Залишились ще адекватні місцеві виробники? Раніше був прикольний магазин на Васильківській, де зібрано багато українських виробників на будь який смак і кошт, але, на жаль, вже роки 3 як нема. Може десь щось схоже лишилось?
PS Якщо що - цікавить отакого плана моделі
https://share.google/XhVNOZWtaHtvhfghr На Оболоні е сток чобіток. Мабуть великий вибір ще на Троещіні. Ну і якщо не тільки наш виробник то на Алі схожі від 23$ не шкіра
https://share.google/XhVNOZWtaHtvhfghr На Оболоні е сток чобіток. Мабуть великий вибір ще на Троещіні. Ну і якщо не тільки наш виробник то на Алі схожі від 23$ не шкіра
Ооо, він там живий? Я думав вся мережа вже всьо. Це гуд,але поки не в Києві, то шукаю що може є онлайн.
Воєнторги, до речі, мають досить великий вибір взуття, крім берців.
Щось подібне бачив у магазинах Mida. Магазини гугляться, є інтернет магазин. Як на мене на фото скоріше кросівки ніж туфлі. Якщо не обовязково вітчизняного виробництва то я бачив подібні в магазинах Puma та Nike. У стокових магазинах цих брендів у Києві подібні моделі коштуватимуть майже як Міда. Правда і якість у Puma не істотно відрізнятиметься від Mida.
оскільки у нас тут з офлайновими магазинами одягу взуття не дуже, магазини є, але асортимент в них , зараз переважно замовляю на розетці чи в епіцентрі. У відділенні поміряв, не підійшло - відмовився. Пуму брав в епіцентрі по акції завжди, зимові черевики, кросівки. Замовляю 2 розміри, від одного відмовляюся. Не знаю, чи оригінал, поки що ношу нормально. Здається на пошті ще шафа пункт відкрила, проте там я нічого ще не замовляв.
Щось подібне бачив у магазинах Mida. Магазини гугляться, є інтернет магазин. Як на мене на фото скоріше кросівки ніж туфлі. Якщо не обовязково вітчизняного виробництва то я бачив подібні в магазинах Puma та Nike. У стокових магазинах цих брендів у Києві подібні моделі коштуватимуть майже як Міда. Правда і якість у Puma не істотно відрізнятиметься від Mida.
Весною був в Міда коштує немало, а виглядає якось Пума і Найк будуть, скоріш за все, не шкіра, там де шкіра, то і прайс вже буде відповідний. Враховуючи розхерачені склади+розмір ходовий, то думаю все хороше вже давно вигрібли.
Весною був в Міда коштує немало, а виглядає якось Пума і Найк будуть, скоріш за все, не шкіра, там де шкіра, то і прайс вже буде відповідний. Враховуючи розхерачені склади+розмір ходовий, то думаю все хороше вже давно вигрібли.
Пума буде не шкіра. Найк швидше за усе - шкіра. Щодо ходового розміру то я вже сам заплутався які розміри чоловоічого взуття зараз ходові. Часто відвідую київські аутлети відомих брендів тому що доводиться малому купувати по 5-8 пар кросівок на рік (лапа росте - вже 46 тисне) то у мене враження що кросівки швидше за усі розбирають 45 та 46. Раніше 43 вважався ходовим, але зараз у стокових магазинах його повно.
Ооо, він там живий? Я думав вся мережа вже всьо. Це гуд,але поки не в Києві, то шукаю що може є онлайн.
якщо онлайн то на Алі багато схлжих Забиваєш в пошуку на Алі по фото і дивишся ну і сток чобіток думаю е онлайн замовлення, ось з Алі для прикладу
не живий На ГероївДніпра на ринку є BELSTA
Але я беру ( зараз до речі слушний час) раз на 3 роки пару НБшек по акції (типу минулий сезон) І не знімаю поки подошви не протираю.
не живий На ГероївДніпра на ринку є BELSTA
Але я беру ( зараз до речі слушний час) раз на 3 роки пару НБшек по акції (типу минулий сезон) І не знімаю поки подошви не протираю.
яку модель НБ береш? І де? А то мій постачальник вже не займається НБ
декілька пар носив і ношу схожих спортивних туфлів від міди. як літніх так і осінніх. в них зручно за кермом і в офісі. якісна натуральна шкіра, пошив, підошва, устілка шкіряна. носяться довго. в деяких моделях ортопедична устілка. пума чи адідас будуть гірше по якості ще і з синтетичної шкіри. не знаю що зараж є в наявності , купляв давно. ні як не зношу щоб купити нову пару . пол співідношенню якість ціна мабуть краще не знайти. і підтримка вітчизняного виробника.
Залишились ще адекватні місцеві виробники? Раніше був прикольний магазин на Васильківській, де зібрано багато українських виробників на будь який смак і кошт, але, на жаль, вже роки 3 як нема. Може десь щось схоже лишилось?
а не краще щось на ансверсі замовити?
За ці гроші в аутлетах можна аналогічні Найк чи Нью беленс купити, з натуральної шкіри/замши (а може й дешевше знайдуться). Якість у цих двих брендів непорівняно вищою буде.
За ці гроші в аутлетах можна аналогічні Найк чи Нью беленс купити, з натуральної шкіри/замши (а може й дешевше знайдуться). Якість у цих двих брендів непорівняно вищою буде.
на рахунок якості я б дуже поспорила)) не знаю як можна зносити конверси)) ну звісно якщо в тебе вони не одна єдина пара)
на рахунок якості я б дуже поспорила)) не знаю як можна зносити конверси)) ну звісно якщо в тебе вони не одна єдина пара)
Я писав відповідь коли висів лише приклад Polo - за моїм досвідом продукція дуже посередньої якості, особливо взуття. Конверс на сьогодні належить Найк, ціна та якість +/- однакова. Але за моїм досвідом (і дивлячись як взуття зношує син) саме для використання у якості повсякденного а не спортивного взуття Нью Беленс найкращі і за зручністю і за витривалістю. Хіба що Asics може конкурувати, але його в Україні особливо і немає зараз.
Я писав відповідь коли висів лише приклад Polo - за моїм досвідом продукція дуже посередньої якості, особливо взуття. Конверс на сьогодні належить Найк, ціна та якість +/- однакова. Але за моїм досвідом (і дивлячись як взуття зношує син) саме для використання у якості повсякденного а не спортивного взуття Нью Беленс найкращі і за зручністю і за витривалістю. Хіба що Asics може конкурувати, але його в Україні особливо і немає зараз.
я теж постійно в НБ весна, осінь, зима. Подобається 501/515/574 модель. Так би мовити класіка
Взяв у цих собі модель осінніх.
Вже 2 сезони відносив і вигляд дуже гарний, ще на декілька вистачить
а що вам в спортивному або приспортивленому взутті від тої натуральної шкіри? Це ж не модельні туфлі. Сучасні матеріали найків пум і адідасів не гірше на нозі. Спортивне взуття де і навантаження, і дихати треба взагалі шкіра давно не використовується. Хіба для якихось вставок.