Що скаже Автоуа? Відкрутить колеса чи ні? Ну і для ремонту авто гайки буде крутити чи ні? Ось такий може якийсь роторний ключ для колес? Про акумуляторний гайкокрут читав, кажуть що якщо не часто використовувати то акумулятор помре бистро. Може хто таким інструментом користується то порадьте що купити, мені треба на подарунок купити і подарити Гайкокрут
Що скаже Автоуа? Відкрутить колеса чи ні? Ну і для ремонту авто гайки буде крутити чи ні? Ось такий https://prom.ua/ua/p1925256248-klyuch-elektrichnij-12v.htmlЧи може якийсь роторний ключ для колес? Про акумуляторний гайкокрут читав, кажуть що якщо не часто використовувати то акумулятор помре бистро. Може хто таким інструментом користується то порадьте що купити, мені треба на подарунок купити і подарити
можу помилятися, але гайковерт дротовий - то якесь непорозуміння і профі й аматори вже давно користуються бездротовими... якщо береш на подарунок річ, що не буде часто використовуватись - така собі ідея подарунка читав багато відгуків про акамуляторні, що з аліекспреса тягають за 1000+- грн, немає там проблеми з акумами за нечастого користання, я й сам бачу по своїм ак.інструментам, що та проблема надумана.
з посиланням щось не той во
Що скаже Автоуа? Відкрутить колеса чи ні? Ну і для ремонту авто гайки буде крутити чи ні? Ось такий https://prom.ua/ua/p1925256248-klyuch-elektrichnij-12v.htmlЧи може якийсь роторний ключ для колес? Про акумуляторний гайкокрут читав, кажуть що якщо не часто використовувати то акумулятор помре бистро. Може хто таким інструментом користується то порадьте що купити, мені треба на подарунок купити і подарити
можу помилятися, але гайковерт дротовий - то якесь непорозуміння і профі й аматори вже давно користуються бездротовими... якщо береш на подарунок річ, що не буде часто використовуватись - така собі ідея подарунка читав багато відгуків про акамуляторні, що з аліекспреса тягають за 1000+- грн, немає там проблеми з акумами за нечастого користання, я й сам бачу по своїм ак.інструментам, що та проблема надумана.
з посиланням щось не той во
виправив
Або запитай "агентуру" під які акуми є вже інструмент, або якщо нема, то даруй той під який без проблем докупити інші інструменти.
Або запитай "агентуру" під які акуми є вже інструмент, або якщо нема, то даруй той під який без проблем докупити інші інструменти.
Дякую. Подивився по про крафту то відгукі не дуже і ціна 3840. То думаю від акумулятора буде краще і характеристики читав то і міцність більше ніж в акумуляторного , посилання в першому повідомленні подивись
під ранню угоду ціна іде $10-15 з алі. акум від макіти, прокрафту, револьт, техас здається - тобто вибір є. але якщо то єдиний буде на тому акумі інструмент - то хз чи воно того варте
Тут краще визначитьсь чи людині взагалі такий подарунок потрібен. Наприклад я б точно не зрадів. Як альтернатива в таку ціну можна подарувати акумуляторну мінімийку.
під ранню угоду ціна іде $10-15 з алі. акум від макіти, прокрафту, револьт, техас здається - тобто вибір є. але якщо то єдиний буде на тому акумі інструмент - то хз чи воно того варте
+100_не вартує той "подарунок", як планує ТС, таких конських грошей - майже $100, карле! ... яким раз на рік(й то не факт) буде обдарований користуватися
Згоден за 100$ можє і не треба. Я давав посилання вище на гайкокрут від акумулятор авто який працює. Ось( не реклама) https://avtosonata.com/ua/p1925256248-klyuch-elektrichnij-12v.html і ціна майже в два рази дешевше. Міні мийка йому не треба, в нього на роботі е Керхер К7, це чисто біля гаражу інколи крутити гайки
То може просто класний набор ручних інструментів купили в кейсі
Гайкокрут - не до порівняння до набору. Є куру речей, де найгірший гайкокрут зробить то, шо не під силу найкращому набору.
То може просто класний набор ручних інструментів купили в кейсі
інструментів в нього повний гараж :GRIN : а цей гайкокрут тіпа для полегшення для покрутит гайки бо вік вже не той 60+ зірвати гайки то інструменту хватає а цим вже викручувати і закручувати
Інструменту багато не буває))) я сам днями згадав що такий девайс маю - коли треба було зірвати наче не такі і давні гайки, але вони років 4-5 майже постійно у волозі(м'яко кажучи, бо там хлів і свинка живе). То 2-3 секунди на гайку і пішло. Пробував перед тим вручну - одну зірвав, ініші сиділи як закипівші. ПО ходу сила китайського удару таки має значення
Інструменту багато не буває))) я сам днями згадав що такий девайс маю - коли треба було зірвати наче не такі і давні гайки, але вони років 4-5 майже постійно у волозі(м'яко кажучи, бо там хлів і свинка живе). То 2-3 секунди на гайку і пішло. Пробував перед тим вручну - одну зірвав, ініші сиділи як закипівші. ПО ходу сила китайського удару таки має значення
Там не сила, а саме ефект дрррр грає рояль. Егор, а слухай. Я тут згадав про дуже корисний гайкокрут - собі на такого плану заглядаю, але поки не обирав. Кутовий! Ото дійсно корисна штука. Типу такого ( просто для прикладу взяв що на очі попало) https://rozetka.com.ua/ua/ryobi-5133006311/p489216004/
Там не сила, а саме ефект дрррр грає рояль. Егор, а слухай. Я тут згадав про дуже корисний гайкокрут - собі на такого плану заглядаю, але поки не обирав. Кутовий! Ото дійсно корисна штука. Типу такого ( просто для прикладу взяв що на очі попало) https://rozetka.com.ua/ua/ryobi-5133006311/p489216004/
а для чого ця штука? Судячи по фото то мабуть для квартири щось легеньке прикрутити відкрутити і ціна 3499 і це без акума і зарядного то навіщо та цяцька за такі гроші
а який саме девайс?
а який саме девайс?
гайковерт китайський) $15 свого часу обійшовся
а для чого ця штука? Судячи по фото то мабуть для квартири щось легеньке прикрутити відкрутити і ціна 3499 і це без акума і зарядного то навіщо та цяцька за такі гроші
зараз знов напишуть що все на світі з алі скупив, але по акції - чого б і ні)
Отакий на чорну п'ятницю за $21 обійшовся, з акумом. Без регулювань, але має тріскаскачку. Днями масло міняв, зручна штука - бо вистачає пару см простору щоб застосувати. Єдине що вихід 3/8 дюйма, то взяв жміньку перехідників до стандартних головок на 1/2 і 1/4
...
зараз знов напишуть що все на світі з алі скупив, але по акції - чого б і ні)
Отакий на чорну п'ятницю за $21 обійшовся, з акумом. Без регулювань, але має тріскаскачку. Днями масло міняв, зручна штука - бо вистачає пару см простору щоб застосувати. Єдине що вихід 3/8 дюйма, то взяв жміньку перехідників до стандартних головок на 1/2 і 1/4
ну за 21$ може і можна купити але не за 5000 тис грн як вище посилання
Так 5000 то з самих дешевих. Насправді якщо уявляєш кріплення пластини патрубків пічки - то там без такого нема чого робити. Або шпильки на колекторі. Насправді вони досить потужні щоб і колесо відкрутити