Хелоу піпл Потрібно організувати "курси" англійської для колег.
Побажання... викладач - бажано з американським інглішем. Курси мають проводитись в офісі замовника. 2-3 групи різних левелів. Скоріш за все, більше розмовний, але й граматику теж не помішає підтянути. А, і ще... викладання по всіляких книжках модних університетів, як це зараз прийнято у багатьох - відказати. Нам не потрібна "шкільна" програма, де викладач дає домашні завдання, і на цьому його участь закінчується Потрібно, щоб люди досить швидко заговорили і писали.
San40S 12.02.2016 11:15 пишет: Хелоу піпл Потрібно організувати "курси" англійської для колег.
Побажання... викладач - бажано з американським інглішем. Курси мають проводитись в офісі замовника. 2-3 групи різних левелів. Скоріш за все, більше розмовний, але й граматику теж не помішає підтянути. А, і ще... викладання по всіляких книжках модних університетів, як це зараз прийнято у багатьох - відказати. Нам не потрібна "шкільна" програма, де викладач дає домашні завдання, і на цьому його участь закінчується Потрібно, щоб люди досить швидко заговорили і писали.
Може хто має досвід і дасть відгуки/рекомендації?
Есть такой чувак, зовут Николай Замяткин и у него есть старая, давно известная книга, называется она "Вас невозможно научить иностранному языку" ... Советую сесть коллегам и почитать вдумчиво
Центр американского англияского. http://americanenglish.ua/ Не знаю как в офисе у заказчика организовывают ли, думаю почему бы и нет? Преподаватели -носители, группы маленькие, цены умеренные. Но домашние задания присутствуют, как без них?
San40S 12.02.2016 11:15 пишет: Хелоу піпл Потрібно організувати "курси" англійської для колег.
Може хто має досвід і дасть відгуки/рекомендації?
Есть такой чувак, зовут Николай Замяткин и у него есть старая, давно известная книга, называется она "Вас невозможно научить иностранному языку" ... Советую сесть коллегам и почитать вдумчиво
Підтримую. Решта все, як правило, викинуті на вітер кошти
Джин 15.02.2016 23:42 пишет: Центр американского англияского. http://americanenglish.ua/ Не знаю как в офисе у заказчика организовывают ли, думаю почему бы и нет? Преподаватели -носители, группы маленькие, цены умеренные. Но домашние задания присутствуют, как без них?
Відгуки неоднозначні. Поки що відкладемо в сторону.