Народ, а що скажете за Skoda Enyaq машинку? Пройшовся пошуком, за останні 9 місяців, як мінімум, жодної згадки.
Якісь кращі альтернативи є?
Адаптивний круїз, в тому числі стоп-старт в пробках, втримання в полосі, HUD, панорама, 360 камери, навіть наче в деяких компл. є автопаркування, підігрів руля, шторки в картах задніх дверей, ЛЕД фари, розпізнавання знаків. Підігрів батареї наче є. 400км дальність ходу ок.
Альтернативи за такою ж ціною? Дивлюсь на німецький (європейський) ринок, б\у, пробіг від 6ткм до 12ткм.
Пройшовся пошуком, за останні 9 місяців, як мінімум, жодної згадки.
Бо дорого, мабуть За ті ж гроші з китаю можна пригнати новий ІД4.
ну з китаю все дешевше буде, але ж питання не тільки в грошах, хоча я і розглядаю варіанти якраз по ціні.
Я навіть не знаю, як порівнювати, наприклад, ті ж LED фари на шкоді та на китайському. Просто "LED headlight" воно якось не інформативно. Також треба розуміти, наскільки безпечно та стабільно працює ACC разом з підрулюванням та наскільки плавний стоп-старт в пробках. Шумка і т.д... як це все порівнювати? Щодо китая є тут побоювання.
Ці ковбаски різних калібрів від ФВ приблизно одне й те саме. Якщо треба трохи більше місця і вище посадку - то Еніак дуже норм. Особливо купе з панорамою імхо. Маю повний набір тих самих асистентів на купрі - все працює стабільно. Ще плюс шкоди - здається що там на кермі звичайні олдскульні несенсорні кнопки. І класичне управління круїзом