Боря.....камараден....вибачаюся! Маю наразі трошки технічних проблем. Прошу 2-3 хвилини зачекати!
немаэ пункта пишаход
Був....Та від нього тіко сірі пятна лишилися!
собсно, как я понимаю, мацацыклист уже проехал? Тада остаётся красная, а потом зилонайа. Снова таки если нет знаков приоритета и красная выезжает не с прылэглойи терытории
Майже все так. Це перехрестя доріг і немає ніякого виїзду з територій. Матацикліст - ....останні дні без них рідко тема будь яка обходиться, тому й вставив.
Голосуйсте!
Зі: Знаки приорітету вітсутні!!!
Шутка юмора не понятна... Или кто-то видит другую картинку?
По правилам красная, в жизни зеленая
В теорії першим мало б проїхати червоне авто. На практиці проїде зелене, ще й обфафанить На перших теремках між Кишенею і Кібцентром таке постійно спостерігаю.
Шутка юмора не понятна...
А що дивує?
А що дивує?
Те, що питання "хто має проїхати", а не "хто проїде?" - таксист! І те, що зелений не знає "правила правої руки"... Або у нього працює генетична пам’ять! За Хруща зелений таки мав перевагу. А у штатах і зараз має... На практиці, якщо примикаюча вужча та ще й менш інтенсивна, то червоні таки пропускають.
собсно, как я понимаю, мацацыклист уже проехал? Тада остаётся красная, а потом зилонайа. Снова таки если нет знаков приоритета и красная выезжает не с прылэглойи терытории
о, да. ещё забыл. И если красная не на грунтовке
И если красная не на грунтовке
І ніфіга нє на грунтофкє!
Зі: Єслі всі такі розумні, шо ж ніхто не голосує?
Те, що питання "хто має проїхати", а не "хто проїде?" - таксист!
У нас мотоцикліст і він вже здриснув! Такша нєнада!
На практиці, якщо примикаюча вужча ...
1:1
привыкли — у нас в стране голосуй не голосуй... )))
Тут інше....ніхто не впевнений .
Тут інше....ніхто не впевнений .
пачиму-же.. я уверен!
а пачиму не отписываются те, хто прогосоловал за зилонуйу машинко? Шо, стыдна за свой выбар?