У Чернівецькій області діють 3 цілодобові автомобільні пункти пропуску із Румунією.
- Порубне - Сірет.
- Дяківці - Раковець.
- Красноїльськ - Вікову де Сус.
Хто якими користувався ?
Порекомендуйте маршрути проїзду до них.
Стан доріг, останні АЗС перед кордоном…
-----
Я завжди (в липні) їхав через місто Чернівці на Порубне/Сірет. Останні роки час проходження перетину кордону збільшується. Час очікування від 4ох годин.(Наприклад в 2024 році в румунів не працювала база...стояли 7+ годин)
Що до АЗС, то як правило заправляюсь газом на БРСМ (у с. Вовчківці), ще деклька літрів доливаю на ВОГ перед самим кордоном.
3 цілодобові автомобільні пункти пропуску із Румунією.
Назва пункту пропуску/ пункту контролю Красноїльськ Вид сполучення автомобільний (крім вантажного)/пішохідний Категорія пункту пропуску, режим роботи міжнародний/з 08.00 до 20.00
Останні два чи три роки їзжу через Красноїльськ. Якщо по маршруту підходить, іншого варіанту і розглядати не треба.
Черг немає, природа красива, що у нас, що у румунів. Дорога гарна, трохи повільна на початку у румунів, але то таке. Зато у румунів видно, куди гроші ЕС йдуть - дуже та частина регіону розвинулась за останні роки, будують і будують.
Їхав по дорозі з Сторожинця. АЗС не пам"ятаю, мабуть десь в Сторожинці і остання, хоча здається є і ближче. Немає там такого потоку, щоб АЗС спеціально перед кордоном будувати. Зараз різниця в ціні у нас з румунами неочевидна, то немає сенсу набирати тут пальне прям під кордоном.
Категорія пункту пропуску, режим роботи міжнародний/з 08.00 до 20.00
Цілодобовий він
Останні два чи три роки їзжу через Красноїльськ. Якщо по маршруту підходить, іншого варіанту і розглядати не треба.
Черг немає, природа красива, що у нас, що у румунів. Дорога гарна, трохи повільна на початку у румунів, але то таке. Зато у румунів видно, куди гроші ЕС йдуть - дуже та частина регіону розвинулась за останні роки, будують і будують.
Підкажіть, будь-ласка, по маршруту на Красноїльськ /Вікову де Сус. Якщо їхати зі сторони Коломиї(Снятина): Поворот на право за Берегометом на Сторожинець, Красноїльськ… (дорога Т 2607 далі Т 2608)-?
Підкажіть, будь-ласка, по маршруту на Красноїльськ /Вікову де Сус. Якщо їхати зі сторони Коломиї(Снятина): Поворот на право за Берегометом на Сторожинець, Красноїльськ… (дорога Т 2607 далі Т 2608)-?
Оптимально так. Інші розглядати не варто.
Йшов собі кордон нормально... хто його дальше так покалічив. Оминає городи, чи як?
Трохи не по темі, але б я порадив Солотвино. Без черг. АЗС в 500 метрах
Якщо їхати зі сторони Коломиї(Снятина): Поворот на право за Берегометом на Сторожинець, Красноїльськ… (дорога Т 2607 далі Т 2608)-?
Я їхав з Берегомета, але не з вашого, а з вижницького. Проїзжаєш Сторожинець, і в центрі на перехресті ідеш прямо, а не наліво, як на Чернівці.
З вашого напрямку треба з"ясувати, що з дорогою через перевал. Їздив до війни там, частина дороги здається взагалі грунтовка.
Трохи не по темі, але б я порадив Солотвино. Без черг. АЗС в 500 метрах
Солотвіно ОК, якщо далі на Угорщину. По румунії південна траса все ж таки з Сучави йде.
А якщо в Клуж?
Якщо з Західної, то є варіанти, так. З Києва - менше. Хоча, я якось їхав Бухарест-Трансальпіна-Дяково-Київ )
У Чернівецькій області діють 3 цілодобові автомобільні пункти пропуску із Румунією.
- Порубне - Сірет.
- Дяківці - Раковець.
- Красноїльськ - Вікову де Сус.
Хто якими користувався ?
Порекомендуйте маршрути проїзду до них.
Питання не зовсім конкретне. Україна\Румунія а дальше куди ??? На мадярів, Сербію з подальшою Монте Негро, Хорватією чи Албанію. Чи може Болгарія\Греція.