зараз користуюсь Mi 8 Lite 6/128. Апарат надійний, і в принципі все влаштовує, але хочеться поміняти на щось більш сучасне і з більшою батарейкою і кращім процом. Бюджет 180-220 баксів. Note 8 pro - відразу ні, за релігійними розбіжностями Це може бути не обов'язково Сяомі, але має бути проц не нижче снепа 710
ждать Mi 10 Lite и копить на него в этом бюджете по политике ценообразования в совокупности со всем спектром предлагаемых параметров и условий сяоми будет трудно переплюнуть.
MI9 Lite Сейчас упал в цене. И по характеристикам во всем слегка лучше папиредника. 710 снап - самая слабая сторона. но он вписывается в требования
MI9 Lite Сейчас упал в цене. И по характеристикам во всем слегка лучше папиредника
Не бачу логіки у зміні на +1 покоління. Я свої намагаюсь міняти на +2 покоління. Тоді є помітна різниця у користуванні
Если нот 8 про нет, из-за МТК, то зря. Очень удачный проц, родителю купили 8про, у меня ми9т. МТК нравится больше, не прям самолёт, но чувствуется. Единственный минус, капля и здоровый экран
MI9 Lite Сейчас упал в цене. И по характеристикам во всем слегка лучше папиредника. 710 снап - самая слабая сторона. но он вписывается в требования
а чим 710 поганий?
я думав про realme x(710), або realme X2(730g), X подобається більше, бо немає селфі дірки. Ну або псіханути і взяти note 9s.Там екран великий і батарейка 5000+
Раз мы опять телефон выбираем, скажите свое мнение и для меня -
Дочке нужно купить небольшой современный телефон -
- Камера от хорошей до очень хорошей, фронтальная то же должна быть на уровне - память 4/64 или больше, с слотом SD карты - можно 1 СИМ - 5-6" .. все таки ребенок еще 14 лет - хороший корпус шоб не бился от пристального взгляда - батарейка ну наверное от 3200 мА/ч
Про Айфоны б/у можно не вспоминать, хотя она бы была довольна. Но буду недоволен я и мама.
там внизу есть график. я купил месяц назад за 6700, теперь можно дешевле
а чим 710 поганий?
я думав про realme x(710), або realme X2(730g), X подобається більше, бо немає селфі дірки. Ну або псіханути і взяти note 9s.Там екран великий і батарейка 5000+
имел ввиду что в конфигурации именно этого телефона, этот проц выглядит слабым звеном
там внизу есть график. я купил месяц назад за 6700, теперь можно дешевле
ах, понятно. я свой на 10.10.19 по скидке с гирбеста брал за $209 т.е. как для меня, то еще не подешевел думал родителям такие же взять, уж очень понравился. но подожду пока до выхода 10 lite.
Раз мы опять телефон выбираем, скажите свое мнение и для меня -
Дочке нужно купить небольшой современный телефон -
- Камера от хорошей до очень хорошей, фронтальная то же должна быть на уровне - память 4/64 или больше, с слотом SD карты - можно 1 СИМ - 5-6" .. все таки ребенок еще 14 лет - хороший корпус шоб не бился от пристального взгляда - батарейка ну наверное от 3200 мА/ч
Про Айфоны б/у можно не вспоминать, хотя она бы была довольна. Но буду недоволен я и мама.
Цена - ну в пределе 8 кГрн.
Глянь mi 9t. На борту nfc модуль, амолед з наекранним сенсором, ну і виїзджаюча селфі камера теж досить еффектна. Мінімально йдуть 6 на 64, снап 730. Холодний і швидкий, з класним екраном і досить не поганою камерою.
MI9 Lite Сейчас упал в цене. И по характеристикам во всем слегка лучше папиредника
Не бачу логіки у зміні на +1 покоління. Я свої намагаюсь міняти на +2 покоління. Тоді є помітна різниця у користуванні
+1. Не вижу особого смысла менять ми8лайт 6/128 сейчас. Из вариантов Ми9т, редми ноут 9
mi 9t без DC dimming и раньше точно был баг залипания процессора из-за которого внезапно высаживал батарею.
mi 9t без DC dimming и раньше точно был баг залипания процессора из-за которого внезапно высаживал батарею.
ДиСиДиминн, это маркетинг. Тут он не нужен. Есть отзывы людей у которых болят глаза от амоледов, с ми9т проблем нет. Залипание ядер от кривых рук Если не ошибаюс, он не в бюджете
На чому зупинились? Потрібен телефон з побільше пам'яті.. Іфон категорично, не хоче. "Нуждающийся" в гаджеті. Мі9?
На чому зупинились?
Він же відписав - Note 9S, зверну увагу, що Сяомі продовжує дівувати, після напрочуд вдалих продажів Note 8 Pro, що нарешті отримав NFC, вони в 9-ці його прибрали.
P.S. Я взяв дружині тиждень тому Note 8 Pro, єдиний мінус для неї - він досить важкий.
Дякую. Він потягне ДОТУ, Майнкрафт, і тддд. Разом.
Дякую. Він потягне ДОТУ, Майнкрафт, і тддд. Разом.