autoua
Autoua.netФорумAutoua форум

Сегодня утром - СТБ - новости - "Екотранспорт" (+)

старый писатель ***
Киев
С нами с 16.11.2001

Сегодня утром - СТБ - новости - "Екотранспорт" (+)
      1 ноября 2002 в 16:40 Гілками

Пусть простит меня многоуважаемый ALL но после утренних новостей у меня легкое ощущение дежа вю.

Итак - речь шла о какой-то фирме (?) под названием "Екотранспорт" которая в городе Киеве установила передвижной пост экологического контроля транспорта (СО и задымление) и сегодня он успешно начал работу по контролю за выбросами в атмосферу, причем в остановке транспорта им оказывает содействие ГАИ.
А вот основные тезисы какогото мордоворота - тех директора Екотранспорта (?) из интервью новостям (все было произнесено с пафосом и дрожью в голосе от обиды за смог смертельно нависший над Киевом):

- неотрегулированные выхлопы попадают под штраф до 51 грв плюс запрет эксплуатации транспортного средства с изъятием номерных знаков, но мы будем давать талон зеленого цвета чтобы у водителя была неделя на устранение неисправности и к нему не цеплялись.

- если при проверки у вас все исправно то можно купить у нас талон желтого цвета и тогда месяц вас никто трогать не будет

- через год в наших планах переодеть наших сотрудников в форму ГАИ старого образца

- до конца года у нас будет 20 пунктов а в течение следующего станет 120.

- в ближайших планах "Екотранспорта" не пускать определенные категории транспорта на Крещатик и Печерск.

Вот так - может я чего и доврал - но самую малость.

Вот и прошу уважаемый ALL развеять ету пургу или подтвердить мои опасения.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
граф ****
51 год, Буча,Киев, Буча
С нами с 06.04.2002

господа.. я не совсем понимаю почему среди вас такой ажиотаж [Re: Alligator]
      1 ноября 2002 в 16:57 Гілками

по поводу СО... чего вы боитесь.. почему юы вам не отрегулировать свои выхлопы( ) и ездить соспокойным сердцем... лень чтоли? так вам же лучше когда всё в порядке.. как минимум и динамика и расход топлива по лучше будут... в чем проблема?.. почем вас так беспокоит этот вопрос? ума не приложу...

Шкодоволгный Вазотавр *
55 лет (34 года за рулем), Киев
С нами с 06.07.2001

Кстати талон действителен три месяца(+) [Re: Alligator]
      1 ноября 2002 в 17:01 Гілками

В ГОСТе что-то про это есть.
Вааще я этот документ в машине вожу, интересная бамага.

важничающий писатель **
Киев
С нами с 09.07.2001

Видел этот выпуск, те же вопросы + ещё пару правовых [Re: Alligator]
      1 ноября 2002 в 17:03 Гілками

Интересно, какой статьёй АПК регламентируются их действия, нужны ли понятые при проведении экспертизы и в каком порядке можно обжаловать результаты экспертизы

Газавщик ***
52 года, Киев
С нами с 06.07.2001

Re: господа.. я не совсем понимаю почему среди вас такой ажиотаж [Re: MoonDay]
      1 ноября 2002 в 17:10 Гілками

а какой СО может быть у 12-летней шахи?
На холостых у меня еще СО влезает в норму по верхнему пределу, а на оборотах
То же самое могу сказать о доброй половине нашемарок старше 5-и лет

старый писатель ***
Киев
С нами с 16.11.2001

А я поясню (+) [Re: MoonDay]
      1 ноября 2002 в 17:10 Гілками

Мне собственно на СО особо внимание обращать не надо - инжектор-катализатор-новая машина.
Тут дело в том что:
1. Кроме талона техосмотра ничего зеленого-желтого-серо-буро-малинового цвета я лепить под лобовое не собираюсь.
я етим екологам еще в Харькове и Днепре тыкал - и здесь буду, а с ментами поговорить - завсегда пожалуйста.
2. 20 грн за "не цепляться" в течении месяца - это уже слишком нагло.
3. Фейс-контроль на въезде на Крещатик или Печерск - а не слишком ли? Как насчет свободы передвижения?

