Был в прошлом году, спрашивайте)) С добиранием вообще никаких проблем, поезд городской электрички + пару км пешком до автодрома Я ездил со станции Пассеч-де-Грасиа, жил недалеко
chEL 20.02.2016 11:44 пишет: Привет. Я был, но немного спонтанно. Билеты брал на траву. Что именно тебя интересует?
Цікавить наступне: - де краще брати місця? Дивлюсь на головну трибуну, на старт-фінішній прямій. Вона якраз навпроти боксів гонщиків. Екрани стоять, я так розумію, спочатку і в кінці боксів. Чи добре видно ці екрани з центру трибуни? Якщо погано видно, то краще спочатку трибуни, чи вкінці?
- як добратись до треку, скоріш за все з Барселони? Цікавить на авто (якщо візьмем на прокат) і як там з парковкою? Як добратись без авто і скільки коштує і т.д.?
- трохи специфічне питання... На сайті MotoGP, при купівлі квитків, можна обрати лише сектор. На сайті самого треку, можна навіть вибрати конкретні місця і ціна на пару євро дешевше. Хто де купував квитки?
- ну і актуальне питання де жити, ким долетіти за недорого.
- якщо є якісь нюанси, розказуйте теж
- де погуляти, що подивитись.., то вже мабуть пізніше.
mmx 20.02.2016 21:36 пишет: Был в прошлом году, спрашивайте)) С добиранием вообще никаких проблем, поезд городской электрички + пару км пешком до автодрома Я ездил со станции Пассеч-де-Грасиа, жил недалеко
Вище склав список питань Можна детальніше, з квитками на трек, житлом, добиранням, перельотом і т.д. Буду дуже вдячний
Привет так собственно в отчете все в целом описано Летел виззами до Жироны, оттуда машиной Трибуна С - было хорошо, по фото можешь глянуть, как оно. Приезжать заранее - на парковках легче будет. Парковку покупать вместе с билетами заранее, опять же проще Защиту от солнца - мы подпеклись так знатно. Воду\еду на автодром во время Формулы не пускали. Только там покупать.
это так, то, что сходу если пойдет дождь - с парковок выезжать тяжело
1. Квитки з конкретними місцями, чи тільки сектор а далі хто де сів? 2. Екрани достатньої величини? Щось в них видно, якщо далеко від екрана сидіти? Судячи по твоїм фото, ти якраз далеко від них був(?). 3. До, під час, після гонки можна ходити по території, чи трибуни "ізольовані"?
1 при покупке выбираешь ряд, место выдает система по порядку. Билеты с местами. Без мест - на траве.
2 экраны так себе, когда я был - им не хватало яркости и разрешения
3 по территории ходить можно постоянно. На трассу и в боксы - зависит от билета. В пятницу во время тренировок пускали всех. В другие дни в зависимости от билета. Ну и вообще время гонки на сам трек, понятное дело, не пускают