загалом є припис лікаря на кілька препаратів, і один з них - в уколах. став шукати де в які аптеці замовити, і побачив що є такий же препарат в таблетках. перепитати лікаря нема як - хіба писати в клініку і просити передати запитання - але то може затягнутися надовго. препарат - Нейрорубін. якщо хто що може підказати, чи переконати чому варто все ж ін'єкції, а не таблетки, з радістю послухаю
там наче в інструкції вказано що, як що все погано, то краще "укол", як що все не так погано, то можна таблетки, але дозу все одно повинен сказати лікар.
ін'єкція болюча Недавно таких 5 отримав
Это же при болях в суставах, там нужна высокая концентрация на старте, чтобы обезболить и только потом перейти на таблетки. Я бы следовал рекомендациям врача.
Это ж витаминки. Зачем они в/м??? Ну и я что-то думаю, что польза от них не очень известна за пределами экс-ссср.
приписали як частину курсу лікування - оскільки виявили дві протрузії в поперековому відділі хребта. взагалі я і н едумав про те що в мене щось таке може бути - але знайомі підказали проконсультуватись про те чого м'язи на спині болять час від часу, зробили кт, там знайшли ті протрузії, і отаке приписали.
щодо призначення вітамінів, то в них в інструкції ж ідеться про показання при лікуванні приколів з нервовими кінцівками хребта
Это ж витаминки. Зачем они в/м??? Ну и я что-то думаю, что польза от них не очень известна за пределами экс-ссср.
Потому что витаминки эти при определенных уровнях концентрации действуют как обезбаливающее для источника хронической боли. поэтому и уколы. Так во всяком случае в инструкции написано.
укол эффективнее и не бьет по печени, как таблетка
приписали як частину курсу лікування - оскільки виявили дві протрузії в поперековому відділі хребта. взагалі я і н едумав про те що в мене щось таке може бути - але знайомі підказали проконсультуватись про те чого м'язи на спині болять час від часу
Сидячий спосіб життя руйнує молоді хребти, в мене схожі проблеми були ще до 30 років. і нікуди не пропали ( сколіоз залишився), нейрорубін не пириписували, та були 3 інші набори уколів і на все життя треба періодично пити щось для зміцнення кісткової і хрящової тканини.
загалом є припис лікаря на кілька препаратів, і один з них - в уколах. став шукати де в які аптеці замовити, і побачив що є такий же препарат в таблетках. перепитати лікаря нема як - хіба писати в клініку і просити передати запитання - але то може затягнутися надовго. препарат - Нейрорубін. якщо хто що може підказати, чи переконати чому варто все ж ін'єкції, а не таблетки, з радістю послухаю
Сказали в уколах - значить в уколах і брати, щоб без посередництва шлунково-кишкового тракту.
Однозначно, уколы. Правильно будет проколоть, сколько назначил врач, а потом перейти на таблетки до месяца лечения.
+1. Пишуть, що уколи всмоктуються 100%, на відміну від таблеток.
Для підтримання або продовження початкового терапевтичного курсу ін’єкцій та профілактики рецидиву рекомендується застосовувати препарат Нейрорубін-Форте Лактаб, таблетки, вкриті плівковою оболонкою. Джерело: https://compendium.com.ua/dec/261118/ />
дякую за відповіді, поняв і прийняв, буду колоти
а підкажть ще за нагрузки, бо те що в зал не йти і тяжкого не носити, це ясно, але ж і дома є різна робота, і тут постає питання, чи перенести відро води - то все, повний ***, чи якщо не рвати різко, то можна в міру працювати фізично
Почему это не бьёт по печени?
Почему это не бьёт по печени?
скажем так - в сильно меньшей степени бьет
трохи не так. ЛІки у будь-якому випадку потрапляють у кров і впливабть на нирки, печінку і т.і. І попаде воно внутришньом'язово, перорально або під крапельницею - все одно буде навантаження. Але таблетки чепляють ЖКТ і все що поруч при прийомі перорально. інші варіанти дозволяють прибрати цей факт
витаминки эти при определенных уровнях концентрации действуют как обезбаливающее для источника хронической боли
Суд по сайту drugs.com и переводу - нет.
Cyanocobalamin injection is used to treat or prevent vitamin B12 deficiency caused by the following conditions:
Addisonian (pernicious) anemia Stomach or bowel problems Worm infestation Pancreas or bowel cancer Folic acid deficiency.
витаминки эти при определенных уровнях концентрации действуют как обезбаливающее для источника хронической боли
Суд по сайту drugs.com и переводу - нет.
Cyanocobalamin injection is used to treat or prevent vitamin B12 deficiency caused by the following conditions:
Addisonian (pernicious) anemia Stomach or bowel problems Worm infestation Pancreas or bowel cancer Folic acid deficiency.
ну так все четко написано Folic acid deficiency. Можешь продолжать дальше читать уже в этом направлении. нехватка, анемия, последствия, на что влияет и т.д.
Физическая нагрузка должна быть. Нужно двигаться, даже через силу и боль. Если ограничить движение, станет еще хуже. Вес поднимаемых тяжестей - очень индивидуально, кому-то от 2 кг становится хуже, а другим и 10 кг нормально, зависит от исходной физической формы. Нужно установить опытным путем от каких движений дискомфорт усиливается и стараться их уменьшить. Плюс зарядка для укрепления мышц спины и хорошо бы плавание, хотя бы летом.
ну так все четко написано Folic acid deficiency. Можешь продолжать дальше читать уже в этом направлении. нехватка, анемия, последствия, на что влияет и т.д.
Прочитал. Не увидел в переводе ни слова про боль и обезболивание. Где можно найти? Читал здесь.
Физическая нагрузка должна быть. Нужно двигаться, даже через силу и боль. Если ограничить движение, станет еще хуже. Вес поднимаемых тяжестей - очень индивидуально, кому-то от 2 кг становится хуже, а другим и 10 кг нормально, зависит от исходной физической формы. Нужно установить опытным путем от каких движений дискомфорт усиливается и стараться их уменьшить. Плюс зарядка для укрепления мышц спины и хорошо бы плавание, хотя бы летом.
плавати ходжу
щодо нагрузки, то або я її слабо відчуваю, або просто рятують малі розміри протрузій в 3 і 4 мм відповідно - якихось гострих болів у спині нема, а от напруження-гіпертонус м'язів буває. взагалі похід до лікаря і виявлення цих гриж-протрузій був випадковим. тепер просто треба слідкувати і не погіршити, наскільки розумію.
думаю спробувати йогу - хоча не знаю чи витримаю такий спокійний темп вправ
Мой муж каждое утро делает спец зарядку. Во многом с элементами йоги. Очень помогает. А раньше раз в три-шесть месяцев без уколов диклофенака не мог встать.