Подивився по магазинах,всі кабінки передбачають установку у ванній де є плитка,тобто піддон і закрита лише з двох сторін.Існують повністю закриті? Які можна поставити не лише у ванній кінаті а буть де ,скажем у підсобному приміщенні або на дачі тимчасово,просто підвівши воду і злив?Ну і ціна сама мінімальна бажано,хто таке бачив,стикався десь?
Ґоцул 10.03.2016 12:56 пишет: Подивився по магазинах,всі кабінки передбачають установку у ванній де є плитка,тобто піддон і закрита лише з двох сторін.Існують повністю закриті? Які можна поставити не лише у ванній кінаті а буть де ,скажем у підсобному приміщенні або на дачі тимчасово,просто підвівши воду і злив?Ну і ціна сама мінімальна бажано,хто таке бачив,стикався десь?
Ґоцул 10.03.2016 12:56 пишет: Подивився по магазинах,всі кабінки передбачають установку у ванній де є плитка,тобто піддон і закрита лише з двох сторін.Існують повністю закриті? Які можна поставити не лише у ванній кінаті а буть де ,скажем у підсобному приміщенні або на дачі тимчасово,просто підвівши воду і злив?Ну і ціна сама мінімальна бажано,хто таке бачив,стикався десь?
Бассейн?
Та не потягну)),треба просто такі шо мають шторки з 4-х сторін).Як я приліплю звичайну де треба тулити допустим до стіни з дерева?Купа гемору,треба або стіну оббивати якоюсь вологостійкою вагонкою або ше шось мутити,а я хочу купив в магазині і змонтував за 20 хв під отвір води і зливу,воду ж можна просто підвести вище шторок закріпивши на стіні сам душ.Потім при потебі так само швидко мона все звідти викинути.
Ґоцул 10.03.2016 16:05 пишет: за бокси я вкурсі,їх бюджетним дешевим варіантом ніяк не назвеш,а мене цікавить кабінка впринципі схожа на бокс але без "даху" і прибамбасів.
Так за посиланням перша ніби без даху і прибамбасів. Чи піддон, змішувач і лійка то вже прибамбаси?
Ґоцул 10.03.2016 16:05 пишет: за бокси я вкурсі,їх бюджетним дешевим варіантом ніяк не назвеш,а мене цікавить кабінка впринципі схожа на бокс але без "даху" і прибамбасів.
Так за посиланням перша ніби без даху і прибамбасів. Чи піддон, змішувач і лійка то вже прибамбаси?
Все вірно,але там ціна 5 т грн. А мені треба шось бюджетне за 2-2,5 т максимум.Дорогу душову бокс банально можуть вкрасти.Та і сенсу нема мені таке ставити .
Китайский гидробокс, на рынке их валом, по крайней мере у нас. Уверен, что у Вас тоже самое. Ценник от 3-3.5 денег. Дешевле ничего не будет, разве что шторка. Качество этих боксов в минимальном бюджете -гуано. Ставил себе в квартире, так за три года что было железное в ней, практически всю сгнило.
Ґоцул 10.03.2016 18:31 пишет: Все вірно,але там ціна 5 т грн. А мені треба шось бюджетне за 2-2,5 т максимум.Дорогу душову бокс банально можуть вкрасти.Та і сенсу нема мені таке ставити .
Подивись в Лєруа на Оболоні. Свого часу була та сама пролема - найдешевше що знайшов було там. Гімно канєшно, але два роки щоденного використання витримало.
koka.in 12.03.2016 17:08 пишет: найти поддон стальной аля привет из эсэсэсэр-а и занавеску по кругу. ваще в копейки вложишься...
От стены каркас+пластиковая вагонка. Спереди штора. На даче уже несколько лет жила такая конструкция. Стыки вагонки силиконил. И от стены делал с вентзазором, чтоб плесень не разводить.