Частенько помічаю "побутові проблеми", які ... взагалі-то зовсім не є проблемами. Зрозуміло, що "трушному автоюашнику" негоже щось там майстирити, але ж є серед нас камради (я це точно знаю ), котрі це діло не вважають зазорним. Тому пропоную ділитись. Може, хтось підгляне та й сам зробить, хтось думку слушну підкине ...
О чем тема? ... что значит эти три точки? Некая физнагрузка на руки?
Оскільки в ніші запаски в мене встановлений газовий балон - запарив "бардак" в багажнику, де мусить жити запаска. Ну, як водиться, в барабані колеса валяється все, що "потрібне" ... і не дуже - муляє око В "секонді" (сорі перед адептами "тільки- нове" ) купив за смішні гроші плащ "бугатті" (мейд ін германі, не абі шо!) якогось там ХХХ... ну дуже великого розміру: всі діла, "пачті новий", замки, подстьожка ... Ну й ...
О чем тема? ... что значит эти три точки? Некая физнагрузка на руки?
"Решение бытовых проблем" - своїми руками
Карман для балонника, карманчик для скребків, лямки шоб зручно було витягнути ...
О!
В сина є кішка, ну й останнім часом шось вона "нєровно дихає" на меблі. Прийшлось придумати з "підножного матеріалу" такий нескладний "девайс" - ніби відшептало
Фото так собі
Але шо маємо
Петрович на какой машинке шил чехол? и что за нитка? Уж больно строчки ровные!
Попався мені якось "по бартеру" торшер чи то фінський, чи шведський ... класний, в общєм. Тільки без лампочки і абажура . Ну лампочка - то не проблема, а от абажур . Облазили з дружиною епіцентри/інтернети - не тот кампот. От і подумалось - а чом би самому не попробувати? Купив в новій лінії метр вспіненого поліетилену, придумав каркас і получилась от така "юпочка". Дружина довольна
Петрович на какой машинке шил чехол? и что за нитка? Уж больно строчки ровные!
Ти не повіриш! Пару років назад виходжу з під"їзду - стоїть на викінштейн "Подолка" ручна, геть зі шпулькою і голкою . Жалко стало техніку, заніс додому, перебрав, змастив - стрекоче шо молода, навіть кожу негрубу. А нитки ... - так вони є, в даному випадку тонка якась там чимось армована, пальцями не дуже просто і порвати.
Попався мені якось "по бартеру" торшер чи то фінський, чи шведський ... класний, в общєм. Тільки без лампочки і абажура . Ну лампочка - то не проблема, а от абажур . Облазили з дружиною епіцентри/інтернети - не тот кампот. От і подумалось - а чом би самому не попробувати? Купив в новій лінії метр вспіненого поліетилену, придумав каркас і получилась от така "юпочка". Дружина довольна
ІМХО чохол - зачотний зачот, котяча дряпалка норм. а торшер - "я єго слєпіла із того што било", виглядає як вікно заклеєне плівкою замість розбитого скла.
До речі, відносно кожі. Поістрепався чехольчик для печатки. Попробував на тій же Подольці пошити - ніби получилось, такий собі "гламурний"
Є лямочка
Шось таке, в общєм
Подставка для хамона из подручных материалов: cписанная женой кухонная доска, ручка от молотка, пара саморезов и хомут для труб.
Классно сделано.
Я себе все думаю для автомобильного пульта сигнализации чехол из кожи пошить. Подходящий кусок кожи уже нашел, но до реализации еще далеко.
Торшер стремный. Все остальное лайк, особенно чехол для запаски Не знаю решение ли это бытовых проблем - мой ламинат /...своими руками/
Кум строит дом уже лет 10 Сделал куму кухню, долго в 3 этапа... между этапами сбор денег Заработал ровно почти ничего, зато родичу помог как мог Почти в 2.5 раза дешевле чем самый бюджетный бюджет от профи По качеству - больше чем уверен, что из-за 2/3 ньюансов, которые я заюзал, нет такого в кухнях до 130000грн... фурнитура да, простая (кроме петель) Зато дьявол в деталях... как то зазоры, отсутствие прямого угла, падение стен, 6ти угольная кухня Грубо говоря такое качество исполнения - не продается