Активно шукається сімейний автомобіль (мінівен або кросовер) на 7 місць (не менше), тобто 3 ряди сидінь. Основні вимоги: АКПП - гідротрансформатор (в ідеалі від ZF, Aisin, Honda), тільки ГБО, нормальний робочий стан (бажано з підтвердженим сервісом, не обов'язково офіційним). При гарній пропозиції можливо без ГБО для наступного самостійного встановлення.
Три ряда бывают и 6- местные с центральным проходом. Кмк Иногда намного удобнее 7- местных.
Я чітко в своїй об'яві вказав саме на 7 місць. П.С. Кожне слово мого стартового повідомлення відшліфоване більш, ніж річним пошуком відповідного автомобіля, тому до слів коменти вставляти не потрібно, тільки до суті питання
Гарний варіант. Грандіси в будь-якому варіанті залишаю як н.з. при невдалому результаті пошуку. Але хочеться чогось трохи більшого, так як дитяче крісло з'їдає багато місця (зараз за габаритами як грандіс в профілі), з трохи більшим кліренсом. П.С. Ну і ніби як трохи більше грошей є
Был у знакомого Додж Гранд Караван. Вот это корабль пустыни, я вам скажу! Я на нем на море ездил. Семь мест, задний ряд сдвигается, багажник немаленький, ходить можно по салону. Правда, двиг был 3.3 с АКПП, ехал хорошо, но бенза кушал - ого-го! Обычно там, где 7 мест, багажника нету. Это типа Шевроле Орландо или Рено Гранд Сценик. Мож, тогда уже бус рассматривать?
Гарний варіант. Грандіси в будь-якому варіанті залишаю як н.з. при невдалому результаті пошуку. Але хочеться чогось трохи більшого, так як дитяче крісло з'їдає багато місця (зараз за габаритами як грандіс в профілі), з трохи більшим кліренсом. П.С. Ну і ніби як трохи більше грошей є
Была тема недавно похожая, выбирала девушка по похожим параметрам. Может подойдет для прочтения.
Была тема недавно похожая, выбирала девушка по похожим параметрам. Может подойдет для прочтения.
Девушка в итоге выбрала шесть мест и два ряда ТСу не подходит такой вариант. Если честно, то кроме жжыпов семиместных и огромных, вариантов больше/лучше/круче Хонды Шаттл что в профиле ТС, я не вижу. Вот моя тема. Может пригодится.
За посилання на тему дякую, слідкував за перипетіями Вашого вибору з самого початку. Саме цікаво, що Ви єдина відразу правильно зрозуміли, що саме мені приблизно потрібно, пропозиції щодо гран сценіка чи шевроле орландо мені нецікаві через свою непрактичність. А щодо Крайслера/Доджа, про що написано вище - прекрасний варіант, але нормальних я поки не знайшов (варіант з 3.3, а ще краще 3.8 мене саме і цікавить). Щодо венів ВВ/Мерседес - переробки мене не цікавлять, в оригінальний пасажир не вміщаюся фінансово, та і розхід в грошовому еквіваленті там буде побільше, ніж на крайслерівському 3.8 на газу
А сколько Крайслер 3.8 кушает газа? У меня бус кушает по трассе7 литров. А по городу 9. Ну и дизель сечас дешёвый. Желаю Удачи в выборе авто.
А Додж 3.3 АКПП у меня вроде 12 кушал по трассе. Кум, говорил в 10 укладывался. По городу я на нем не ездил.
Знаю дані по 3,8 ГБО. Місто (Київ) - 18, траса - 11-14. Ащодо дизельної - у Вас гідротрансформатор?
хайлендер. дешево і практично.
Ну и дизель сечас дешёвый.
Ага, особенно в ремонте топливной системы!
. Волка боятся. В лес не ходить. Я про цену дизеля а не бензина.
Знаю дані по 3,8 ГБО. Місто (Київ) - 18, траса - 11-14. Ащодо дизельної - у Вас гідротрансформатор?
. У меня механика. Коробки автомат. Дсг. Я не признаю. Мне нравится механика.
Тобто накидайте з ходу по 2 літри до свого розходу. І що виходить економніше?
Найближче, що відовідає моїм забаганкам - Хонда одісей 3 покоління (не влізаю фінансово), Пілот 1 покоління - не знайшов адекватного. Тому й буду радий заслухати інші пропозиції
Найближче, що відовідає моїм забаганкам - Хонда одісей 3 покоління (не влізаю фінансово), Пілот 1 покоління - не знайшов адекватного. Тому й буду радий заслухати інші пропозиції
Є ще таке авто як Nissan Quest, можливо підійде... А невже в Шатлі так катастрофічно бракує місця?
Ви Їздили на Ніссан Квест? Я - буквально вчора. Якщо мені на неофіційному сервісі Ніссан (не буду називати якому, але дуже популярному серед ніссановодів Києва) сказали, що Ніссан і Хонда це як Сенс і БМВ - в мене відпали всі питання по Ніссану (ну не поважаю я цю марку серед япоців, що поробиш, хоча саме передостанній Квест сподобався, дуже нагадує екстр'єром Одіссей, але набагато менш надійніше - це цитата з сервісу (більш примхливий двигун 3,5, не дружить з ГБО, коробка Jatko - на 3 порядки менш надійніше, ніж Хонда, для прикладу (момент дуже важливий для газоводів) регулювання клапанів на Ніссан 3.5 - 4500 грн і 2 дні, на Хонді 3.5 - 30 хвилин (після охолодження двигуна) і 300 грн. Який дебіл після цього сказав, що Хонда не дружить з ГБО?. Це ідеальний автомобіль для газу.