Питання в назві. Авто - Хонда CRV гібрид. Де можна купити або замовити так щоб не за всі гроші світу. Можна самі прості, оскільки потрібні лише коли собака їздить. Можна навіть тільки на задні сидіння і закрити передні сидухи і підголовники ззаду, ну і підлокотник. Буду вдячний за поради
Питання в назві. Авто - Хонда CRV гібрид. Де можна купити або замовити так щоб не за всі гроші світу. Можна самі прості, оскільки потрібні лише коли собака їздить. Можна навіть тільки на задні сидіння і закрити передні сидухи і підголовники ззаду, ну і підлокотник. Буду вдячний за поради
А у CRV гібриді - якісь особливі сидухи?
Наразі, є думка, що для подібних задач, оптимальні накидки, щось тіпу таких :
А у CRV гібриді - якісь особливі сидухи?
Наразі, є думка, що для подібних задач, оптимальні накидки, щось тіпу таких :
Дякую, але накидки не підходять. Потрібні саме чохли, які можна швидко натягнути, обернувши сидіння повністю. При цьому естетика не дуже цікавить, оскільки постійно вони там не будуть знаходитись.
Якщо естетика не потрібна, то перше, що спадає на думку взяти цупке покривало. Зробити дірки від підголівники заднього ряду і всьо. Буде швидко "встановлюватися" і міцно приматися.
Дякую! Якби їх ще і помацати можна було десь. Але так розумію лише доставку можна замовити
Якщо естетика не потрібна, то перше, що спадає на думку взяти цупке покривало. Зробити дірки від підголівники заднього ряду і всьо. Буде швидко "встановлюватися" і міцно приматися.
Саме так зараз і роблю. Тільки без дірок в покривалі
Дякую! Якби їх ще і помацати можна було десь. Але так розумію лише доставку можна замовити
за такі гроші це буде галімая сінтетіка там і мацать не треба. Помацати можно на Жулянах( від Тебе не далеко) або в базі автозвуку помацати та купити самі дешеві
А воно зручно на тих штуках? Не колгосп?
Я за варіант з одеялом ) Що галімі , що не , їх щоб нормально надіти ще той гемор . Треба знімати задній діван , на спинку ще важче
Якщо для собаки то тоді купити краще Ось таке це як приклад. Е ще дешевше якщо загуглити чехол для перевезення собаки
Якщо для собаки то тоді купити краще Ось таке це як приклад. Е ще дешевше якщо загуглити чехол для перевезення собаки