Хтось має досвід? Двигун 1,1кВт, 1ф. На Алі їх купа, з купой кнопок, крутилок. Мені потрібно в розрив між датчиком тиску та двигуном його ввімкнути. Та щоб повільно стартував без пику навантаження. А в ціх крутилках, дісплеях, кнопках програмування нічого не розумію. П.с. Тиристорна приблуда з крутилками часу старту та начальною напругою працює погано. Ну це розуміло. Хочу частотник. Тицніть на модельку
Я вже другій рік користуюся такою приблудою. Але в мене трохи інша конфігурація 3 фази та 3.5кВт компресор. Купив на олх самий дешевий частотник, використовую тільки плавний пуск та плавний стоп (не впевнений, що це треба, але, чому ні). Налаштування: зміна частоти від 0 до 50 Гц за 5 сек, обмеження струму - 10А. Другу зиму відпрацював. Чому обрав частотник, а не пристрій плавного пуску? Частотник вміє обмежувати струм і частотнику начхати на якість сінусоїди. В умовах використання генератора обідва пункта дуже важливи.
плавний пуск піковий струм під час зрушення зменшить, але не прибере (у мене двигуни значно потужніші, але умови схожі: під час зрушення піковий струм зменшився приблизно в двічі, але все одно більше номінала в 3+ рази - токові кліщі наміряли втричі більший струм, але короткі по часу піки струму прилад не встигає поміряти). інструкція до частотника не настільки складна, щоб не розібратися.
Маю досвід. Не дешево, але працює ідеально вже 3 рік. Плавний пуск, плавний стоп, всі можливі захисти. Може працювати з мінімальним баком - регулює подачу обертами насоса. Ніяких гідроударів, підриву піску зі скважини, стартових струмів.. - все в минулому Sirio Universal
Ну це вже крута штука. Це замість гідроакумулятора. Мені це забагато. Хочу пік старта зняти тільки. Я про типу такої приблуди за 2500грн
Частотний плавний пуск? Або тиристорний? Тиристорний, так, фігня для асінхронних двигунів.
Зараз в мене такий тиристорний з 2 крутилками на 2кВт Тиць
Є фірма в Києві яка продає китайськи частотники. З гарантією, консультаціями и тд. Ціни БУЛИ у співвідносності до китайских... Десь біля м'ясозаводу на Дарниці. Шукати контакти?
Є фірма в Києві яка продає китайськи частотники. З гарантією, консультаціями и тд. Ціни БУЛИ у співвідносності до китайских... Десь біля м'ясозаводу на Дарниці. Шукати контакти?
шукати
Антлія Якщо треба , ще пошукаю, десь був мобільний, людини, яка там працювала... Но то вже в лічку...
чим не влаштовує? у мене такий півроку. все норм. бросок стартового струму зник. інвертор і генератор не напрягає. що ще він повинен робити?
чим не влаштовує? у мене такий півроку. все норм. бросок стартового струму зник. інвертор і генератор не напрягає. що ще він повинен робити?
Мені такий вже місяць їде. Надіюсь, приїде, буду випробовувати
Антлія Якщо треба , ще пошукаю, десь був мобільний, людини, яка там працювала... Но то вже в лічку...
написав їм, відповіли 35 тис грн плавний пуск в них-))))))) в них промислове обладнання
Частотний плавний пуск? Або тиристорний? Тиристорний, так, фігня для асінхронних двигунів.
тиристорний - бо прилад лише для плавного пуску. промисловий, SSW-07
написав їм, відповіли 35 тис грн плавний пуск в них-))))))) в них промислове обладнання
Абсолютно логічно, бо ні одна Компанія, яка дає гарантію на свої вироби, не буде зв'язуватися з ноу-нейм китайчатинкою. Якщо хочете, щоб воно працювало, зверніть увагу на частотники Danfoss, але з часом навіть вони глючать, але та проблема легко лікується.