На трасі Київ – Чоп приблизно за 28 км від Львова автомобіль Citroen Berlingo в’їхав у металевий відбійник, який наскрізь пройшов через салон автомобіля. Водія автомобіля госпіталізували.
нихрена не смешно. За такие отбойники наказывать нужно дорожников...
Когда то наблюдал, так они на один два болта прикручены вместо пяти вроде.
Водій у сорочці народився. І ще добре, що у салоні нікого більше не було...
Бачив вчора на власні очі наслідки цієї аварії. Водію повезло, я думав, що там летальний наслідок.
На жаль це вже стає закономірним коли авто при контакті з відбійником нанизується на нього як сосиска на шомпур.
а все потому что наверняка не было в начале отбойника скоса к земле...
Я все одно не розумію, чому український відбійник опиняється в салоні автомобіля, а не зустрічається з бампером автомобіля як на ілюстрації внизу
а все потому что наверняка не было в начале отбойника скоса к земле...
а тут? (около Полтавы сегодня, 3 трупа)
Предполагаю что при определенном месте и угле удара об отбойник со стыка секций срывает болты и секция по ходу движения может оказаться в салоне.
Предполагаю что при определенном месте и угле удара об отбойник со стыка секций срывает болты и секция по ходу движения может оказаться в салоне.
потому что те секции собраны НЕПРАВИЛЬНО! когда-то ж на Набережно-Рыбальской такое было, детально разбирали причину, там нахлёст не с той стороны делают.
потому что те секции собраны НЕПРАВИЛЬНО! когда-то ж на Набережно-Рыбальской такое было, детально разбирали причину, там нахлёст не с той стороны делают.
Я так понимаю важно не только с какой стороны нахлест, а и в какой отбойник влетел, т.к по первому фото он влетел в отбойник на встречке