В Кредіагріколі існує р/р, по якому не проводяться розрахунки, але не закриваю, на всякий нехай буде, основний у Приваті. Кредіагріколь постійно здирає за його обслуговування - переводили на інший тарифний план, якщо без оборотів то обслуговування 0, але періодично звонять і говорять, що через помилку заплатіть то 70, то 170 грн. І так декілька разів я йшов на зустріч і платив. Цього разу принципово платити не буду. Що вони зроблять? Можуть подати до суду, чи просто заблокують той рахунок? Більш детально, за що здирають плату: Існувала заборгованість за обслуговування, сказали - переведіть кошти на р/р. Перевів. Вийшов оборот по рахунку і знову 70 грн. Говорять - внесіть через касу. Вношу через касу - все рівно оборот і 70 грн. Говорять - внесіть на інший рахунок. Знову вношу, і знову чомусь виникає плата за обслуговування.
Раньше банки продавали долги коллекторам с дисконтом. Сейчас продажу долгов коллекторам запретили, но ест вариант работы с теми же коллекторами как с партнерами. Что будет? Будут звонить, напоминать и просить погасить. При чем настойчиво. Задолженность будет накапливаться. При этом вам выпьют туеву тучу энергии и крови. Далее, если не передадут ваш долг другим банкам, возможен суд. А задолженность продолжит расти. У меня была подобная ситуация с Райффазеном. Жалею, что не закрыл счет и все вопросы сразу. Тоже думал, а вдруг.. Собственно поэтому и рекомендую забыть/простить/закрыть. Не те деньги. Нервы дороже.
Справа не в сумі (хоча півроку по 70 грн. в місяць здирали просто так (і не факт, що це вже кінець)) - просто кожного разу у них якийсь новий спосіб закриття цієї заборгованості, що точно має спрацювати і не спрацьовує. Терпіти цю тупість тяжко.
zx-spectrum 21.03.2016 23:05 пишет: Справа не в сумі (хоча півроку по 70 грн. в місяць здирали просто так (і не факт, що це вже кінець)) - просто кожного разу у них якийсь новий спосіб закриття цієї заборгованості, що точно має спрацювати і не спрацьовує. Терпіти цю тупість тяжко.
Было похожее.. Пока не пришел к ним, не написал заяву, не внес деньги в кассу, испытывал геммор. Более того, после оплаты снова "вылезло" 14 грн.... и снова оплатил. Таки, решать Вам, но совет исходя из опыта я дал. Удачи ))