підкажіть в Києві СТО, що спеціалізується на американських авто. Зокрема цікавить огляд та оцінка технічного стану Dodge Charger 2016 року
Mopar Garage на Софіївський борщагівці. Або trax service на Квітневому провулку, теж ці машини знають. Але я б мабуть за перший варіант, бо другі трохі токсичні як на мене.
Дякую
Всім привіт,
підкажіть в Києві СТО, що спеціалізується на американських авто. Зокрема цікавить огляд та оцінка технічного стану Dodge Charger 2016 року
для оцінки мопар гараж. а на майбутнє
в мене по суті те саме авто, просто зовні інше. якщо по ходовці, ТО, то не треба тобі мопар гараж...там дорого. я можу порекомендувати СТО у автоуашника властелина колец Веталя (на оболоні) демократичний цінник, дуже швидко, бо вправні майстри.
якщо по двигуну Pentastar, то можна і мопар гараж. Принаймні у людей приблуда є для заміни ГРМ. вже показник
коробка там вимагає ...тільки заміни олоиви раз в 40-50к. більше вона нічого не вимагає якщо в тебе HEMI...то він теж вимагає тільки заміни оливи. його ГРМ майже вічний і простий як кут будинку
по електриці, як на мене, то треба не спеціалізоване сто (бо електрика там дуже проста по сучасних мірках, я б сказав примітивна), а автоелектрик від бога. В Києві, нажаль, не можу порекомендувати. От на малій батьківщині є такий (біля кременчука) - зі всієї України до нього тягнуть...і недорого бере (нещодавно врятував мені доджа, куди заліз інший криворукий електрик, коли відключав сигналізацію )