В общем до боли напоминает - дай палец а руку уже по локоть отхватят.

И еще хочу напомнить что проверка тех состояния уже была запрещена на дорогах - или ето тоже отменили?

СуперСтар **
54 года (28 лет за рулем), Киев
С нами с 13.06.2002

1 ноября 2002 в 17:12 Гілками

Вопрос беспокоит, потому что для проверки СО и прочая существует техосмотр, а на дорогах хватает и продавцов полосатых палочек (в самом прямом смысле), что бы к ним добавлять еще продавцов зеленых, желтых или еще каких бумажек.

Закон есть, пожалуйста - нет, до свидания . А своим равнодушием к таким вещам мы только поощряем всякого рода поборы, инструкции и постановления написанные непонятно кем.

Отакэ.

патриарх ***
52 года, Киев
С нами с 01.10.2001

А как насчет бензина? [Re: MoonDay]
      1 ноября 2002 в 17:16 Гілками

Ты об этом не думал? Зальют тебе на заправке смесь с гуталином, какой у тебя СО тогда будет? Это мое первое беспокойство.
По поводу загрязнения окружающей среды, я так думаю, что доля грузового транспорта гораздо больше.
Это больше похоже на очередное снимание денег.
Если бы это было для людей - зачем штрафы брать. Запретите вождение с выдачей временных номеров и тд. и тп. Все тоже самое как описано. Тока зачем деньги с народа снимать?

Супер писатель! **
Киев
С нами с 22.10.2002

Re: господа.. я не совсем понимаю почему среди вас такой ажиотаж [Re: Eugene true]
      1 ноября 2002 в 17:20 Гілками

Я с тобой полностью согласен. У кого новая машина им пофиг, а нам со старушками че делать. На СТО руками разводят, а 1раз в 3мес платить 140Грн на чистку и настройку карбюратора? Мне дешевле за 20 Грн/мес родину засирать. Лудше бы с грузовиков и автобусов начали, вот где выбросы!!!!

ÑóïåðÑòàð **
С нами с 08.07.2001

Re: Сегодня утром - СТБ - новости - "Екотранспорт" (+) [Re: Alligator]
      1 ноября 2002 в 17:22 Гілками

У Києві запрацював перший екологічний пост "Екотрансу"
Він перевіряє машини на викиди СО. Екотранс, що створений рішенням Київради, почав видавати перевіреним машинам спеціяльні талончики. Вони коштуватимуть водіям як мінімум 20 гривень. Формально, можна не платити, але тоді перевірку доведеться проходити на кожному посту, котрих у столиці планують організувати близько сотні.

Перший пост Екотрансу працює з ДАІ. Разом вони зупиняють машини і перевіряють на ЦЕ О та задимленість. Від наступного тижня якщо водії мають мороку з автомобільними викидами їм пропонуватимуть придбати навмисний талон жовтого кольору. Його радять чіпляти на лобовому склі, аби впродовж тижня водія не турбували. За цей час кермувальник має поремонтувати двигун. Вартість талону - 20 гривень. Оплата через банк.

ОЛЕКСІЙ БУЗУМОВ
керівник відділу екологічного контролю
Ті водії, які не бажають ремонтувати машину підпадають під адміністративний кодекс. Штраф до 51 гривні і по друге ДАІ забирають транспорт на штрафмайданчик.

За тиждень машину знову можуть перевірити на ЦЕ – О. І знову, якщо викидів понад норму пропонуватимуть придбати жовтий талон за 20 гривень. І так доти, доки водій не поремонтує машини.

Екологічний пост Еконтрансу не перевірятиме лише ті машини на лобовому склі яких буде ось такий талончик зеленого кольору.

