украинском форуме - а там трещины у 65% владельцев.На румынах ... А у нас таки российские дастеры продают,в прошлой теме об этом писали
В ответ на: 7)по мелким неровностям и по средним и даже большим(на скоростях до 60-70 км/ч) едет очень достойно не досаждая неприятностями(но один раз ехал по участку где не было дороги и был рассыпан крупный щебень-больше 15км/ч ехать было невозможно). хорошо едет по асфальту и грунтовке.
В ответ на: ...
В ответ на: 2)очень крупные ямы на скоростях 100км/ч пробиваю подвеску "в кузов". Дастер бы даже не почувствовал.
И у дастера резина 65,против 55 у субы
суть не тільки в резині,я от колись на фюж теж більшу резину ставив,він від того набагато м"якше йти не став,і в логана і в дастера ходова заточена під наші дороги,це вам скаже будь який власник цих авто.
Я знаю,но у ХВ тоже очень удачная ходовка,она отнюдь не жесткая
Забросил потому, что бред нести начали. Простой надёжный, экономичный и дешевый в обслуживании паркетник 4х4 с повышенным клиренсом заменили на дорогой в содержании, сложный, с опозитным мотором и не сильно экономичный бензин. Затоэтожесубару
Брєд, це продавати новий Дастер за ціною нової Субару - ось це брєд, котрий воістину не дружить з головою ІМХО Ви вважаєте тим не менше, що це достойний апарат за адекватну ціну? На здоров"я, але тоді не потрібно створювати гілку тут на форумі і ображатись, що люди пальцем біля скроні крутять"бред нести начали"
п.с. Зауважте, дискусія тут не за сам автомобіль, а винятково навколо прайсу з салону
Rайder 25.11.2014 11:26 пишет: Уже немного скинули цены на дастер,посмотрим что будет дальше.Хотя в валюте разница между субой и дастером минимальная,сужу по старым прайсам
Если че, на складах ХВ 2.0 нет, в субботу спрашивал
п.с. Зауважте, дискусія тут не за сам автомобіль, а винятково навколо прайсу з салону
комраду який почав дану тему і шукає альтернативу дизельному 1,5 економному авто з повним приводом і вмістимим багажником пропонують інжекторне повнопривідне авто яке хаває зовсім інше пальне і в зовсім іншій кількості і має менше багажне відділення,це не тупо?Добре дастер не коштує грошей які за нього просять,допустим це так,я не впевнений шо взяв би зараз новий дастер по такій ціні,але навряд чи взяв би інжекторне субару з витратами під 11 літрів по місту і багажником як у фюжика коло 300 літрів якшо мені треба зовсім інше.
комраду який почав дану тему і шукає альтернативу дизельному 1,5 економному авто з повним приводом і вмістимим багажником пропонують інжекторне повнопривідне авто яке хаває зовсім інше пальне і в зовсім іншій кількості і має менше багажне відділення,це не тупо?Добре дастер не коштує грошей які за нього просять,допустим це так,я не впевнений шо взяв би зараз новий дастер по такій ціні,але навряд чи взяв би інжекторне субару з витратами під 11 літрів по місту і багажником як у фюжика коло 300 літрів якшо мені треба зовсім інше.
Я використав субу як індикатор безглуздої ціни на Дастер Я розумію, що ці автомобілі недоречно порівнювати. Однак і прайси їх не повинні пересікатись
Ни об экономности,ни о багажнике речь не заходила.Да и раз на то пошло,если сложить сидушки,багажник где больше?И как эти сидушки складываются ...
По росходу Кайрон по трасі їсть 6,5-7,5 літрів дизеля якщо їхати спокійно (до 110 км). По місту 9-10 знову ж таки при спокійні манері їзди. Кліренс трохи менший, але зате там рама і все доволі не погано за нею сховано, тому якщо чимось стукнешся, то воно не так критично ну і крім того ліфтується воно елементарно. А ще в кайроні набагато кращий салон і більший багажник(а ще рівна підлога при складених задніх сидіннях і там можна спати). Єдине що думаю в дастері покраще це ходова, яку всі хвалять. Я коли дивився дастер в салоні то вирішив, що там на класну ходову поставили подешевше кузов
Забросил потому, что бред нести начали. Простой надёжный, экономичный и дешевый в обслуживании паркетник 4х4 с повышенным клиренсом заменили на дорогой в содержании, сложный, с опозитным мотором и не сильно экономичный бензин. Затоэтожесубару
Брєд, це продавати новий Дастер за ціною нової Субару - ось це брєд, котрий воістину не дружить з головою ІМХО Ви вважаєте тим не менше, що це достойний апарат за адекватну ціну? На здоров"я, але тоді не потрібно створювати гілку тут на форумі і ображатись, що люди пальцем біля скроні крутять"бред нести начали"
А які варіанти, якщо треба авто з такими вимогами: -не Китай -економне -в місцевості погані дороги (кліренс + привід) -просторе Тільки дастер фактично і є. Субару - 363 400 (хоча колективний розум і доказав здавалося-б очевидну річ, що це не конкурент) Кайрон дизель - 383 900 грн (оф. сайт) Дастер дизель - 316 658 грн (оф. сайт) Різниця становить 15 і 20 % відповідно на користь дастера. В грошовому вимірі на 3,1 тис. дол. і 4,4 тис. дол. Які ще зауваження по ціні?
Незнаю,я по традиции вбил в гугл "дастер трещины",открыл первую же тему на украинском форуме - а там трещины у 65% владельцев.На румынах ... А у нас таки российские дастеры продают,в прошлой теме об этом писали
Проблема была. Но это год 11 выпуска и раньше. В 13, а может еще в 12, производитель косяк исправил. Это уже неактуально.
А які варіанти, якщо треба авто з такими вимогами: -не Китай -економне -в місцевості погані дороги (кліренс + привід) -просторе Тільки дастер фактично і є. Субару - 363 400 (хоча колективний розум і доказав здавалося-б очевидну річ, що це не конкурент) Рекстон дизель - 383 900 грн (оф. сайт) Дастер дизель - 316 658 грн (оф. сайт) Різниця становить 15 і 20 % відповідно на користь дастера. В грошовому вимірі на 3,1 тис. дол. і 4,4 тис. дол. Які ще зауваження по ціні?
http://sy.com.ua/new-korando.html листаем ниже прайс и находим дизельный Корандо, но... цена от 380 тыс. и расход реально как у бензинки (расход по ТТХ недостижим).