Подивився по магазинах,всі кабінки передбачають установку у ванній де є плитка,тобто піддон і закрита лише з двох сторін.Існують повністю закриті? Які можна поставити не лише у ванній кінаті а буть де ,скажем у підсобному приміщенні або на дачі тимчасово,просто підвівши воду і злив?Ну і ціна сама мінімальна бажано,хто таке бачив,стикався десь?
Подивився по магазинах,всі кабінки передбачають установку у ванній де є плитка,тобто піддон і закрита лише з двох сторін.Існують повністю закриті? Які можна поставити не лише у ванній кінаті а буть де ,скажем у підсобному приміщенні або на дачі тимчасово,просто підвівши воду і злив?Ну і ціна сама мінімальна бажано,хто таке бачив,стикався десь?
Бассейн?
Бассейн?
Та не потягну)),треба просто такі шо мають шторки з 4-х сторін).Як я приліплю звичайну де треба тулити допустим до стіни з дерева?Купа гемору,треба або стіну оббивати якоюсь вологостійкою вагонкою або ше шось мутити,а я хочу купив в магазині і змонтував за 20 хв під отвір води і зливу,воду ж можна просто підвести вище шторок закріпивши на стіні сам душ.Потім при потебі так само швидко мона все звідти викинути.
Це називається душовий бокс. На ринку їх неміряно. Стартують десь від 5000 грн. Для прикладу - страница
Це називається душовий бокс. На ринку їх неміряно. Стартують десь від 5000 грн. Для прикладу - страница
за бокси я вкурсі,їх бюджетним дешевим варіантом ніяк не назвеш,а мене цікавить кабінка впринципі схожа на бокс але без "даху" і прибамбасів.
за бокси я вкурсі,їх бюджетним дешевим варіантом ніяк не назвеш,а мене цікавить кабінка впринципі схожа на бокс але без "даху" і прибамбасів.
Так за посиланням перша ніби без даху і прибамбасів. Чи піддон, змішувач і лійка то вже прибамбаси?
Так за посиланням перша ніби без даху і прибамбасів. Чи піддон, змішувач і лійка то вже прибамбаси?
Все вірно,але там ціна 5 т грн. А мені треба шось бюджетне за 2-2,5 т максимум.Дорогу душову бокс банально можуть вкрасти.Та і сенсу нема мені таке ставити .
в Эпике минимум 3 500 и страшненькие.... 2-2500 анриал.....
Китайский гидробокс, на рынке их валом, по крайней мере у нас. Уверен, что у Вас тоже самое. Ценник от 3-3.5 денег. Дешевле ничего не будет, разве что шторка. Качество этих боксов в минимальном бюджете -гуано. Ставил себе в квартире, так за три года что было железное в ней, практически всю сгнило.
Покупаешь поддон и стенки, они продаются поштучно, можно купить все 4. Насчёт 2500 не уверен.
Та не потягну)),треба просто такі шо мають шторки з 4-х сторін).Як я приліплю звичайну де треба тулити допустим до стіни з дерева?
якщо поставити те що ви хочите в такому приміщенні то як же опар? Чи холодною водою збираєтесь вмиватися? Тільки бокс,без варіантів.
Все вірно,але там ціна 5 т грн. А мені треба шось бюджетне за 2-2,5 т максимум.Дорогу душову бокс банально можуть вкрасти.Та і сенсу нема мені таке ставити .
Подивись в Лєруа на Оболоні. Свого часу була та сама пролема - найдешевше що знайшов було там. Гімно канєшно, але два роки щоденного використання витримало.
найти поддон стальной аля привет из эсэсэсэр-а и занавеску по кругу. ваще в копейки вложишься...
найти поддон стальной аля привет из эсэсэсэр-а и занавеску по кругу. ваще в копейки вложишься...
От стены каркас+пластиковая вагонка. Спереди штора. На даче уже несколько лет жила такая конструкция. Стыки вагонки силиконил. И от стены делал с вентзазором, чтоб плесень не разводить.