Він коштує також 20 гривень. Проте за бажанням. Уже сьогодні талони придбали кілька десятків водіїв. З таким квитком три місяці машини на ЦЕ - О не перевірятимуть. Через рік постів Екотрансу буде приблизно сто. І кожен із них може зупиняти автотранспорт на перевірку.

Талончики екологічного контролю від ДАІ працюватимуть паралельно. І за них також треба буде платити. У Екотрансі кажуть, їхніх інспекторів одягнуть у колишні однострої працівників ДАІ. І машини вони зупинятимуть самостійно. Через півроку в планах Екотрансу не пускати, на Печерськ та Хрещатик Авта, що їх уважають екологічно небезпечними.
Сергій Aндрушкою Денис Остапенко Програма Вікна Столиця СТБ

http://stb.ua/vikna/stolytsia/?31.10.2002#0.07275355904576625
=============================
Про створення комунального підприємства “Екотранс”
Рішення № 407/1841 від 28 березня 2002 року
Відповідно до пункту 32 частини 1 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, на виконання підпункту 3.3 пункту 3 додатка до пункту 1 рішення Київради від 29.11.01 № 157/1591 “Про затвердження Київської міської програми “Екологія транспорту”, з метою практичної реалізації заходів, передбачених названою програмою, зменшення негативного впливу транспорту на стан довкілля столиці Київська міська рада:
ВИРІШИЛА:

1. Створити комунальне підприємство “Екотранс”.
2. Виконавчому органу Київської міської ради — Київській міській державній адміністрації:
2.1 здійснити організаційно-правові заходи щодо створення комунального підприємства “Екотранс”;
2.2 затвердити статут комунального підприємства “Екотранс”;
2.3 у встановленому порядку вирішити питання фінансового забезпечення та закріплення майна за комунальним підприємством “Екотранс” на праві повного господарського відання.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Київради з питань охорони довкілля, екологічної безпеки та захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

Київський міський голова О. Омельченко

http://doc.kreschatic.kiev.ua/rish/doc/?id=379
================================================
У КИЄВІ СТВОРЕНО ПІДПРИЄМСТВО З КОНТРОЛЮ ЕКОЛОГІЧНОГО СТАНУ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ
Згідно з розпорядженням Київської міської державної адміністрації (КМДА) у столиці створено Комунальне підприємство «Екотранс», яке займатиметься реалізацією програми КМДА щодо зниження негативного впливу автотранспорту на довкілля. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН директор КП «Екотранс» Вадим БОГДАН.
Як передає кореспондент УНІАН, В.БОГДАН повідомив, що «Екотранс» спільно з органами Державної автомобільної інспекції створить службу контролю за екологічним станом транспортних засобів. За його словами, вже до кінця цього місяця на вулицях столиці з’являться перші автомобілі служби, а також стаціонарні пункти контролю на 7-ми в’їзних дорогах Києва, а до кінця наступного року їх число буде доведено до 50.
В інтерв’ю УНІАН В.БОГДАН сказав, що в разі позитивних результатів перевірки і при бажанні власника транспортного засобу йому буде видано квитанцію, що підтверджуватиме екологічність автомобіля і, таким чином, звільнить його від подальших перевірок. За інформацією В.БОГДАНА, орієнтовна вартість квитанції не перевищить 15 грн, а штрафи за перевищення встановлених норм викидів будуть у межах, встановлених Кодексом адміністративних порушень.
Крім цього, за словами В.БОГДАНА, підприємство займатиметься вирішенням проблеми руху транзитного транспорту через Київ; організацією збирання й утилізації відпрацьованих масел, акумуляторів і шин; розробкою плану впровадження газу як моторного палива на автотранспорті тощо.
[04.10.2002] //Київ-прес
http://www.gorspravka.kiev.ua/news.php?id=1663
==================================================
3.10.02. Картка екологічного контролю - чинник охорони довкілля чи нова чиновницька годівниця?

