Традіційно пропоную до придбання в дорозі, AUDI А4 PREMIUM PLUS 2014 WAUFFAFLXEN032283 мінімальні пошкодження, чесний пробіг 149 тисяч миль підтверджений, повний привід, 2 літри TFSI, дуже красива білосншжна машина, від страхової.
Лот мною відіграний і оплачений.
Ціна розмитненої машини в УкраЇні 8950$ (взагалі не ціна для Ку5 ).
По оплаті 4650 відразу і 4050 платежі після прибуття в Клайпеду, ціна вказана з умовою придбання лота в дорозі, ціна машини в наявності буде не менше 10000$, також залишаю за собою право на підвищення ціни ближче до дати прибуття(+- 2 місяці), в ціну включені транзитні(червоні) номери і договір купівлі-продажу, додатково сертифікація і постановка на облік в ТСЦ.
Зв'язок 0985509255 телефон/Вайбер/Телеграм.
Ціна в тексті оголошення скопійована з Ку5 і не відповідає заголовку
Ціна в тексті оголошення скопійована з Ку5 і не відповідає заголовку
Та гаразд), що і чому не відповідає)))?
А4 моя та Ку5 моя та все скрізь відповідає і пробіг і ВІН код і ціна і все інше
П.С. Ще є А5 у мене, там також все відповідає дійсності).
Чекушка на месте это самое главное! стабильность! кто там будет разбираться почему он горит? может из-за спущенных колес? или омывайку долить? или "просто масляный фильтр поменять за 2 копейки"? очередная красивая обертка конфеты. а начинка? кто знает?
Чекушка на месте это самое главное! стабильность! кто там будет разбираться почему он горит? может из-за спущенных колес? или омывайку долить? или "просто масляный фильтр поменять за 2 копейки"? очередная красивая обертка конфеты. а начинка? кто знает?
Ради справедливости чекушка горит у большинства милф тех лет. Ну и цена подразумевает некий риск и секс. Ухоженое на месте других денег стоит.
Ну и цена подразумевает некий риск и секс.
учитывая что в описании аукциона была проблема с ходовой, то она добавится к проблеме по мотору.
Так зрозуміліше?
Та що ж вам неймется то складається враження що ваше основне життєве завдання ганяти за мною по форумах у пошуках де можна п'ять копійок ставити, ну ось не інакше як вже щось особисте , ви ось чому то вирішили по фото Ску купити а не на РІА в наявності і навіть слухати не хотіли про те що робити це з нею потрібно від 15 моєделного і ні як інакше, навіть вашу машину з вашим префітом в 1000 два рази зайрати хотіли, н ви книги писали а тепер незрозуміло що хочете ганяючи по форуму у спробах на вентилятор накидати
П.С. Ще раз, вам для розуміння, помилку подібний ВАГ видає при АКБ що підсів, і це без наявності додаткових гарячих індикаторів і повідомлень практично завжди і є причиною його появи.
П.П.С. Хочете поговорити про проблеми придбання авто по фото то створіть тему і я із задоволенням в ній візьму участь, а флудити одним і тим же в рекламних темах я думаю зайве, можете піти в офлайн на якийсь час.
Ради справедливости чекушка горит у большинства милф тех лет. Ну и цена подразумевает некий риск и секс. Ухоженое на месте других денег стоит.
100% і не факт, що воно не буде повним тоталом або повним корчем на перевірку.
Так зрозуміліше?
А, не побачила, тут має бути так Ціна розмитненої машини в УкраЇні 8700$ (взагалі не ціна для А4 ).
Хоча і 8950 теж не близька не ціна для подібної А4 в Україні.
Ну и цена подразумевает некий риск и секс.
учитывая что в описании аукциона была проблема с ходовой, то она добавится к проблеме по мотору.
Він код відкритий) WAUFFAFLXEN032283 кому буде цікаво ще й Карфакс за запитом скину
Та що ж вам неймется то складається враження що ваше основне життєве завдання ганяти за мною по форумах у пошуках де можна п'ять копійок ставити
Ого,дякую за лекцію! Тепер усе зрозуміло:я не просто цікавлюсь машинами,я – головний герой вашого персонального трилера. Дивно тільки, що ваши «думки» про підсівший АКБ так і не змінюють того факту, що я можу мати власну думку і вибір — навіть якщо вони відрізняються від ваших канонів. Але не хвилюйтесь,я вже відчуваю себе винуватим за те,що наважився висловитися в темі,де, судячи з усього,єдиний закон — це ваш. Цікаво, що мій розповідь про покупку авто, який я надіслав особисто вам, раптом був згаданий на загальному огляді. Я, чесно кажучи, не очікував, що «особиста історія» перетвориться на публічний пост. Було б приємно, якби наступного разу такі речі узгоджувалися заздалегідь — інакше виходить, що конфіденційність у вас, здається, має своє власне трактування.
Сергій), ваша думка дуже цінна навіть для мене теж, ще раз ви можете створити тему наприклад "про проблеми покупки машини по фото на Американській смітнику" я з задоволенням в ній візьму участь, для цього не варто бігати по всіх моїх темах у пошуках "чекушки" або описаних на сторінці лота ушкодженнях .
А якщо у вас є якась претензія до мене або я вас чимось образила, то не соромтеся пишіть прямо!!!
Ваші думки, це ваші думки), а у мене таки чітко сфрмовані за більш ніж десяток років канони, а це тисячі машин, що пройшли через мене, ще раз я ні кого не змушую купувати машини по фото, це можна зробити в наявності в Україні після відвідування сервісу та діаностики, а ось чого вам не можу я зрозуміти не можу .
я можу мати власну думку і вибір — навіть
Можете звичайно), можете свою тему створити, знайти однодумців ітд, я навіть в ній з задоволенням візьму участь , але ви вже не менше ніж 6-й "чекушке" дивуєтесь як будто щось дивовижне побачили, флудите ви просто в темах продаж при чому ні про що .
В мене скалалося враження, що насправді ви самі непроти пофлудити в своїх темах
Та що ж вам неймется то складається враження що ваше основне життєве завдання ганяти за мною по форумах.
Раньше знакомились по другому
В мене скалалося враження, що насправді ви самі непроти пофлудити в своїх темах
Пофлудити в своїх темах і в чужих речі різні хоча я і за здорову конкуренцію, і за об'єктивну оцінку, і за розумний хейт але ось маніакальне преслідування в пошуках до чого придолбаться зі списаною машиною з американською допомогою це на мій погляд, і якщо дуже м'яко то прямо не інакше чим не безуміє
Та що ж вам неймется то складається враження що ваше основне життєве завдання ганяти за мною по форумах.
Раньше знакомились по другому
Раньше и деревья были большими), да и мы некоторым образом уже и знакомы
Пофлудити в своїх темах і в чужих речі різні хоча я і за здорову конкуренцію, і за об'єктивну оцінку, і за розумний хейт але ось маніакальне преслідування в пошуках до чого придолбаться зі списаною машиною з американською допомогою це на мій погляд, і якщо дуже м'яко то прямо не інакше чим не безуміє
Я мав на увазі, що ви досить емоційно все це сприймаєте. Особисто я, просто не звертав би на це уваги
Я мав на увазі, що ви досить емоційно все це сприймаєте. Особисто я, просто не звертав би на це уваги