Вчора став перед вибором, вкладати гроші в сабж чи продати. В результаті Омежка була продана. Тепер стою перед вибором, що взяти на заміну? Машина абсолютно влаштовувала, хіба 2 літри часом для неї було малувато, але на механіці це не дуже відчувалось. Що порадите?
Посоветую: 1. Огласить бюджет 2. Пожелания 3. Потребности
Посоветую: 1. Огласить бюджет
Максимум 40. Але оскільки машина для мене тільки транспортний засіб, то переплачувати не хочеться. Важливе співвідношення ціна/що за цю ціну отримаю.
2. Пожелания
Має бути седан достатньо великий і комфортний, коней більше, ніж 135, як було в Омеги. Колега по роботі пересів з такої ж Омеги на Акорд, враження, що в Акорді шумоізоляція відсутня взагалі і низенький він.
3. Потребности
- Їздити на роботу - 70% часу - Їздити на вихідних на природу 25% часу - Подорожі по Україні - 5% часу З точки зору пробігу, то мабуть десь порівну.
Посоветую: 1. Огласить бюджет
Максимум 40. Але оскільки машина для мене тільки транспортний засіб, то переплачувати не хочеться. Важливе співвідношення ціна/що за цю ціну отримаю.
2. Пожелания
Має бути седан достатньо великий і комфортний, коней більше, ніж 135, як було в Омеги. Колега по роботі пересів з такої ж Омеги на Акорд, враження, що в Акорді шумоізоляція відсутня взагалі і низенький він.
3. Потребности
- Їздити на роботу - 70% часу - Їздити на вихідних на природу 25% часу - Подорожі по Україні - 5% часу З точки зору пробігу, то мабуть десь порівну.
Бери Пассат, по крайней мере чувства, что поменял шило на мыло, как если б пересел на Аккорд, не будет.
Мне аккорд показался ведром даже после старой вектры, так что не удивительно, что твоему другу он показался ведром после омеги.
+1 за пассат, ну или новый аккорд потестить. Как вариант крайслер 300С (но он дороже, хотя ИМХО после омеги бутет самое оно).
В принципе за эти деньги я бы и Рекстон глянул.
+1 за пассат, ну или новый аккорд потестить. Как вариант крайслер 300С (но он дороже, хотя ИМХО после омеги бутет самое оно).
Аккорд - уже потестили. Вывод объективный сделали - Крайслер - ф топку. Голосую за Пасцат. Или за вектру, если за меньшее количество денег.
Корейцев лучше сразу в топку, после опеля конца 90-ых - будут смотрется убого, человек просто не поймет, за что отдал в 3 раза больше денег.
Корейцев лучше сразу в топку, после опеля конца 90-ых - будут смотрется убого, человек просто не поймет, за что отдал в 3 раза больше денег.
ну не скажи. грандер весьма хорош
Вчора став перед вибором, вкладати гроші в сабж чи продати. В результаті Омежка була продана. Тепер стою перед вибором, що взяти на заміну? Машина абсолютно влаштовувала, хіба 2 літри часом для неї було малувато, але на механіці це не дуже відчувалось. Що порадите?
Пассат Форд Мондео С300 Суперб
Пыжо 407
б/у рассматриваешь? если да то тут побольшек выбо будет Вольво ЕС80 Мерс Е БМВ Е39(посл годов выпуска) Лексус ЖЕ ЕС
кадилаки и тп
Колега по роботі пересів з такої ж Омеги на Акорд, враження, що в Акорді шумоізоляція відсутня взагалі і низенький він.
За шумоїзоляцією до корейців та японців ходити не варто. Це явно не найсильніша їх сторона.
ES годика 2003-2004 будет ОЧЕНЬ хорошо после омеги!
Що таке ES?
Б/У розглядаю, але поріг має бути меншим десь мабуть 25, бо не відомо, що там може вилізти.
Питання про корейців, сидів в Сонаті і Меджентісі. Явно негативних емоцій не викликало з врахуванням ціни. Чи є на них тест драйви, щоб проїхатись, і як вони їздять взагалі? З точки зору ціна/якість можуть бути варіантом.
Поки думаю приблизно так
Соната/Маджентіс – легше домовитись зі своєю жабою. Грандер буде вже за 40.
Пасат/Вектра – зрозуміло, за що платиш гроші, але сервіс Укравто мене по Вектрі лякає.
Пежо 407 – дуже мені його морда довга не подобається, обірву передній бампер.
С300 і СуперБ – не сидів. С300 дуже подобається зовні.
На Пасат є можливість пробити знижку.
Из минусов пассата - ждать месяца 3 (хотя говорят механика есть в наличии)
Без вариантов
Без вариантов
Два тижні тому сидів в Кемрі. Зовні вона виглядає непогано, але салон - це якийсь жах... Пасат значно благородніший.
До речі, Теана в 40 влізе? Варто на неї поїхати подивитись?
Без вариантов
Два тижні тому сидів в Кемрі. Зовні вона виглядає непогано, але салон - це якийсь жах... Пасат значно благородніший.
До речі, Теана в 40 влізе? Варто на неї поїхати подивитись?
Кемри внутри отстойная, выглядит как китайчек какой-то, ее можно рассматривать если б стоила тысяч 30, как в России, а за почти 50, как она у нас стоит - пусть идет следом за корейцами.
Или Пассат, или Вектра.
Маджентис или Соната, ну они будут примерно такие, как твоя 10 летняя омега была, не лучше, но и не хуже сильно.
Если хочешь большего, а обычно меняя авто, именно лучше что-то хотят, то только... Пассат;) Мазды6, Мондео - отстой.
Що таке ES?
это вот что и вот что
очень вкусная машинко, особенно если в полной комплектации - с Левинзоном, люками, электросидухами, задней шторкой и прочими приблудами
Ну вот мона до осени подождать Инсайнию.
Это новый китаец катой-то?
шучу Думаю цена будет неадекватна, учитывая сколько стоит их паркетник (как там он нызывается).
Это новый китаец катой-то?
шучу Думаю цена будет неадекватна, учитывая сколько стоит их паркетник (как там он нызывается).
Поддерживаю...
ЕС от Лексуса хорошая машинка, только большая очень... Пневмоподвеска ходит долго ( у нас на служебке за 180 тыс. км. не меняли)...
Посмотри на Мазду 6 и на Мондео. Ну и Пассат не сбрасывай со счетов...