... начальника столичного управління технічної політики та розвитку транспорту, а віднедавна і директор комунального підприємства "Екотранс" Вадим Богдан.
А з березня нинішнього працівники "Екотрансу" перевірили 13 тисяч машин і виявили, що кожна шоста отруює повітря.
http://rdforum.narod.ru/lenta6.htm

=======================
Экологи выходят на дороги

Столица Украины - Киев - на сегодняшний день занимает первое место среди городов по количеству выбросов вредных веществ транспортными средствами. В этой связи принято решение в ближайшее время создать в столице экологическую службу контроля транспортных средств.

Как сообщил на сегодняшней пресс-конференции директор коммунального предприятия "Экотранс" Вадим Богдан, возглавляемое им предприятие, созданное распоряжением КМДА для реализации программы "Экология транспорта", в рамках данной программы планирует создать экологическую службу контроля. Уже в ближайшем будущем на улицах и дорогах Киева можно будет увидеть экологические посты.

Вместе с тем Вадим Богдан считает недостаточно эффективной работу отдела экологии при ГАИ в связи с отсутствием необходимого оборудования и недостаточным количеством сотрудников. Поэтому планируется, что служба экологического контроля наладит сотрудничество со службой экологии при ГАИ, и будет предоставлять услуги по улучшению экологического состояния авто вплоть до полного ремонта авто.

Сейчас "Экотранс" работает над планом по введению газа как моторного топлива на автотранспорте. Чем больше автомобилей перейдет на газ, тем чище будет воздух, отметил г-н Богдан.

Кроме того, "Экотранс" предлагает соответствующим службам провести анализ АЗС, в частности на их соответствие экологическим нормам.

Отметим, что такая служба для Украины не является новой. Как мы уже сообщали, на улицах Одессы каждый житель и гость города уже может увидеть экологическую милицию. Главная ее задача - надзор за соблюдением природоохранного законодательства и охраной зеленых насаждений. В функции экологической милиции входит также слежение за порядком в прибрежной зоне в летний период.
http://www.kyiv.osp.com.ua/index.php?newsid=1288
Сообщает MIGnews.com.ua

KVJ
Месье Peugeot **
Kennesaw
С нами с 15.12.2001

Re: господа.. я не совсем понимаю почему среди вас такой ажиотаж(+) [Re: MoonDay]
      1 ноября 2002 в 17:33 Гілками

Я смотрю многие вообще не поняли смысла этой службы...... Вы что думаете, если у вас машина новенькая с катализатором- то вас это не касается ?
ОШИБАЕТЕСЬ! Пока не купите зеленую бумажку за 20 грн. - будете на каждом перекрестке останавливатся и мерять CO! Ну и что что оно в порядке, когда за день вас раз 50 остановят для проверки, вам уже будет все ровно в порядке оно или нет - купите талончик, как миленькие...
Я лично на первом этапе буду просто эту службу игнорировать и не останавливатся по их требованию. Ибо останавливатся я обязан только по требованию инспектора ГАИ а не каких то "продавцов зеленых бумажек". Если будут маскироватся под ГАИ - до того, как мне не покажут через стекло удостоверение и значек , даже из машины не выйду. А если не покажут - газону и "здоровеньки були"! Гоньба!

OLd
старый писатель **
52 года, Киев
С нами с 18.12.2001

Re: Сегодня утром - СТБ - новости - "Екотранспорт" (+) [Re: Tiger_Val]
      1 ноября 2002 в 17:35 Гілками

Я так і не зрозумів, чи правомірні дії Екотрансу примушувати водія проходити перевірку? Чи можна посилатись на якісь документи при відмові від проходження перевірки? А то справді, на заправці влиють "полови" і тут перевірка - плати 51 грн.

