Подскажите плиз проверенные сервисы именно по аудиотехнике.
Имеется ресивер Ямаха с известной проблемой - при включении звука нет, иконок колонок тоже нет. Со временем рес "прогревается" и звук начинает прорываться.
Уже был в ремонте по этому поводу, лишь два месяца назад, но проблема вернулась. Обращаться повторно в тот же сервис не хочу - были затянуты сроки, мастер подолгу тупо не выходил на связь, читал сообщения в вайбере и не отвечал и т.д..
Нужен проверенный сервис с быстрым ремонтом и чтоб без повторов...
якщо проблема відома, то і ремонт має бути відомим, але якщо навіть модель невідома, то спершу потрібен математик для розв'язання завдання з двома невідомими
главное - не забывать в сеть воткнуть был в свое время клиент у которого холодильник давил на тройник с вилками... включился(вздогнул) - есть работа затих (опять вздрогнул) - памагите...
якщо проблема відома, то і ремонт має бути відомим, але якщо навіть модель невідома, то спершу потрібен математик для розв'язання завдання з двома невідомими
к сожалению, эта проблема затрагивает всю линейку ресиверов ямаха.
я не говорил, что неизвестно, как ремонтировать. Ищу адекватный сервис, ибо уже есть опыт с неадекватным. "Любой" точно не подойдет, так как чип идет на замену (у профильного сервиса они есть).
у меня другой ресивер, онкио, уже полгода в непрофильном но проверенном сервисе (пострадал чип hdmi во время грозы) - сам заказываю нужный чип, а уже несколько раз приезжал бракованный, задолбало.
к сожалению, эта проблема затрагивает всю линейку ресиверов ямаха.
я не говорил, что неизвестно, как ремонтировать. Ищу адекватный сервис, ибо уже есть опыт с неадекватным. "Любой" точно не подойдет, так как чип идет на замену (у профильного сервиса они есть).
у меня другой ресивер, онкио, уже полгода в непрофильном но проверенном сервисе (пострадал чип hdmi во время грозы) - сам заказываю нужный чип, а уже несколько раз приезжал бракованный, задолбало.
А який фірмовий сервіс онкіо?
якби я знав, то не віддавав у непрофільний
думав, поломка не специфічна - випаяв/поставив, але.. є багато але.
P.S. той, що порекомендували вище - наче авторизований й по онкіо
це ж в якому сервісі не можуть чіп перепаяти? мабуть все ж таки пороблено
це ж в якому сервісі не можуть чіп перепаяти? мабуть все ж таки пороблено
читайте уважно.
Вам аби поржати.
ну відпишіться як офіціали все зроблять. і бюджет цікаво
якби я знав, то не віддавав у непрофільний
думав, поломка не специфічна - випаяв/поставив, але.. є багато але.
P.S. той, що порекомендували вище - наче авторизований й по онкіо
Раніше Onkyo продава music hall, але зараз на їх сайті немає цього бренду. Може мюзікхолівський сервіс центр і буде отим майже офіційним сервісом onkyo.
Цікаво , багато зараз шанувальників цього не бюджетного саунда
Цікаво , багато зараз шанувальників цього не бюджетного саунда
Як не дивно - багато. При чому молоді хлопці, років 22—30, які ніколи в своєму дитинстві/юнацтві не бачили вінілу, купують комплекти по 3-10 тис. Доларів і купують вінілові платівки. І скільки я їм не кажу - витратьте краще кошти, призначені на купівлю програвача платівок і самі платівки на дорогий цап - звучатиме гарантовано краще - не вірять.
в їх випадку то не про звук, а про хайп. так модно і круто. як гєлік в місті
Так скоро и граммафоны вернутся)) уже и диск гибрид пластинки с сд выпустили, там правда одна песня
в їх випадку то не про звук, а про хайп. так модно і круто. як гєлік в місті
Ну в принципі вініл у запису якого не використовувалася цифрова техніка звучить таки краще СД. Але ж тоді мова про дуже обмежений період коли будо записано платівку. Десь між 1970-1972 бо раніше не вміли робити якісні записи і до 1982—1984 після чого в студіях почали принаймні частково писати у цифру. Ну і комплект підсилювач + 2 ас бажано напольні триполосні має коштувати десь від 7 тис. Доларів. Та ще й знайти треба підсилювач з фонокорректором. А так звук вінілу сприймається приємніше за сд. Тим більше що вініл роблять напряму з мастертайпу, нехай і цифрового, у той час як більшість неліцензійних сд та іінтернет музики це просто відновлення з перетиснутого мп3. А справді ліцензійний сд зараз знайти мабуть навіть складніше за вініл.
Та ще й знайти треба підсилювач з фонокорректором.