Їхав сьогодні на Київ. Перед Житомиром на під"їзді до Денишів, перед мостом по дорозі тягнулись дві газельки, впритул одна до одної. Дуже повільно. Зустрічних не було, обігнав. У лісі на під"йомі метрів через 300 стоять поліцаї. Зупинили, всі діла. Ви обігнали на сплошній. Я кажу обігнав поодинокий повільно їдучий транспорт. Зустрічних не було, я нікому не завадив. А ви бачили каже що там ще міст був. Я кажу обігнав не доїзжаючи нього. А по-моєму каже було на мосту. Я кажу як ви точно могли бачити коли до вас було метрів 300. Щось ше спробував мене підловити на правилах, але не вдалось. Тоді каже виходьте з машими, і йде за машину. Не хотів виходити, але думаю не буду йти на конфлікт, він не хамив. На дорозі починає знов: що ви мені казки розказуєте, там і грузовиків не було. Я кажу, так, якщо впевнені що я винуватий виписуйте постанову, я чекаю в машині. Пішов назад сів в машину. Той пішов у патрульну. Через 3хв приходить другий поліцай, з моїми документами. Віддає, каже на вас нічого не виписано, щасливої дороги. Я і поїхав...
Що це було? Просто розвод на хабар?
Той пішов у патрульну. Через 3хв приходить другий поліцай, з моїми документами. Віддає, каже на вас нічого не виписано, щасливої дороги. Я і поїхав...
А фото-видео доказательства были? Осевая 1.1 была? Могут подлянку кинуть, выписать и типа отказался подписывать. А потом Рубеж и другие радости жизни.
Віддає, каже на вас нічого не виписано, щасливої дороги. Я і поїхав...
Я мабуть тиждень, кожен день перевіряв би .
Той пішов у патрульну. Через 3хв приходить другий поліцай, з моїми документами. Віддає, каже на вас нічого не виписано, щасливої дороги. Я і поїхав...
А фото-видео доказательства были? Осевая 1.1 была? Могут подлянку кинуть, выписать и типа отказался подписывать. А потом Рубеж и другие радости жизни.
Ну було нічого, приниаймні вони мені нічого про це не сказали. Осьова звичайна суцільна. Не подвійна. По ідеї виписана постанова має бути видна в онлайн-кабінеті.
Ну було нічого, приниаймні вони мені нічого про це не сказали.
А доки зачем было отдавать? На одесской раньше бизнес такой у гаицев был, на подъеме пускали тихохода и сверху наблюдали. И кто обогнал паковали на освобождение от денежных средств.
Ну було нічого, приниаймні вони мені нічого про це не сказали. Осьова звичайна суцільна. Не подвійна. По ідеї виписана постанова має бути видна в онлайн-кабінеті.
А що нового покаже кіно? Тут питання не в порушенні, а в самій ситуації з поліцаями. нІщо їм не заважало виписати постанову, я погодився. Хіба що вони стояли "у вільний від роботи час".
А кино покажете? Нет? Ну тогда досвиданья...
2020-01-9 Устное предупреждение (1 круг)
перед мостом по дорозі тягнулись дві газельки, впритул одна до одної.
Я кажу обігнав поодинокий повільно їдучий транспорт.
Ну и вопрос метрологического характера - как измерялось 30 км/ч обгоняемых не совсем одиноких газелей?
А так - взятку наверное хотели, а работать - нет
Їхав сьогодні на Київ. Перед Житомиром на під"їзді до Денишів, перед мостом по дорозі тягнулись дві газельки, впритул одна до одної. Дуже повільно. Зустрічних не було, обігнав. У лісі на під"йомі метрів через 300 стоять поліцаї. Зупинили, всі діла. Ви обігнали на сплошній. Я кажу обігнав поодинокий повільно їдучий транспорт. Зустрічних не було, я нікому не завадив. А ви бачили каже що там ще міст був. Я кажу обігнав не доїзжаючи нього. А по-моєму каже було на мосту. Я кажу як ви точно могли бачити коли до вас було метрів 300. Щось ше спробував мене підловити на правилах, але не вдалось. Тоді каже виходьте з машими, і йде за машину. Не хотів виходити, але думаю не буду йти на конфлікт, він не хамив. На дорозі починає знов: що ви мені казки розказуєте, там і грузовиків не було. Я кажу, так, якщо впевнені що я винуватий виписуйте постанову, я чекаю в машині. Пішов назад сів в машину. Той пішов у патрульну. Через 3хв приходить другий поліцай, з моїми документами. Віддає, каже на вас нічого не виписано, щасливої дороги. Я і поїхав...
О старые добрые методы ламповых. Меня так по дороге на Николаев разводили провоцируя ели ползущим жигулем. Но те правда постанову накатали, на что получили в пояснениях "інспектор вимагав хабаря" Так эта постанова нигде и не всплыла
О старые добрые методы ламповых. Меня так по дороге на Николаев разводили провоцируя ели ползущим жигулем. Но те правда постанову накатали, на что получили в пояснениях "інспектор вимагав хабаря" Так эта постанова нигде и не всплыла
Какие пояснения к постанове?
Чем примечателен этот случай? Почему его нужно было выносить на форум?
ну, то есть старый добрый развод от ламповых полицаев в обличии новых копов - это уже "ничем не примечательный случай"? ну ок.. тогда да, ТС забанить.
Какие пояснения к постанове?
При ламповых к постанове обязательно писался еще и протокол в котором была графа для пояснений.
Кстати сейчас тоже можно требовать дать листочек чтобы написать свои пояснения, а в постанове пишется, что пояснения предоставлены на отдельных листах
а 130 с отказом от освидетельствования там будет ?
Эти? Я через суд с ними общался, отменили постанову и штраф.
Оглчите пожалуйста правила как определять примечательный случай от непримечательного. У меня был ыопрос по моему случаю, я спросил у камрадов. В чем проблема?
Эти? Я через суд с ними общался, отменили постанову и штраф.