энтузиаст *****
Киев
С нами с 27.03.2002

1 ноября 2002 в 17:44 Гілками

Ну это на тавре все так просто.
А у кого инжекторы, катализаторы, лямбды, выхлопные системы не за 100 гривен.
Я, например, в своем катализаторе не уверен. А баков 700 на новый выбрасывать не буду.
За них я лучше диски куплю момовский руль поставлю, хоть эстетическое удовольствие получу.

И вообще, наши пуки на дороге тонут в дымовых завесах икарусов и т.п.
Или у них лицензия на засирание окружающей среды?
Т.е. с бревнами в глазу бороться не будут эти уроды - кишка тонка, да и неприбыльное это дело.

Sun
СуперСтар ***
42 года за рулем, Киев
С нами с 02.09.2002

Это еще не всё, (+) [Re: Alligator]
      1 ноября 2002 в 18:04 Гілками

Тут же появится бизнес, одни будут делать фальшивые зеленые талоны и продавать за полцены, другие будут нелегально, без проверок, продавать со скидками настоящие. Потом изготовители начнут защищать талоны от подделок: водяные знаки, голограммы... и цена на них поднимется. И т.д.
Короче, пока - проще начать налаживать свое производство талонов нежели бороться с богатейшим опытом наших властей по изъятию у народа наличности.

То, что это именно изъятие средств - не вызывает сомнения. Иначе бы "Екотранспорт" давал зеленые талоны бесплатно, как поощрение водителям с исправным движком. А так - ведь платить в любом случае, если не хочешь останавливаться на каждом из 100 постов трижды в день

старый писатель ***
Киев
С нами с 16.11.2001

И так же буду (+) [Re: KVJ]
      1 ноября 2002 в 18:25 Гілками

При остановке по требованию инспектора ГАИ - причем в полной выкладке - остановлюсь, даже из машины выйду. Но пройду только по маршруту моя машина - инспектор - патрульная машина (если надо) - моя машина.
А датчик свой - по телику показали прямой как штык - они мне в глушитель засунуть не смогут потому как он у меня в землю смотрит

ÑóïåðÑòàð **
С нами с 08.07.2001

Имеет ПРАВО Только (Главный/старший) ГОСУДАРСТВЕННЫЙ инспектор [Re: OLd]
      1 ноября 2002 в 18:47 Гілками

по охране окружающей природной среды, т.е. могут только

Державне управління екології та природних ресурсів у м. Києві и его органы

и от его имени -

Главный ГОСУДАРСТВЕННЫЙ инспектор по охране окружающей природной среды
Заместитель Главного ГОСУДАРСТВЕННОГО инспектор по охране окружающей природной среды
Старший ГОСУДАРСТВЕННЫЙ инспектор по охране окружающей природной среды
ГОСУДАРСТВЕННЫЙ инспектор по охране окружающей природной среды

только эти уполномоченные органы и должности имеющих право определять нарушения статьи 81 КоАПП Украины но уж никак не ДКП ЕКОТРАНС

============================================
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А
від 26 лютого 1993 р. N 141
Київ

Про затвердження Правил проведення державного
технічного огляду автомобілів, автобусів,
мототранспорту та причепів

5. Технічний огляд транспортних засобів проводиться:
5.2. На діагностичних станціях Державтоінспекції або на
пунктах технічного контролю, організованих на територіях
Державтоінспекції, в колективних гаражах чи в інших місцях,
визначених Державтоінспекцією.
Пункти технічного контролю повинні мати територію з
асфальтобетонним або бетонним покриттям, розміри якої забезпечують
можливість перевірки технічного стану транспортних засобів,
естакаду або оглядову канаву, екран для перевірки світла фар, а
також приміщення для розміщення контрольних приладів, інструментів
і оформлення результатів технічного огляду.
...

7. Державтоінспекція не пізніш як за 20 днів до початку
технічного огляду через засоби інформації і у письмовій формі
повідомляє індивідуальних власників про строк і місце подання
транспортних засобів на технічний огляд, а адміністрації
автогосподарств надсилає бланки актів технічного огляду (додатки
N 1 і 2).
....

