С телефона нормально, с компа бед гейтвей. Кеш браузера почистил.
Спробуйте ще з іншого браузера.
Я ж все время на хроме. Уже много лет.
У меня аватарка пропала, хотел залезть в профиль проверить - тоже 502 ошибка. Второй день уже.
Я ж все время на хроме. Уже много лет.
Я хіба пропонував переходити на інший? Просто спробувати, щоб виключити фактор браузера. От в мене Сафарі і Файрфокс по різному реагують.
У меня аватарка пропала, хотел залезть в профиль проверить - тоже 502 ошибка. Второй день уже.
Я Ваш фолькс бачу.
С хрома и IE не работает. С FF даже пробовать не буду, т.к. залогинен - вдруг потом не получиться опять залогиниться.
Я з телефона у Хромі теж бачу. Але всі маніпуляції з профілем - 502. Аватарки ще декількох юзерів з ПК так само не бачу, як свою.
Аналогічно. Не залогінитись, не зайти у профіль. Пофіг звідки. Працює тільки на одній вкладці хрома у телефоні, котру не закривав і не розлогінювався. Різні браузери пробував.
С хрома и IE не работает. С FF даже пробовать не буду, т.к. залогинен - вдруг потом не получиться опять залогиниться.
Хм, може це проблема вікон? В мене з ноута Саварі, з Аймака ФФ, а з телефона хром все бачать. Ну, періодично в профілі не можу війти - але то ж древня проблема.
Хм, може це проблема вікон?
Думаю, все-же это проблема форума.
Я з телефона у Хромі теж бачу. Але всі маніпуляції з профілем - 502. Аватарки ще декількох юзерів з ПК так само не бачу, як свою.
Я деякі аватарки(дуже рідко) також не бачу - лише маленький квадратик. Я це пов'язував з місцем розташування котента - типу заблокований раша-ресурс.
Хм, може це проблема вікон?
Думаю, все-же это проблема форума.
В кінці-кінців може й так. Але зараз це виявляється лише на вікнах - на яблуках і андроіді все ок. Поки що.
Ондроєд
Теж є проблеми на хромі пк і сафарі іос
Я деякі аватарки(дуже рідко) також не бачу - лише маленький квадратик. Я це пов'язував з місцем розташування котента - типу заблокований раша-ресурс.
Це фото сюди було завантажено вже років, мабуть, біля дев"яти та все чудово працювало, навіть при янику такого не було
И я, хром
частина аватар віддає 502, власне profile.autoua.net щось пороблено
Та же фигня. В телефоне не разлогинивался, поэтому и могу писать здесь Зайти для авторизации с любого устройства - 502 Bad gateway. Зайти в любой профиль с залогиненого телефона - тот же 502....
Та же фигня. В телефоне не разлогинивался, поэтому и могу писать здесь Зайти для авторизации с любого устройства - 502 Bad gateway. Зайти в любой профиль с залогиненого телефона - тот же 502....