Я рухаюсь із Вознесенського на Верхній Вал.Під "картонку", в цей час на Глибочицькій червоний. Опонент рухається із Нижнього валу на розворот чи на Кохум'яцьку. Рухається на зелену допсекцію світлофора. По правилах - і я маю пропускати всіх, і він має пропускати всіх. Але ми вже пересіклись. Я для нього "помеха справа"? Він їде прямо, а я нагло підрізаю? Зачасту всі туплять,але розходяться мирно, але сьогодні я прям відчув бажання людини влаштувати розборку.
По правилах - і я маю пропускати всіх, і він має пропускати всіх.
він має пропускати всіх Картонка - маю пропускати всіх, всіх та всіх+.
в опонента доп секція, в автора кусок картону
картонок нету нигде, кроме как у нас а многие верят, что картонка - это картбланш... а потом пишут в интернетах о своих (не)знаниях
Є. Може не картонки а якийсь аналог типу блимаючих секцій світлофора. І Іспанії є ще і аналог "картонки" на пішоходному переході - блимає світлофор на переході що означає що якщо ніхто не переходить - то можеш їхати.
картонок нету нигде, кроме как у нас а многие верят, что картонка - это картбланш... а потом пишут в интернетах о своих (не)знаниях
Я не вірю) Але чесно не розумію хто в цій ситуації правий. Тому і пишу тут.
В Германии есть картонки.
картонок нету нигде, кроме как у нас ...
Американська "картонка"
Скільки катаюсь - стільки часу не можу зрозуміти правильний алгоритм проїзду. Сьогодні попався доволі агресивний опонент,який мало не протаранив мене.
Я рухаюсь із Вознесенського на Верхній Вал.Під "картонку", в цей час на Глибочицькій червоний. Опонент рухається із Нижнього валу на розворот чи на Кохум'яцьку. Рухається на зелену допсекцію світлофора. По правилах - і я маю пропускати всіх, і він має пропускати всіх. Але ми вже пересіклись. Я для нього "помеха справа"? Він їде прямо, а я нагло підрізаю? Зачасту всі туплять,але розходяться мирно, але сьогодні я прям відчув бажання людини влаштувати розборку.
Завжди пропускаю всіх коли сам їду на картонку!
Скільки катаюсь - стільки часу не можу зрозуміти правильний алгоритм проїзду. Сьогодні попався доволі агресивний опонент,який мало не протаранив мене.
А коли на стрілку?
А чем картонка от допсекции отличается, кроме того что первая "горит" всё время? И то и то регулируется 8.7.3. Ни у одной нету преимуществ. Т.е. по-хорошему, расходится нужно по помехе справа.
А чем картонка от допсекции отличается, кроме того что первая "горит" всё время? И то и то регулируется 8.7.3. Ни у одной нету преимуществ. Т.е. по-хорошему, расходится нужно по помехе справа.
А хто кому перешкода? Бо ж розмітки нема, хтось ріже і по найкоротшому їде, хтось вважає, що раз їде прямо, то це не поворот і перелаштування
Сигнал у вигляді зеленої стрілки (стрілок) у додатковій (додаткових) секції разом з жовтим або червоним сигналом світлофора інформує водія про те, що рух дозволяється у вказаному напрямку за умови безперешкодного пропуску транспортних засобів, які рухаються з інших напрямків.
Стрілка зеленого кольору на табличці, встановленій на рівні червоного сигналу світлофора з вертикальним розташуванням сигналів, дозволяє рух у зазначеному напрямку при ввімкненому червоному сигналі світлофора з крайньої правої смуги руху (або крайньої лівої смуги руху на дорогах з одностороннім рухом) за умови надання переваги в русі іншим його учасникам, які рухаються з інших напрямків на сигнал світлофора, що дозволяє рух;
різницю виділив.
Сигнал у вигляді зеленої стрілки (стрілок) у додатковій (додаткових) секції разом з жовтим або червоним сигналом світлофора інформує водія про те, що рух дозволяється у вказаному напрямку за умови безперешкодного пропуску транспортних засобів, які рухаються з інших напрямків.
Стрілка зеленого кольору на табличці, встановленій на рівні червоного сигналу світлофора з вертикальним розташуванням сигналів, дозволяє рух у зазначеному напрямку при ввімкненому червоному сигналі світлофора з крайньої правої смуги руху (або крайньої лівої смуги руху на дорогах з одностороннім рухом) за умови надання переваги в русі іншим його учасникам, які рухаються з інших напрямків на сигнал світлофора, що дозволяє рух;
різницю виділив.
Резонно Але як тоді стрілочникам знати, що я рухаюсь на картонку, а не стрілку, і перевага в них?
різницю виділив.
А звідки той що їде на допсекцію знає, що в іншого, наприклад, картонка? Ну і в цілому навпаки. А оскільки вони не знають, тобто фізично жоден з них не бачить що там відбувається у іншого, кожен повинен керуватися правилом "пропустити всіх".
А коли на стрілку?
Всіх крім картонки. (якщо звісно в цьому впевнений)
...
А коли на стрілку?
Всіх крім картонки. (якщо звісно в цьому впевнений)
От на цьому перехресті я навіть не знаю,чи є режим коли одночасно стрілка і зелений тим, хто з Вознесенського.
різницю виділив.
Резонно Але як тоді стрілочникам знати, що я рухаюсь на картонку, а не стрілку, і перевага в них?
Коли станеться ДТП, буде розслідування, яке має ці всі обставини встановити. Якщо учасники ДТП достатньо вперті, то розслідування може тягнутися роками І взагалі, написано по дебільному. В принципі, зі здорового глузду зрозуміло, що вони хотіли сказати, але ж це юридичне формулювання... Множина тих кого пропускає "допсекційник" - необмежена (всіх), а в "картонщика" - обмежена (тільки тих, хто на зелений світлофор). Так що привід посперечатись завжди є.
у Франику теж є такий світлофор (біля драмтеатру, якщо що). Також дуже обережно там завжди їду бо насправді це якась колізія, і думаю таких ситуацій не має бути на перехрестях якщо по хорошому
Рухається на зелену допсекцію світлофора. По правилах - і я маю пропускати всіх, і він має пропускати всіх. Але ми вже пересіклись. Я для нього "помеха справа"?
Яка різниця, що там в опонента? Долаткова секція, чи не додаткова, чи ще щось? Важливо, що у вас. А у вас - картонка, яка зобов'язує пропускати усіх. Значить - треба пропускати усіх. Це отак просто. Більше нічого не треба знати. Якщо ви обидва вже на перехресті - зупиняєтеся, пропускаєте його (і якшо ще хто прискочить - то і інших), і як тільки стає вільно - їдете з перехресті далі.