.......
12. Справним вважається повністю укомплектований транспортний
засіб, який має задовільний зовнішній вигляд і технічний стан
якого відповідає вимогам законодавства, правил, норм і стандартів
щодо забезпечення безпеки дорожнього руху та охорони навколишнього
середовища.
....
13. У реєстраційному документі справного транспортного засобу
працівником Державтоінспекції робиться запис "техогляд проведено",
який посвідчується його підписом і особистим штампом.
На кожний транспортний засіб, що пройшов технічний огляд,
видається талон, в якому працівник Державтоінспекції робить
відповідні відмітки і посвідчує їх своїм підписом і особистим
штампом (додаток N 3). Талон про проходження технічного огляду
закріплюється в правому нижньому кутку вітрового скла
транспортного засобу.
У разі коли реєстраційні документи покрито спеціальною
плівкою, а також при поданні на другий технічний огляд
транспортних засобів, указаних у пункті 3.2 цих Правил, відмітки
робляться лише в талонах про проходження технічного огляду.
14. Якщо транспортний засіб визнано несправним, його
експлуатація забороняється зі зняттям номерного знака до усунення
несправностей і повторного технічного огляду. Відмітки в
реєстраційному документі і талоні при цьому не робляться.
15. Експлуатація транспортного засобу без талона про
проходження технічного огляду забороняється. У разі його втрати
дублікат видається Державтоінспекцією після перевірки технічного
стану транспортного засобу.

http://www.rada.gov.ua/laws/pravo/new/cgi-bin/show.cgi?nreg=141-93-п&print=1

===========
Кодекс України про адміністративні правопорушення

......
Стаття 81. Експлуатація автомототранспортних та інших пересувних засобів з перевищенням нормативів вмісту забруднюючих речовин у викидах

Експлуатація громадянами автомототранспортних та інших пересувних засобів і установок, у яких вміст забруднюючих речовин у викидах, а також рівень шуму, утворюваного ними під час роботи, перевищують установлені нормативи, -

тягне за собою накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

.......
Стаття 2421. Органи спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади у галузі екології та природних ресурсів України 

Органи спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади у галузі екології та природних ресурсів України  розглядають справи про адміністративні правопорушення, передбачені статтями 47 - 50, 52 - 55, 57 - 74, 76 - 771, статтею 78 (крім порушень санітарно-гігієнічних і санітарно-протиепідемічних правил і норм), статтями 781 - 791 та статтями 80 - 83 (крім порушень санітарно-гігієнічних і санітарно-протиепідемічних правил і норм), статтями 861, 87, 89 (щодо диких тварин), статтею 901 (крім порушень санітарно-гігієнічних і санітарно-протиепідемічних правил і норм), статтями 911 - 913, статтею 95 (крім порушень санітарно-гігієнічних і санітарно-протиепідемічних правил і норм), статтями 153 і 1885.

Від імені органів спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади у галузі екології та природних ресурсів України розглядати справи про адміністративні правопорушення і накладати адміністративні стягнення мають право:

1) за адміністративні правопорушення, передбачені
статтями 47 - 50, 52 - 55, 57 - 74, 76 - 771, статтею 78 (крім порушень санітарно-гігієнічних і санітарно-протиепідемічних правил і норм), 781 - 791 та статтями 80 - 83 (крім порушень санітарно-гігієнічних і санітарно-протиепідемічних правил і норм), статтями 861, 87, статтею 89 (щодо диких тварин), статтею 901 (крім порушень санітарно-гігієнічних і санітарно-протиепідемічних правил і норм), статтями 911 - 913, статтею 95 (крім порушень санітарно-гігієнічних і санітарно-протиепідемічних правил і норм), статтями 153, 1885 (щодо вимог з охорони навколишнього природного середовища, використання природних ресурсів і радіаційної безпеки) цього Кодексу, - Головний державний інспектор України з охорони навколишнього природного середовища та його заступники , головні державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва і Севастополя та їх заступники, головні державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Чорного, Азовського морів та їх заступники, старші державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища, державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища;  

2) за правопорушення, передбачені статтями 95 (крім порушень санітарно-гігієнічних і санітарно-протиепідемічних правил і норм), 1885 цього Кодексу, - начальник Головної державної інспекції по нагляду за ядерною безпекою України та його заступники.

