Типові габарити електроседана - сарай під 5 метрів, база під 3 метра... Як і всі електроVAGи особливо нікуди не їде, хоча може і поїде згодом за доплату в ах$ліард євро ))
По ссылке пошел, а там
А ось електромобіль Volkswagen ID.7 Pro S отримає акумулятор на 82 кВт·год (вперше на лінійці Volkswagen ID) – й з ним прогнозований запас ходу сягне 700 км.
Подождите, а разве на id.4 с Китая (коих у нас наверное 99%) не это аккумулятор стоит? Или это имеется в виду впервые в линейке европейских id?
Якийсь він аж занадто схожий на інші електроседани. Наче їх всіх один компьютер малює
По ссылке пошел, а там
А ось електромобіль Volkswagen ID.7 Pro S отримає акумулятор на 82 кВт·год (вперше на лінійці Volkswagen ID) – й з ним прогнозований запас ходу сягне 700 км.
Подождите, а разве на id.4 с Китая (коих у нас наверное 99%) не это аккумулятор стоит? Или это имеется в виду впервые в линейке европейских id?
Я думаю там журналисты, как обычно, через слово читали и переводили... Что-то там наверное действительно впервые, но не факт что то что написано)) Официальных спецификаций надо ждать наверное...
Якийсь він аж занадто схожий на інші електроседани. Наче їх всіх один компьютер малює
Якщо потрібен низький аеродинамічний опір, то там варіантів небагато)
Угу, на перший погляд морда на іонік 6 схода чомусь.
А де ж індивідуальність та сміливі дизайнерські рішення? Ця машина не викликає аж великого бажання нею володіти
А де ж індивідуальність та сміливі дизайнерські рішення? Ця машина не викликає аж великого бажання нею володіти
Дизайн в тій же концепції, як і більшість інших електричок Важке велике одоробло в формі мильниці.
...
Дизайн в тій же концепції, як і більшість інших електричок Важке велике одоробло в формі мильниці.
Дивился огляд Рівіан на інфокарі. Ну там все ок з дизайном. Не прісно, хоча на любителя. Ioniq 5 теж має сміливий дизайн. Чимось альфу нагадує. А оці всі седани просто однакові
Угу, на перший погляд морда на іонік 6 схода чомусь.
А задня частина схожа на Вектру А Маю на увазі форму скла за задніми дверима.
...
Дивился огляд Рівіан на інфокарі. Ну там все ок з дизайном. Не прісно, хоча на любителя. Ioniq 5 теж має сміливий дизайн. Чимось альфу нагадує. А оці всі седани просто однакові
Мені Рівіан Іонік - так, норм. Ще Ауді і Тайкан.
...
Мені Рівіан Іонік - так, норм. Ще Ауді і Тайкан.
Я Рівіан вживу бачив, повз мене проїжджав. То навіть цікаво. Хоча про е-трон згоден, дуже класний на вигляд (отой е-трон, що з тайканом на одній платформі). Навіть краще за тайкан виглядає.
І по типу кузова, і по розмірам більше на спадкоємця Артеона схожий, бо його теж вже знімають з продажу.
Ну Q8 e-tron взагалі прекрасно виглядає. Як і e-tron седан. Навіть у шкоди є електрокар, який теж стильно з точки зору дизайну. Навіщо майбутній пасат треба було малювати настільки ніяким?
Там комментарии прикольные:
Так прикольно дивитись як всі електрокари не можуть збільшити ємність акб, і щоб був добрий запас ходу просто в довжину збільшують машину, щоб у підлогу більше аккумів засунути, супер тактика, а в містах напевно зручно дуже їздити на таких лімузинах.
И опять на кнопках сэкономили.
Пам'ятаю, як мене в 2014р лошили, коли я купив Пікассо, що приборка при центру, мовляв, не нормальна тачіла, не зручно дивитися і все таке.. Пройшло майже 10 років. Зараз повально всі так роблять.
Цей монік по центру...
Французи з Сітроєн читають форум, і прислуховуються до оцінювачів. Тому зробили електромобіль (поки концепт, але, кажуть, якщо на фтуя затвердять, то пустять у серію) - повна маса 1000кг, батарейка 40кВг, ніяких форм мильниць, ніяких екранів для тицяння - тільки алюмінієві рельєфні кнопочки клімату. Все православно, як любить фтуя.
Дивіться в гуглі: Citroen Oli. АЛЕ попереджаю: з очей може піти кров!