Потік бойлер, придбав заміну. Куди подіти старий (100л) ?
Сусід свій старий також нікуди не пристроїв, в тамбурі скоро не пройти. Потенційно потрібно здати 2шт потікших бойлера.
Гулив, телефонував, але ті хто раніше самовивозив зараз не працюють.
Можна рукомийник в гаражі зробити, а по темі у самого теж стоїть в коробці теж потікший бойлер то як може знайдете куди діти то відпишіть будь ласка в темі
Вас що в Гугл забанили? Мангал з бойлеру Другсобутильник зробив собі металевий ящик на березі дачного кооперативу, щоб не тягати кожен раз з дому на кладку рамки, прикормку, всякі рибацькі причандали…
Вас що в Гугл забанили? Мангал з бойлеру Другсобутильник зробив собі металевий ящик на березі дачного кооперативу, щоб не тягати кожен раз з дому на кладку рамки, прикормку, всякі рибацькі причандали…
на 12-му поверсі?
А я думаю з чого-б зробити пару нових мангалів. Мій за 15 років прогорів. Робив з газового балону
Все має свої + та -. Тому в мешканців багатоповерхівок майже ніколи немає зварювального апарату. І тому вони, майже завжди ,обмежені у варіантах куди діти непрацюючий бойлер варіантами : смітник/знайомий рукожоп, який щось з нього зробить.
Если бак стальной - один заберу. Пишите. НО только если сталь. Ті-тесн та енамель ( ємаль) - викидайте самі
Если бак стальной - один заберу. Пишите. НО только если сталь. Ті-тесн та енамель ( ємаль) - викидайте самі
а у Атлантика який бак?
з бойлерів роблять буржуйки для ЗСУ. Один такий пункт є/був на ринку Виноградар
а у Атлантика який бак?
Так різні бувають. Я це ще на арістонах вивчав, коли мені "сірий" підсунули. Це або в номері моделі або в книжці написано
з бойлерів роблять буржуйки для ЗСУ. Один такий пункт є/був на ринку Виноградар
Роблять, але вони не дуже. Як на буржуйку метал затонкий, недовговічна та сам корпус недовго тепло тримає.
От з балонів - ото непогані виходять. Хоча теж недовго тримають тепло.
Территориально де? Есть возле пл. Валерия Марченко (Интернациональной) ОСББ, собирает для буржуек, вівозять регулярно,можно сдать им.
а у Атлантика який бак?
Так різні бувають. Я це ще на арістонах вивчав, коли мені "сірий" підсунули. Це або в номері моделі або в книжці написано
почитав , ось Бак водонагрівачів Atlantic виготовляється з емальованої сталі. Деякі моделі мають додаткове покриття цирконієм для покращення захисту від корозії.
виготовляється з емальованої сталі.
З відкритим вогнем це несумісне. Тим паче робити з такого буржуйку - вона так штиняти буде поки буде обгорати ємаль, а потім миттєво прогорить. Хіба що використовувати просто як бочку для паління дров на вулиці
З відкритим вогнем це несумісне. Тим паче робити з такого буржуйку - вона так штиняти буде поки буде обгорати ємаль, а потім миттєво прогорить. Хіба що використовувати просто як бочку для паління дров на вулиці
це точно , краще зробити рукомийник в гаражі можна даже з підігрівом
це точно , краще зробити рукомийник в гаражі можна даже з підігрівом
Помалювати чорною фарбою та зробити літній душ. 80-100літрів досить пристойний вийде.
Сусід свій старий також нікуди не пристроїв, в тамбурі скоро не пройти. Потенційно потрібно здати 2шт потікших бойлера.
Якщо не придумаєш, що з нього зробити і впадло кудись везти, вистав просто біля контейнера зі сміттям, за півгодини зникне.
Якщо не придумаєш, що з нього зробити і впадло кудись везти, вистав просто біля контейнера зі сміттям, за півгодини зникне.
Півгодини?! У нас таке "добро" стоїть тижнями.
Півгодини?! У нас таке "добро" стоїть тижнями.
бомжі разом з ЖЄКом нюх втратили
Бомжам воно непотрібно, бо його не сдаси нікуди. ЖЕКу воно теж непотрібно, бо вивозити непобутовий хлам для них гемор.