Старшими державними інспекторами та державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища штраф до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за правопорушення, передбачені статтями 70, 73, 77 та 153 цього Кодексу, може стягуватися на місці.

патриарх ***
Киев
С нами с 06.07.2001

Re: Значится теперь талоны выданные (+) [Re: Tiger_Val]
      1 ноября 2002 в 18:57 Гілками

СТО считаются недействительными. И мы обязаны ехать на СТО платить денежку за регулировку (порядка 30 грн) после этого покупать зеленую бумажку (20 грн) и так каждые три месяца.
Вывод - очередной способ выкачивания денег и ничего более.
ЗЕЛЕНЫЙ ТАЛОН, КАК СВИДЕТЕЛЬСТВО ТОГО, ЧТО АВТОМОБИЛЬ ИСПРАВЕН, ДОЛЖЕН ВЫДАВАТСЯ БЕСПЛАТНО
ЗЫ:совсем недавно регулировка СО на СТО стояла 5.60 коп
ЗЫ ЗЫ: Не ту страну назвали ГОНДУРАСОМ.

старый писатель ***
48 лет, Киев
С нами с 09.06.2002

Валера объясни мне бестолковому (+) [Re: Tiger_Val]
      1 ноября 2002 в 19:00 Гілками

Итак
"розглядати справи про адміністративні правопорушення і накладати адміністративні стягнення мають право" могут только главный/старший инспектора экологической службы. Однако этот Экотранс работает вместе с ГАИ. Т.е. останавливает меня гаишник (он имеет на это право), а дальше что? Ну намеряли они мне СО больше нормы - посылать их куда подальше? Ведь, опять же "розглядати справи про адміністративні правопорушення і накладати адміністративні стягнення мають право" только эти главные/старшие?

опытный писатель **
Киев
С нами с 19.07.2001

Правильно! Мне на...ать на всех, я хочу ездить на своей машине (+) [Re: Alligator]
      1 ноября 2002 в 19:02 Гілками

и не хочу ее ремонтировать. Она и так неплохо передвигается. А то что комуто от этого плохо, кто то из за этого болеет, кто то помрет на 20 лет раньше, и я в том числе, мне пофиг. Я буду ездить и вонять, на этих постах останавливаться не буду, талончики буду покупать фальшивые или по блату и т.д. Чего я должен переживать чтоб кто - то прожил на 20 мин. больше? Атмосфера она общая, я хочу ее засирать и буду. И конечно гораздо дешевле расходовать на каждую сотьню лишних 5 литров бензина, чем купить новый карбюратор.

ÑóïåðÑòàð **
С нами с 08.07.2001

Re: Валера объясни мне бестолковому (+) [Re: viper_G3]
      1 ноября 2002 в 19:12 Гілками

Quote:

а дальше что?

напомнить остановившему инспектору ГАИ о том что действует КоаПП Украины в котором почему то нет Екотранса, а есть Государственное управление по охране окружающей среды и должности от этого ГОСУДАРСТВЕННОГО органа уполномоченные ГОСУДАРСТВОМ осуществлять определение вреда от автомобиля а не комунальное предприятие ЕкоТранс созданное постановлением КиевГорРады - кстати не заверенному в МинЮсте

Autoua.netФорумAutoua форум
Додаткова інформація
0 користувачів і 2106 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, moderator, Amateur 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг: *****
Переглядів теми: 5644

Ви оцінили цю тему на 5.
Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія