Припаркувася сьогодні на вул. Чапаєва впритирку з тротуаром, повернувся до машини - бокове дзеркало зі сторони водія розбите вщент, але акуратно покладене на капот .
Зараз в АМК Лтд перерва, не знаєте скільки мені може коштувати заміна бокового дзеркала зі сторони водія на Шкоду Фабію, і чи є зміст оформляти справку про ДТП через ДАІ (машина застрахована по КАСКО з 128 гривень франшизою)?
Стекло с установкой будет стоить около 500-600 грн наверное. Звонить надо не в ГАИ просто в милицию, это же не ДТП.
може я туплю, але хіба міліція і ДАІ це не один і той самий телефон?
пару фотографій з місця пригоди:
і ще одне фото:
Дружище! так ты перепутал: це - бокове не скло, а дзеркало...
Замінив в заголовку і в повідомленні "скло" на "дзеркало"
і чи є зміст оформляти справку про ДТП через ДАІ (машина застрахована по КАСКО з 128 гривень франшизою)?
почему бы не позвонить в свою страховую и не объяснить ситуацию? они и скажут хотят ли оформления ДТП или примут заявку и без оного.
Звінок в страхову був першим. Хочуть справку про ДТП. Я їм ще раз позвоню, "поплачусь" про свою долю і перспективи очікування патруля ДАІ до 6 годин і більше.
сам решай, что тебе более важно - ждять гаи и получать деньги со страховой или самому заплатить и не мучаться.
У меня КАСКО с франшизой 500 грн именно из-за того, что бы по мелочам не терять время.
Почитай свою страховку, обычно при "КАСКЕ" все стеклянные изделия не требуют оформления ДТП(стекла, фары, зеркала)...
у меня без справки - повреждение лобового стекла и осветительных приборов в результате случайного попадания камня во время движения.
"стекло" БЕЗ справки и франшизы, до 5% от суммы авто повреждений ЛЮБЫХ - БЕЗ справки ФРаншиза стандартная, 0,5%, 400 грн дета, так шо из-за царапин и разбитых стекляшек надеюсь не придется метов дожидаться по 5 часов.
А какие страховые есть ПРАВЕЛЬНЫЕ?
ОДНА из (имхо ПЗУ, ИНГО и др. тоже можно так затсрахериться) с которой лично я работаю - Европейский страховой Альянс. Не 4.5% конечно премия, но зато и условия нормальные.
Потому как в "Гарант-авто" я больше не ходец...
У меня такое было в сентябре. Припарковалась на Воздухофлотском, напротив РОс. посольства. Та же фигня. Только у меня не потрудились на капот зеркало положить. Там, правда, не все разворотили: только разбили само стекло и сбили пласстмаску. Обошлось новое зеркало (ну, само стекло и пласстмассовые детали) на VW POLO 370 грн. Страховую не привлекала, потому что у меня франшиза сто долларов. Удачи тебе! Очень неприятно, но пережить можно.
Дякую усім за відповіді!
Моя страхова компанія підійшла до справи не формально і пішла мені назустріч - ДАІ викликати для оформлення ДТП не прийшлось, в зв'язку з порівняно незначним ДТП.
Завтра їду в страхову підписувати папери на відшкодування витрат по ремонту, фотографувати машину.
-- Сьогодні був в АМК Лтд СТО та Автотранссервис СТО (Автотрейдинг), дізнавався про ремонт.
В Автотрейдинг СТО заявили, вони ніколи не получали і не бачили таких бокових зеркал, які встановлені на моїй Фабії 2006 року випуску, і нічим вони мені помогти не можуть.
АМК Лтд СТО заспокоють тим, що вони замовляють запчастини напряму з Єврокар, а от Автотрейдинг СТО уже бере запчастини з складу АМК Лтд СТО і "таке" дзеркало обов'язково найдеться. "Звичайно", що самого дзеркала в наявності на складі в Києві немає, і треба чекати до 2х тижнів.
Поки що вартість дзеркала в сумі з роботою по розрахункам АМК Лтд СТО набігло десь під 500 гривень.