Шановні, підкажіть будь-ласка як зараз оплачувати штраф, по постанові що був виписана ПП (такий чек десь на 1 метр:-) )? Він має десь "підтягнутися", чи платити за реквізитами "наосліп"?
Шановні, підкажіть будь-ласка як зараз оплачувати штраф, по постанові що був виписана ПП (такий чек десь на 1 метр:-) )? Він має десь "підтягнутися", чи платити за реквізитами "наосліп"?
в приваті24 підтягнеться , там і заплатити
Дякую, а скільки це може зайняти, підтягування?
В Дію підтягує
Добу +-
Добу +-
бувае і менше доби, в тому році платив то підтянулося десь через три чотири години
Не спішіть сплачувати поки не зявиться, зявляється десь через дві доби. В мене був виписаний ПП я зразу сплатив через моно, потім зявився в системі штраф як не сплачений через деякий час він став подвійним.
Не спішіть сплачувати поки не зявиться, зявляється десь через дві доби. В мене був виписаний ПП я зразу сплатив через моно, потім зявився в системі штраф як не сплачений через деякий час він став подвійним.
Абсолютно вірно! Я теж навчений таким досвідом, був період, коли в них нічого не працювало. Сплатив всліпу - штраф не погасився. Вже прийшов, в ДІю і в Приваті відшукується. 2 доби. Дякую всім за відповіді.
через 2 часа 1 час после того как (остановился на кофе-брейк) в штрафы уа появился штраф оплатил тут же двое суток болталось - оплачено, но не погашено на третий день везде (штрафы, дия, кабинет водителя) - погашено
зы. дию пришлось установить ибо некоторое время назад начали пугать е-очердью для легковых на кордон до сих пор процесс не активен, но в дие пришлось перепроверяться....
Маю проблему з оплатою чергового штрафу Прийшло повідомлення у додаток "Штрафи ПДР"---намагався, тут же в додатку, сплатити, а фіг, не виходить Як зазвичай, робив оплату через G-pay...від Привата - відмова у транзакції, а додаток "штрафи" намертво повис й вже пару годин думає, просить почекати... що це таке
закрыть насильно приложение очистить кеш приложения через время попытаться снова или через кабинет водителя можно
закрыть насильно приложение очистить кеш приложения через время попытаться снова или через кабинет водителя можно
додаток так й висить(...примусово його закривав вже декілька разів, коли знову відкриваю - висить на тому ж самому місці До речі, у Дію також не можу зайти...можливо якось це пов'язано?
З 20-го разу вдалося знову увійти у додаток, повторно спробував сплатити...але знову транзакцію відхилено
А в приват 24 приходив штраф?
додаток так й висить(...примусово його закривав вже декілька разів, коли знову відкриваю - висить на тому ж самому місці ...
это покзывает то, что кеш приложения не очищен попробовать через кабинет водителя\дию всяк приоритетнее всяких приматов-моно банков... через них даже коммуналку оплатить - нервы себе похоронить у мну на тещину квартиру председательша похерила гиоц и перевела на приват24 а если у меня его небыло бы?.. бесполезно ругаться а счета примат выставляет настолько горбато, то ничего по ходу дела подправить не дает а тут штраф.... уж спокойнее в ощад ножками зайти, чем через примат оплатить... ИМХО
хотя вот у меня свежий пример, что через штравф.уа оплата засчиталсь. на третий день погасилось везде
додаток так й висить(...примусово його закривав вже декілька разів, коли знову відкриваю - висить на тому ж самому місці ...
это покзывает то, что кеш приложения не очищен попробовать через кабинет водителя\дию всяк приоритетнее всяких приматов-моно банков... через них даже коммуналку оплатить - нервы себе похоронить у мну на тещину квартиру председательша похерила гиоц и перевела на приват24 а если у меня его небыло бы?.. бесполезно ругаться а счета примат выставляет настолько горбато, то ничего по ходу дела подправить не дает а тут штраф.... уж спокойнее в ощад ножками зайти, чем через примат оплатить... ИМХО
хотя вот у меня свежий пример, что через штравф.уа оплата засчиталсь. на третий день погасилось везде
ну незнаю , я недавно через приват 24 платив, коли штраф зьявився, то все норм, сьогодні перевірив пише штрафів нема
спробуйте може через телеграм-бот @shtrafyPDRbot сплатити
Всім дякую за поради Зрештою, дружині у Дію підтягнулося й без питань через приват сплатила... а мені так й не вдалося ...а від ще й добряче перепало за перевищення))
моя навіть нічого не сказала, коли я сказав що штраф за розворот через подвійну суцільну 8 євро.
Всім дякую за поради Зрештою, дружині у Дію підтягнулося й без питань через приват сплатила... а мені так й не вдалося ...а від ще й добряче перепало за перевищення))
а в приват тобі підтягнулося, бо мені в приват штраф підтягнувся через годин 5, то через приват і заплатив